Clubul nurorilor (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

fain padi, ai stat aproape de unde stau eu:)
Deci programezi? :) Si sotul meu la fel, doar ca el a terminat la Poli.

Alynutza de care coleg e vorba ca si-a cumparat apartament in Buna Ziua? Mircea zice ca mai multi si-or cumparat acolo, dintre care unul era foarte nemultumit (Tudor parca):)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor, am intrat si eu sa va salut...nu mai am timp de nimic...am avut o groaza de examene..mai am 3 si scap.Nu am mai citit de mult ce ati mai scris, asa ca iertati-ma daca sutn pe dinafara cu discutiile...
Va pup pe toate
Cum termni cu examenele(adica 28 mai), promit sa recuperez

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor multumesc inca o data pt urari
sunule sa te bucuri cat mai mult de vacanta
La multi ani fetelor ce se vor aniversa saptamana viitoare

eu plec acusi spre acasik
ne reauzim pe 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nico mie-mi pare rau ca nu mai intri, da abia asteptam sa vi cu vesti bune, cu poze de la nunta si din luna de miere
Inca o data toate cele bune si o nunta de vis

Corina bafta cu examenele, nu uita ca tre sa recuperezi, pana atunci te mai pasuim:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sorry, dar am avut ceva treaba si nu am reusit sa va urmaresc.
Nico CASA DE PIATRA si sa ai o nunta superba. La multi ani cu ocazia zilei tale de nastere....chiar daca o sa iti spun si cand te intorci din concediu.
Sun eu am ramas fara cuvinte. Super sotul tau. Sa-ti traiasca si sa nu-si piarda obiceiul asta de a-ti face surprize placute. distractie faina.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, e vorba de Csabi. Ei sunt multumiti, plus ca au cumparat cand era cladirea inca la rosu si s-au inteles cu proprietarul sa le faca finisajele cum au vrut ei (model/culoare gresie faianta, etc).

Corina, tinem pumnii sa treaca toate examenele cu bine!

Nico, si te asteptam inapoi cu povesti frumoase de tot!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sunule,m-ai facut praf cu surpriza sotului,mai,da' chiar se pricepe tare la chestii de-astea de-ti taie rasuflarea...sa-ti traiasca si sa va iubiti 9999 de ani,cred ca esti in al 9-lea cer !
Distractie placuta,o sa-ti simtim lipsa...dar tu sa ne aduci poze sa ne delectam si noi,pamantencele de rand!
Nico...La Multi Ani si Casa de Piatra,sa aveti o nunta de vis!Ne va fi dor de tine...
Bunicutza,multumim de urari...wk. placut si te mai asteptam!
Eu sunt pe fuga,la ora 4 are fie-mea serbarea la gradi si trebuie sa ne pregatim...a iesit bine,pana la urma,bluzica facuta de moa!
Va pe toate si week-end placut!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sunule, m-ai lasat ca la dentist.Sotul tau este un om extraordinar!

Fla, da, ne facem casa. Acum este "la rosu", plus ca are acoperis, izolatie exterioara, apa, azi vin cu geamurile si de ieri au inceput sa bage teava de gaze. Mai avem destul,dar inca suntem optimisti. Voi vreti sa va luati apartament, nu? Acum stati la curte?

Andreea, gata, ai ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briu spune:

Si eu sunt o nora cu soacra buna si chiar nebunica,ne vedem mai rar dar ne intelem de minune,suntIRIMIA ROMINA si soacra PRICOP ELENA din petrosani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello la fetele de aici.
Razuco,ma bucur tare mult saa aflu ca ai rezolvat problema si ca acum poti depune linistita actele pt civila si sa pregatesti in continuare nunta mult asteptata si abia asteptam sa te vedem miresica cu acte in regula
nico,eu iti urez de pe acuma LA MULTI ANI! SI TOT CE ITI DORESTI MAI FRUMOS DE LA VIATA !
Nadia,multi ani inainte cu sotul,sa traiti fericiti pana la adanci batraneti sa aveti parte numai de bucurii si multi bebei.
corina,multa bafta la examene si iti zic si aici felicitari pt nota aceea de la ultimul examen. numai note mari sa iei!
fannna cu mama,LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI!

VA PUP PE TOATE SI VA UREZ UN WEEKEND SUPERB!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput