Clubul nurorilor (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alina am scris la clujence, am zis ca eventual sa-mi dai si tu o idee (aici sau acolo) ca musai anul asta sa ne rezolvam cu locuinta... Da numa daca vrei si poti, nu neaparat:)
si nu mai fi suparata ca se rezolva.

Putin-povestitoarelor Lavi si Cami iar aveti treaba?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata!
Fanna mamei tale, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea cat mai mult!

Sunule, si noua ne-a spus un nenea ceva de 60 mil, dar mi s-a parut cam mult pentru o casa de 100 mp locuibili. Ramane sa auzim si alte pareri, acum ne ocupam de gaze, azi am incheiat contractul. fata sufletista de o mie de ori

Andreea, vreau si eu fasole cu ceapaAsteptam poze cu burticutza.

Aly, te inteleg perfect, si ai mei fac gafe si ma cert cu ei din cauza casei. Hai, nu mai fi supi, ca sigur nu au facut-o intentionat.

Dana, dar ce boli inventate are scorpia? Si, daca este asa bolnava, cum de mai traieste?

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cherry, nu se stie ,nici doctorii nu isi explica!
Fanna,sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa!
Alynutza, nu esti singura . Noi am dat jos faianta dupa un perete intreg la bucatarie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia, iti dau cu placere sfat (daca ma pricep) dar please please tare de tot, da tu un copy-paste la intrebare si da-mi pe PM sau pe mess, ca iar am seful si nu pot sa ma apuc sa caut unde ai postat la clujence. OK? Astept .

Cherry, problema e ca atunci cand la tata ii vine o idee, se tine de ea ca orbul de bota si se supara foarte tare daca tie nu-ti place idea lui... de aia ne si certam in legatura cu casa, ca eu am alte idei, el altele si... ies scantei. Acum m-am suparat ca a facut de capul lui si n-a intrebat pe nimeni, nici pe maica-mea macar, sau sa dea un telefon... Of, parintii astia...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
Sunule ma bucur pentru prietenul tau
Andreea pentru o fetita cat mai frumoasa, azi e si la mine ultima zi de lucru, de luni in concediu
Raza ma bucur ENORM pt realizare
Alynutza sa nu mai fi suparata
Boeru - bafta la noul loc de munca
fanna - La multi ani pt mama ta

Fetelor de luni intru in concediu pana pe 12 iunie,
azi am predat situatiile unei colege, caci din cauaza lor nu vroiau sa-mi dea concediu
Am o zi buna azi cred eu, am inceput sa plang de dimineta cand tot departamentul 50 pers au venit sa ma felicite, sa-mi ureze casa de piatra si sa-mi aduca cadoul de nunta LEAGAN DE CURTE DE 3 LOCURI

Pe cutia aia imensa am numai uarri de bine si iscalituri + un plic cu bani pt ziua mea de nastere de pe 10 IUNIE
Disera tb sa ma intorc cu masina sa-mi iau leaganul
azi ma duc sa vorbesc cu florareasa pt aranjamente
abia astept sa vina ziua nuntii

de-as putea sa va dau si voua un pic din fericirea pe care o simt..

Mergi la inceput

Aly, asa sunt si ai mei, mai ales mama, care intotdeauna are idei mai bune ca ale noastre. Binenteles ca facem ca noi si binenteles ca se supara, de multe ori ne si certam. Nu-i inteleg deloc, daca noi vrem intr-un fel, dde ce trebuie ei sa se puna contra? Ooofff, parintii astia!
Las' ca ne facem noi mari! fata

Dana, socrela ta o sa apara la tv, daca tot e un caz asa special. Apropo, cati ani are aratarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

ELENA LA MULTI ANI MAMEI si din partea mea
si LA MULTI ANI tuturor celor ce au sarbatoriti de Sf Constantin si Elena.

Un wk superb tuturor.

Mergi la inceput

Nico, foarte frumos din partea colegilor. Un buchet de pentru eiu, ca merita.
Pentru ca ne mai auzim pe 12 iunie, iti doresc sa ai o nunta de vis, sa fiti fericiti, sanatosi, sa va iubiti si sa aveti o viata cat mai senina si plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Nicoleta, ce cadou frumos ai primit. Frumos din partea lor.

Fetelor, eu abia astept sa inceapa weekend-ul
La noi e o vreme nasoala, e gata de ploaie...
Fetele din Cluj, sa stiti ca si eu am fost clujeanca 4 ani (in facultate)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc de urari
ma pregatesc de petrecere
azi e ziua soacra-mii si dumnica , ca-i ELENA

Mergi la inceput