Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 6
briza_marii spune:
Fetelor dragi, azi am munca de teren, asa ca nu stiu dc va mai pot citi. Asa ca, vreu sa va urez La multi ani! pt toate cele care sunteti sau aveti vreu sf in weekend. A.cicel si tie numai bine, sa fi tare azi la plecare, ca siu cum e sa pleci din mijolcul unor colegi-prieteni: te simti asa un pic pierduta, la ideea ca deluni totul decurge normal acolo si tu nu mai esti.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
A.cicel si tie numai bine, sa fi tare azi la plecare, ca siu cum e sa pleci din mijolcul unor colegi-prieteni: te simti asa un pic pierduta, la ideea ca deluni totul decurge normal acolo si tu nu mai esti.
Din fericire nu imi va fi greu sa plec. Eu am fost singura in birou. Cate jumate de ora pe zi mai venea sefu'. In rest nu prea am avut treaba cu ceilalti angajati. veneau aici doar cand le trebuie vreo adeverinta, sau dupa salariu. Am fost singura persoana de sec femiminin din colectiv. Lucrez la o firma de protectie si paza. Eu sper sa fie totul in regula dupa ce plec. Oricum l-am anuntat pe sef ca daca e ceva urgent de facut, poate oricand apela la mine, ca il ajut cu mare placere.
Andreea 28+
POZE
Alynutza spune:
'Neatza fetele!
Eu mi-am inceput "foarte bine" ziua, cu o tura de nervi zdravana. Pe scurt, acum amenajez baia mica, si cum eu si iubi suntem toata ziua la servici, sta tata cu muncitorii. Si evident ca ieri a facut o prostie, nici macar nu m-a sunat sa ma intrebe daca vreau asa ceva, iar pentru a repara cred ca trebuie data jos faianta de pe un perete intreg, se pierd bucatile taiate... In fine...
Flavia, ce am uitat ieri ? Intrebasei ceva?
fetele.
SunSmile spune:
Iupiiiii....am terminat si eu mega proiectul inceput fortzat azi-noapte la 12. Si ce bine ma simt! Acush am venit la jobul 2...unde atmosfera e relaxanta si azi sper nu mai am sedinte!
Andru iti multumesc! Si da si la fata niste fasolica si ceapa....as manca intr-una felul respectiv. NU ciorba ci iahnie! Da' azi mananc si beau orice de la toate care aveti motiv de bucurie.
Alina hai nu mai fi supi! Stiu cum e la amenajarea unei locuinte...nervi, timpi irositi, bani cu gramada dar rezultatele sunt....O MARE satisfactie!Pup la fata k sa treaca!
Cherruca am vb si eu cu prietenii mei apropos de electricitate...si mi-au dat diferite preturi(in functie de zona, puterea declarata la electrica)....undeva intre 20 si 60 mil! Noi mai avem pana ajungem acolo, dar hai fruntea sus si tie! Sa vezi ce mandra o sa fii de casuta voastra! Pup la fata draga si sufletista!
Nooooo...si acum haideti la povesti!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
camelia72 spune:
'Neatza fetele!
Fanna,La Multi Ani mamei tale,sa fie sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
neatza fetele!!!!
o zi buna sa aveti si cu mult soare!!!!
va pup si revin mai incolo un pic!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
a.cicel spune:
Alinutza sa treaca supararea. Cred ca te-ai enervat tare de tot, dar asta e. Acuma nu poti decat sa astepti sa se repare greseala.
Andreea 28+
POZE
lavinai spune:
andreea, pe cand pozici cu burticutza????? te-ai gandit la un nume???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Alynutza spune:
Sun, Andreea, mersi de pupici, uite si eu. Am vorbit cu mama si mi-a zis ca au venit mesterii si au luat faianta jos... Incerc sa ma calmez, dar tare ma enerveaza chestiile astea, cand face fiecare de capul lui, nu se poate face bine de la inceput, acum alt adeziv, alti bani, alta distractie... Asta e durerea mea, ca toate prostiile costa si eu nu ma invat minte, ca si inainte sa ma mut, au facut o prostie asemanatoare cand am amenejat baia mare(ca sa ajunga la inaltimea pe care am vrut-o eu, trebuia inceput cu o jumatate de placa de jos si ei au inceput cu o placa intreaga, desi ii zisesem la taica-meu de nu stiu cate ori chestia asta, si sa vedeti venit de la servici la ora 8 seara si apuca-te si da jos faianta de pe perete pana nu se usuca adezivul )
Elena scuze, m-am luat cu of-urile mele si-am uitat sa-ti urez sa-ti traiasca mama, sa-i dea DD sanatate si sa va bucurati de cat mai mult timp impreuna
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by lavinai
andreea, pe cand pozici cu burticutza????? te-ai gandit la un nume???
Zilele astea pun si pozici cu burtica...de fapt...burtoiul. La nume ne tot gandim, dar cu asta ramanem. Nu avem ceva concret. Mia negociem
Andreea 28+
POZE