Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 5
padi spune:
Buna dimineata!
Am ajuns si eu la servici, dar inca sunt zombi de somn.Imi vine sa pun capul pe masa si sa dorm mai departe. Cine a inventat si serviciul de la 7 ??
O zi buna va doresc
Adriana
SunSmile spune:
O pauza mica....
LA MULTI ANI, pentru mama ta, draga Elena! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si implinita! Si mandra de voi! O zi frumoasa si o viata ca o primavara ii doresc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, ai mai papat azi capsuni?
Nu. ieri nu am mai mancat capsuni, ca mi-au ajuns 2 iaurturi ci capsuni. Dar am fost la mama sa mananc (ca eu nu aveam nimic facut acasa..de lene) si am mancat 3 farfurii cu ciorba de fasole...si multa ceapa. Si ma mai mir de ce ma ingras. Apoi mi-am trimis iubitelul la cofetarie sa imi cumpere ecler, diplomat si o felie de tort cu frisca si fructe. Si le-am mancat pe toate 3. Si atunci am simtit ca sunt satula. dar nici n-am mai mancat pana acuma, dimineata. Cred ca o iau de la capat ca am in fata un corn mare si 2 iaurturi
Andreea 28+
POZE
a.cicel spune:
Sun o veste mai buna despre "fratele" tau nici nu puteai sa ne dai. Mi-au dat lacrimile cand am citit. Ma bucur tare mult pt el, familia lui si pentru tine. fata cu inima mare.
Andreea 28+
POZE
a.cicel spune:
Boeru bine ai facut ca ai plecat de acolo. Cum adica te penalizau tot pe tine ca nu se respectau termenele? Felicitari pt noul loc de munca si sper sa fie mai bine.
Andreea 28+
POZE
a.cicel spune:
Elena LA MULTI ANI mamei tale.
Si urez de pe acum celor care nu intra in we pe DC
LA MULTI ANI de Sfintii Constantin si Elena: annna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin) boeru, marinar cu mama Constantina, camelia72 cu sotul Costel
Andreea 28+
POZE
impreuna spune:
La multi ani Elena pt mama ta, si tuturor care sarbatoresc Constantin si Elena
Andreea multumim, multumim:) Prefer si eu o portie de fasole cu ceapa
Nu te plange cu ingrasatul, ca astea slabe dau repede jos:)
Ce atmosfera e azi la job in ultima zi de lucru pt tine? Cum se descurca angajata cea noua?
Pup fetele ca astept sa se trezeasca Sara sa ma ocup de ea
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
neata fetelor
Padi ... de la 7 la munca??? nasol!!!
Elena sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa.
haideti bucurestencelor sa facem lista cu cele care vin la intalnire:
Sun
Cherry
Marinar
.......
marina
pozici
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea multumim, multumim:) Prefer si eu o portie de fasole cu ceapa
Nu te plange cu ingrasatul, ca astea slabe dau repede jos:)
Ce atmosfera e azi la job in ultima zi de lucru pt tine? Cum se descurca angajata cea noua?
Deocamdata sunt singura. Angajata cea noua nu prea se descurca, dar sper sa invete repede. Eu am incercat sa ii explic ce si cum, dar... mai departe tine de ea. Sefu' i-a zis ca daca intr-o luna nu se acomodeaza.... se despart. Asta e. Eu nu am nici un chef de munca. ma gandesc la ora 3 jumate cand predau cheile si plec acasa. Si mai am un gand mare....ce sa cumpar si sa ma apuc si eu acasa sa fac mancare...ca de vreo luna de zile nu am mai gatit ca lumea. Dar acuma o sa am timp si vreau sa imi fac provizi in frigider si congelator.
Andreea 28+
POZE