Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Yasmari..daca citesti din urma exact asa a avut si Ingrid in ultima vreme.E un mic guturai.remedii? Vit c, supe,eu i-am dat 3 z, dim si seara panadol baby (paracetamol), aspirat mucii la greu ,iar pt tuse STODAL (firma Boiron) cred a il gasesti si acolo.
Acum o vizita la dr e indicata, desi simptomele sunt identice ,poate fi si altceva..sper sa nu.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

yasmari,
daca doar ii curge nasul eu zic sa o lasi in pace sa vezi cum evolueaza 2-3 zile. doar scote-i mucozitatile sa n-o deranjeze. eu cand are asa multe folosesc "batista bebelusului" la care ii fac astia reclama pe site ca ei inca nu stiu sa-si sufle nasul. asta doar seara si dim sa doarma bine. e posibil sa tuseasca de la mucii care ii vin in gura. mie mi-a dat pediatra odata niste picaturici Ambroxol (se puneau in gura cu un pic de apa) care fluidizau mucozitatile din gat sa n-o mai deranjeze.

mamica de maria, 9 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

lulu75, am descoperit povestea ta pe prima pagina...foarte frumoasa! Pupici

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

palmyrah2002, nu stiu sa te ajut cu cojitele de la urechi.daca nu sunt resturi de lapte, intreaba dr ce pot fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Lauraam intrebat ca poate un neurolog i-ar putea indica si un masaj specific sau alte metode fizice terapeutice care fac minuni la varsta asta.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,mincaciosi,voiosi si sa aveti mult noroc in viata!
PUPICI DULCI de la noi!
Am fost si eu Rares din nou la oftalmolog,la alt medic de aceasta data!
A zis ca daca nu-i curge ochisorul de la nastere s-ar putea sa fie o conjuctivita cronica.Mi-a dat Netilmicina 1 picatura de 2 ori pe zi in ambii ochi si dupa 10 zile la control;daca nu se vad rezultate probabil e un dopusor pe canalul lacrimal si va fi nevoie de interventie!

Acum am alta problema,daca ma puteti ajuta cu un sfat:
Rares face dupa urechiusa niste cojitze care miros urit,de pe o zi pe alta!O fi vorba de o ciperca?

O zi frumoasa si senina!

Buna dimineata la toata lumea!

A avut si Edutz cojite, se numeste intertrigo...cel mai bine e sa il vada un medic sau, daca nu ai timp este un unguent de la ALTERMED in faracii,BABY POWDER CREAM...

Ziceam de medic pentru ca exista un preparat pe baza de antibiotic care i-a fost dat edutzului si i-a trecut usor...

Ideea e sa il usuci foartre bine de apa si sa nu il lasi sa transpire dupa urechiuse...Se poate extinde si in alte zone unde sunt pliuri ale pielii..nu numai ca sunt neplacute la miros dar ustura foarte tare si ii mananca

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Palmirah e dermatita seboreica, si Medeea a avut. Am fost cu ea la dermatolog si mi-a prescris o crema preparata la farmacie. caut azi reteta si ti-o scriu daca ai cine sa ti-o transcrie sa o poti prepara la farmacie. Daca nu poate ar fi bine sa mergi la dermatolog cu ea ca fara tratamnet nu prea trece.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetelor,

Vad ca mai toti sunt bolnaviori,. raciti, febra, imi pare asa rau, cand a venit caldura, in loc sa ne bucuram stam cu pastilute si remedii

Si Luca a racit, el transpira la cap (ca si mine) si cred ca l-a rpins putin vantul. SI azi-noapte s-a trezit ca nu putea respira saracutzu. I-am bagat apa de mare, am curat nasul, dar nu s-a desfundat. Si s-a dus sotzul la farmacie si a luat Vibrocil, i-m bagat cate o picat si a adormit intr-un final. Asta a durat cam vreo ora juma, deci sunt Zombi azi Dim l-am sunat pe dr, ne-a dat, nurofen 5 ml pe zi + Vibrocil de 3 ori max, si picat pt ochi, pt ca ii curg, Genticol 3-4 picat pe zi. Nu are febra, doar nasucul, cu mucozitati la greu, ochisorii, si atat. In rest e vioi, a papat bine, cele 2 mese de pana acum, si acum era afara. I-am zis sa-l tina la soare mult. Am vb si cu Diana si am sa cump Karvol sa-i pun langa el la noapte. Doamneeee numa febra sa nu faca, ca tare mi-e frica de febra asta

Sanatate la puiutzi, sa se faca repede bine, si sa auzim nuam de bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Diana vezi pe e x i m t u r. r o

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Diana vezi pe e x i m t u r. r o

Am uitat sa te felcit pt nouul look. Bravo ca ai curaj Luna viitoare am zis ca fac si eu o schimbare de culoare

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput