Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Diana vezi pe e x i m t u r. r o

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mersi mult! Din pacate, renunt, nu prea imi inspira incredere persoana cu biletele ...hotelul pare ok, in afara faptului ca au mobilier verde .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Luminita, felicitari! Sunteti vedete!

Eu nu am vazut decat dupa ce ai spus tu, ca eu intru direct pe forum, nu pe prima pagina a DC.

Pupici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Sanatate la toti bebelusii!
Joker am raspuns in acelasi timp.
Albinutza, eu vara il tund scurt scurt pe Adi ca altfel transpira la greu, multa sanatate si cat priveste de curaj...cred ca e un strop de nebunie aici, de aceea mi-am schimbat si coafeza ca saraca era speriata cand mergeam la ea ca cine stie ce idee imi mai vine si ea era mereu convinsa ca n-o sa imi stea bine. si mi-a stat bine si blonda, si bruneta, si roscata, si lung, si scurt.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Diana vezi la hotel Tomis ca arata super si au super preturi fata de alte hoteluri.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Sanatate la toti bebelusii!
Joker am raspuns in acelasi timp.
Albinutza, eu vara il tund scurt scurt pe Adi ca altfel transpira la greu, multa sanatate

Dupa ce ii luam motzul il tund masura 1, ca nus e mai poate. Sa se faac bine, ca atre ma doare cand il vad asa, si mai sunt si la serv

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Peca, Katink, Anis si Emanuela, va multumesc muuuult pt cat de saritoare sinteti, am indicatii suficiente acum de la cei mai buni dr, mamicile insele!
Eu sint adversar inrait al ipohondriei, dar iaca cum m-am panicat!
Am programare in jumate de ora la dr, desi fata doarme o s-o trezesc, n-a mincat decit 4 lingurite de cereale. Sigur voi fi privita drept capiata de insusi dl dr, am mai fost la el din motiv de nemincat...gata-i reputatia mea!

Mergi la inceput

Intreba cineva cum am pus filmulete. Pai am pus filme de pe aparatul foto digital salvate pe calculator si merge usor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

JOKER si DELIA,multumesc mult de tot!
Dr.mea e plecata din localitate,iar eu in casa am doar ELOCOM si Nidoflor(unguente pe baza de antibiotic)care nu stiu daca folosesc la ceva!
De uscat chiar il usuc bine de tot,citeodata am senzatia ca il sterg prea tare cu prosopul;de transpirat in schimb,transpira destul de tare pentru ca nu vrea dumnealui nani decit leganat pe perna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna ziua la pitici si la mamici!

Imi pare rau ca iar avem puiuti bolnaviori in gasca, le dorim multa multa sanatate si sa le treaca si mucisorii si toate alea rele!

La noi s-a facut caaald de tot, avem 27 grd. si ne gandim sa dam drumul la aer conditionat, stiu ca nu avem probleme cu bebele ca si anul trecut l-am folosit cand era nou nascut si n-am avut nici o problema, atata doar sa nu sufle direct pe el.
Ne si gandim deja sa-l ducem duminica dupa-amiaza la o plaja ceva mai retrasa si mai curata, nu cred ca e vreo problema sa-l bagam si in mare,nu-i asa? Daca apa nu e rece, desigur!
Daca nu putem sa-l bagam in mare, chiar n-are rost sa mergem, ca doar pt. plaja nu vreau, eu sunt si putin fricoasa cu soarele, cu toate cremele protectoare.

Mai am o intrebare la voi, de la o vreme Aris transpira mult la cap cand doarme si stiu sigur ca nu e de la caldura ca nu-l infofolesc si in afara de asta il verific si la corp si e OK temperatura, insa la cap devine fleasca. Aveti idee ce-o fi asta?
Sotul meu rade de el,cica-i creste creierul si se face destept.

Mie mi s-a umflat obrazul, cred ca e un abces, habar n-am de la ce e dar nu e nici un dinte, si ma doare raaau ca nu pot nici sa mananc. Mai bine, fac si eu un pic de dieta.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput

Yasmari lasa-i pe doctori sa te priveasca cum vor, tu cere-le ce ai nevoie si nu-i baga in sema ca asa sunt ei, isi dau importanta.

Poze

Mergi la inceput