Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gesi ..LA multi ani pt ieri...ce frumos ai spus...chiar ca scrii cu sufletul.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu pazesc catelul saracu'...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gesi la multi ani fericiti!

Dede l-a vazut medicul nu tuseste, nu diaree, nu muci,nu rosu in gat, e vesel, apetit are doar gingia si sus si jos este super umflata in dreptul caninilor. Acum ca or da caninii sau incisivii laterali cine stie cert este ca baleste si se freaca de mama focului in gurita.

Aseara avea 38,4. I-am dat nurofen si a scazut intr-o juma d eora la 37,9. I-am bagat juma de novocalmin si i-am facut frectie si i-am pus sosetele ci otet de menta si toata noaptea nu a facut temperatura d eloc. Acum este vioi si nu are temp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adriana in Romania indiferent ce apa folosesti la bebe se recomanda sa fie fiarta chiar daca este plata, iar apa de fantana este chiar interzisa ptr bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Multumesc pentru urari si-i urez si eu lu' Gesi "La Multi Ani!". Scuze de intarziere dar e de intles, nu?().

Vreau sa va intreb ceva...in perioada asta de vreme calda si insorita, daca sunteti mai toata ziua afara, mai dati 2 picaturi de vigantol sau 1. Asta pt. cine da 2 pic. Da' fontanela s-a inchis la vreunul din bebeii vostrii? Ca la noi inca nu, dar am inteles ca pana la un an, nu?

Nici mie nu-mi place Traistariu. Asta e, fiecare cu gustu' lui.

Eeei, am uitat sa va zic ca ieri am primit de la tati Albumul Bebelusului, ala de la editura Crisan - stiti - super fain... Ma apuc sa-l completez. Ce imi pare rau ca nu am facut conturul talpitei lui Dani in primele zile...si a manutei... Asta-mi pare tare rau...Nu va este dor de copilasi cum erau acu vreo 10 luni...?
...cum au trecut lunile astea...nu stiu...ma deprim deja...mi-e dor...Las' ca mai facem unu', numai sa-l intarc pe Dani; si-l mai alaptez pana pe la un 1 an si ceva...cat, vad eu.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata!
Laura ieri m-am pus sa dorm asa ca scuze ca iti raspund asa tarziu. Nu e nici o problema in ce combinatie dai vitaminele, dar sa fii sigura ca a ajuns doza potrivita in gurita si apoi in burtica.
O intrebare: tratamentul l-a recomandat medicul familie sau un neurolog?

Anis sanatate catelului si lasa ca nu-i strica frectia fetei.

Adriana eu cand eram copil si schimbam mediul dadeam in aceleasi probleme. Mai ales lamare pateam asa. Pana m-am invatat sa nu mai beau decat apa imbuteliata pe unde merg.

Monica atunci inseamna ca sunt dintii. Sa va iasa repede.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by delia grozav

Buna dimineata!
Laura ieri m-am pus sa dorm asa ca scuze ca iti raspund asa tarziu. Nu e nici o problema in ce combinatie dai vitaminele, dar sa fii sigura ca a ajuns doza potrivita in gurita si apoi in burtica.
O intrebare: tratamentul l-a recomandat medicul familie sau un neurolog?

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Buan dimineata!

Multumesc mult! Tratamentul l-a recomandat pediatra lor dupa ce am fost la un control. Ii dau o jumatate de linguritza de B-Complex sirop de 2 ori pe zi si o jumatate de doza de TONOTIL N. Tonicul 10 zile, vitaminele o luna. De ce ai intrebat? E vreo problema cu vitaminele astea?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca, multumesc pentru PM. Felicitari lui Niko plimbaretul-nazdravan pentru performante si va uram la toti trei insanatosire grabnica!!

Adriana iti multumesc pentru sfaturi. Am emotii ca o sa poposim in Bucuresti cateva zile, apoi mergem in Constanta unde stam cam o luna. Sper din suflet sa fim sanatosi si fara nici un fel de probleme.

Irina, sanatate Ioanei, imi pare rau ca a facut si ea varsat de vant pana la urma. Chiar m-am bucurat cand am vorbit cu tine pe messenger ca ea e bine. In cazut asta amanam intalnirea noastra, sa nu ia si Emma, da?! Oricum vorbim la telefon cand ajung si eu in Constanta.
Salutari Ancai, poate punem de o intalnire toate trei.

Multa sanatate si celorlalti pui bolanviori, nu ii nominalizez ca mi-e teama sa nu iut pe cineva si va suparati

Si Emma e cu o nara curgatoare de ieri, sper sa nu fie nimica grav si pana miercuri cand plecam sa fie sanatoasa.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

hai ca sunt adormita
Trimit mesajul si cand vad un fund in mesajul meu

Nu il editez ca e mai haios asa, deci acolo vroiam sa pun fata aceea rusinata: si a iesit altceva

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

Eu am nu ma duc la stagiu, asa ca mi-am luat cafeaua ("combustibilul") si imi termin treburile prin casa.

Vreau si eu sa va intreb ceva: am primit o oferta de a merge la mare in iunie, la inceputul lunii, f.f.convenabil ca pret, dar nu stiu nimic despre hotelul respectiv, Ambasador, din Mamaia. Are 3 stele.

Stie careva cum sunt conditiile pe acolo? Mergem cu bebe si as vrea sa stiu daca e curat...stiti voi.

Pupici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput