Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai sa va povestesc ziua mea de cosmar :
-probleme cu hartii ametite la firma mea..drumuri
-probleme cu indemnizatia au gresit luna
-mama soacra face eneterocolita virala... nici nu i-am deschis usa,cata minte a avut sa incerce sa vina la noi
-vine mama in schimb, scoate cateii,un caine e muscat de un alt catel f rau.Fug la dr , anestezie generala, cusaturi etc.Copilul ma vroia pe mine.Las cainele la dr si vin acasa.Ma intorc iar la dr.Pana zice dr ,dupa ce ma vede ca patrulez,ca mi-l aduce ea acasa Culmea ca a fost muscata de cainele vecinului care are un ditamai dulaul si botnita nu.M-am certat cu el..degeaba...dus cu pluta.Ce putea sa-i faca cainele meu de 20 de cm la al lui de 1m ?Furnica si elefantul..in fine..distractia ma costa 1 mil jumate si normal desi ar trebuii sa plateasca vecinu'...n-am sa vad asta.Bine ca e cainele ok./
-mama la baie mi-a frecat copilul (cat timp eram eu plecata) ,si cand m-am intors ,de abia o scosese din apa, arata de parca avea pojar.Avea la puncte pe ea ,de m-am ingalbenit..zic gata iar eruptie...si m-am prins ca in 15 min,dupa ce au inceput sa dispara, era de la frectia din baie.ca na mama a frectionat-o nene bine,ca asa se facea la copii acum 100 de ani
-Ingrid e super maraita de la dinti..mancarea un haos...chitaieli maxime si temp 37.8 si adoarme de 2 zile dupa ora 11 noaptea..ea care la 9.30 era pe taramul viselor.
-colac peste pupaza sotul e plecat...si inca mai traiesc

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Diana buna idee cu eurovisionul...nici nu stiam ca e azi.

Dede, imi pare tare rau pt micul tau Adi,acum am citit.Sper sa se obisnuiasca mai bine dupa ce il vei muta.Asa am inteles nu?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie ce s-a intamplat..ca am dat cand se desfasura genericul pe fundal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Dede, chestia este ca noi aici bem apa de la chiuveta, fantana, imbuteliata si nu avem nimic, in State a fost la fel, nici o problema...numai in Romania....m-am simtit super aiurea si cu Aidan si fata de sotul meu, care de cate ori a fost in Ro s-a imbolnavit, si fata de unchiul lui caruia i-am spus ca Romania e o tare frumoasa si alea, alea si s-a imbolnavit si el...
Nici cand am fost in Africa nu am patit din astea!!!!Si acolo chiar ca nu sunt cine stie ce conditii.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, mama...bine ca mai traiesti
Sanatate catelului si nu mai lasa mama sa jupoaie pe Ingrid la baita !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

S-au tras la sorti celelalte tari care vor intra in concurs, alaturi de cele 10 finaliste.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Adriana eu nu beau apa de la robinet de peste 10 ani.cand am incetat sa mai beau era din cauza ca mereu faceam diaree.

Mergi la inceput

Diana si noi cum suntem?
Mie una, nu imi prea place melodia lui Traistariu.Cred ca mai de impact era aia de la Akcent, desi cred ca daca ii auzeam live, riscam mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dede, Diana mai sunteti? Am si eu o intrebare la voi. Ii dau de 2 zile Biancai B-Complex si se stramba si mi-l scuipa daca i-l dau simplu. Pe prospect scrie ca poate fi lungit cu apa sau suc de fructe. Nu a mers cu apa si i-am dat amestecat cu lapte sau iaurt. E bine? Ii scade efectul in combinatie cu laptele?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

18.05.2006
Astăzi este o zi importantă în casa noastră, eu împlinesc 31 ani iar fetita mea 10 luni. Ne despart 30 de ani si două luni. Sau altfel spus 362 de luni sunt între noi. Uitându-mă la mogâldeata care încearcă să urce canapeaua, doar ca să aibă de unde coborî cu telefonul meu mobil în mână, mă întreb cum am putut să stau atat de mult timp fără ea. 362 de luni devin eternitate privind-o.
Plimbă mobilul dintr-o mânută în alta, cu o usurintă de parcă dintotdeauna a făcut lucrul ăsta. Si zâmbeste. Îmi zâmbeste cu toată fata ei bucălată, îmi zâmbeste cu ochisorii ei albastri si cu buzitele usor cărnoase...îmi zâmbeste cu toată fiinta ei.
Mi-e dor de sărutul ei, pe care refuză să mi-l mai dea de ceva timp. Cam de atunci de cand a început să mi-l dea. Mă aplec întinzând obrazul spre îngerasul meu. Poate astăzi îsi lipeste buzisoarele moi de mine, făcându-mă să fiu iar cu un vârf de pantof deasupra covorului.
Mi-a pregătit o altă surpriză, cu totul neasteptată: mă trage energic de păr, de până apuc să mă dezmeticesc, am impresia că a smuls tot ce cu greu mai vrea să stea acolo unde-i e locul.
<<Nu e voie!>>
Si râde. Râde cu toată gurita, cu o mânută în cap (de data aceasta al ei), cu cealaltă pe telefon (de data aceasta al meu), arătându-mi splendoare de perle albe însirate ca pe ată. Profit si număr. Tot sapte. Opt se lasă greu asteptat. Trimite din când în când trâmbicerul <<aaaaaaaaaaaa>>, în câte o noapte sau dimineată, dar nu apare.
<<Mi-l dai mie, Alexăndrutu?>> întreb nerebdătoare să intru în posesia telefonului.
Îmi întinde drăgălasă mânuta cu prea tânjitul obiect, doar cât să-mi arate că întelege ce-i cer. O trage apoi energic la piept. Se ridică sprijinindu-se de canapea cu o singură mână, aceea neocupată si pleacă un pic mai încolo către pătut, asigurându-se că sunt aproape, să o ajut când o fi să se aseze. Si se asează. Si eu o ajut.
Îi întind o jucărie la schimb. Mă priveste tăcut. Zâmbeste si incepe din nou să întoarcă telefonul pe o parte si pe alta. Încep să însir cubuletele pe jos, toate sase, câte sunt si asez pe fiecare o jucărie: elefăntelul, cătelul, fetita, delfinul, iepurele si ursuletul.
Sigur o s-o tenteze. Si o tentează.
Se joacă, dărâmând fiecare turnulet. <<mama, ba-ba>> Ce-o mai fi si asta? Dacă sunt cu 362 de luni mai mare, înseamnă că sunt babă? Asa mă vede oare fata mea?
Mama visează cu ochii deschisi langă mine. Mă urmăreste cu privirea si reactionează greu la miscările mele. O simt de parcă m-ar vedea pentru prima oară. Poate e emotionată că astăzi e ziua amândoura?
Profit de starea ei si mă reped la canapea, de unde iau telefonul mobil. Vreau eu să fiu cea care răspunde astăzi la toate apelurile. Doar e si ziua mea, nu?! O să primesc si eu felicitări.
Plimb nerăbdătoare telefonul dintr-o mânută în alta...doar doar o suna. Dar de ce nu sună? Oare e prea devreme? Niciodată nu e prea devreme sau prea târziu să-ti feliciti un prieten drag. Offf, răbdare, răbdare Alexandra!
Mama se întinde către telefon. E atat de aproape de el că intru în panică. Nu stiu cum să reactionez si primul lucru care-mi trece prin cap e să o îndepărtez trăgând-o de păr. Realizez si eu că nu e voie, până să-mi spună ea. Si îmi cer scuze asa cum stiu: îi zâmbesc.
Mama mă ia cu <<Alexăndrutu>>. Când se pisiceste asa, vrea să obtină ceva. Îi întind telefonul, atat cât să-mi dau seama dacă acesta e obiectul dorit. Bingo! Îl trag repede înapoi. Si am si fugit. Nu-i de stat! Cine stie cu ce siretlic mai vine!
Mă asez mai aproape de pătutul meu. Aici mă simt mai în sigurantă.
Uitati-vă la ea...crede că mă dă gata cu o jucărie. Rezist tentatiei. Scutur un pic telefonul...poate sună. Offf! Astept.
Mama pune pe fiecare cub câte o jucărie. Si le lasă acolo. Elefăntelul, cătelul, fetita, delfinul, iepurele si ursuletul mă privesc trist de pe cuburile viu colorate: „Ne ajuti să coborâm? Te rugăm!”
Cum să le las??!! Ar putea să-si rupă vreo mână, vreun picior. N-am inimă să le las. Nu am la dispozitie decât o mânută liberă. Pe cine să cobor întâi? Elefăntelul că e prima mea jucărie primită, delfinul că e cel mai mic si poate mama lui e îngrijorată, cătelul că e de la nasa, fetita că e fetită, iepurele că poate el aduce cadourile de Paste sau ursuletul că e tare neajutorat? Cum nu mă pot hotărî, iau o decizie importantă: renunt la telefon! Doar asa îi pot ajuta pe toti.
<<Mama>> <<ba>>puteai<<ba>>da, puteai să mă lasi pe mine la telefon, dar mă rog, acum că m-ai păcălit...nu uita să multumesti tuturor care îsi aduc aminte de noi, în special celor care îsi aduc aminte de mine! Transmite-le din partea mea un pupic!
Si nu-i uita nici pe cei care se serbează o dată cu noi. Spune-le din partea mea să crescă mari (unde e cazul) si să fie fericiti. Un pupic si lor din partea mea!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput