Bebelusi de iulie-august 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
dede si eu sunt pe aici...
Te-ai facut blond -roscata nu?>
Iti sta super...sa-ti fie de bine.Ce zice sotul? ![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Am mai fost blonda.
De fapt am fost de toate.... numai cheala nu.![]()
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
Tot eu...ai primit mail-urile de la mine? ![]()
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
anis spune:
hahahaha Diana -Mirela am scris in acelasi timp...![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Eu ma uit la Eurovision...tare frumos au organizat grecii astia...fata de alte tari, nu am ce zice!
Cica Mihai Traistariu e printre favoriti! 
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
delia grozav spune:
Da Diana multumesc frumos. de filmulete nu a apucat sotulsa se uite.
Anis e culoare de trecere ca nu m-am decolorat, dar a iesit bine. A si costat ceva.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
blackpanterro spune:
Buna fetele,
dupa cum stiti m-am mutat la forumul de mai-iunie dar mai intru si mai citesc si pe aici...
Aidan e bine, din Romania am venit defecti rau...a slabit mult din cauza diareei....a avut 8.700 la intoarcere de la 10kg!!!!!
Acum a pus la loc o parte, are 9,200g...sper sa recuperam tot si sa mai si punem.
Katink, cand mergi in Ro sa te feresti de apa de la robinet si de cea din fantani!!!Eu am crezut ca apa din fantana e buna ca vine de la izvor si uite ce am patit.Si sotul meu a slabit din cauza diareei, 4 kg in doua saptamani.Sa ai mare grija cu tot...ca se schimba aerul si peste tot e mizerie.Noi nu am iesit odata afara fara sa inghitim tone de praf de la toate masinile de pe drum.Numai in parc mai gaseam aer curat.
Acum avem 4 dinti si face febra, dar nu grav, seara, semn ca mai iasa dinti.
Noaptea se mai trezeste plangand dar adoarme, ziua insa e aiurea tare, abia mai doarme....
Irina, imi pare tare rau ca sufera Ioana, sper sa va treaca cat mai repede...sa ii dai cat mai multe lichide pt diaree si daca accepta solutie electrolitica.Daca nu sucul de struguri albi este un inlocuitor excelent.Este mai bun pt bebei decat sucul de mere sau pere.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
delia grozav spune:
Buna idee Diana deschid si eu televizorul.
Sotul, saracu nu mai zile mare lucru ca e obisnuit sa imi schimb radical ceva la par macar de 2-3 ori pe an
. dar ca la orice barbat ii plac blondele.
Poze
delia grozav spune:
adica ZICE...
Buna seara Adriana.
Imi pare rau ca ati suferit asa de mult dar apa de la fantana e interzisa la bebelusi. bine ca v-ati revenit.
Unde e mai bine la noi sau la mai iunie?![]()
Poze
Dianami spune:
Adriana, asa e...am si eu niste prieteni care, de cate ori vin aici din Germania, fac diaree si altele...lui bebe i-au dat numai apa imbuteliata, nu au riscat nimic altceva.
Sa mai scrii si pe la noi! 
Dede, si pe la mine bate vantul schimbarii
...poate o comit si ma vopsesc pt. prima oara in viata
.