Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nicoll mada FELICITAri pt pisu si kka..la cat mai multe !

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Nicoll mada, felicitari noi inca mai negociem...pana una alta olita e de joaca si e o palarie tare frumoasa

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Peca, ii fac dus, nu pun apa in vana. Util mi-ar fi un covoras cu ventuze ca aluneca fata, dar n-am gasit decat unul prea mic, trebuie sa caut si pe net.

noi avem covorasul dar problema e ca niko nu sta in fund...adica nu vrea e cand in fund cand in picioare .... cand pe burta ....si tot asa
cat dureaza baita eu sunt leoarca de transpiratie desi stau in maieu sau chiar BH

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

A inceput Ingrid sa mearga de-a busilea. De fapt merge de-a busilea mai ciudat...intre mers in 4 labe si mers in picioare...e asa haioasa.Adica ridica fundul...ca roaba daca mai stiti voi...[bis]

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Plus ca se catara de tot sa stea numai in picioare....da la ture in tarc...e dezastru cum te prinde...incepe catararea.Ingrid alpinista ii zic in ultima vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Delia, faina culoarea ta. Mai ca-mi vine si mie sa ma vopsesc. Dar trebe intretinuta culoarea, parul meu mai mult cade decat sta cu mine, asa ca doar tanjesc si visez...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Cami, Ema.nu.ela, multumesc de raspunsuri. Maine mergem sa facem cumparaturile pentru 1 saptamana si voi lua borcanelele sugerate de voi. Sper sa manance din ele. N-am pretentie sa-i placa la nebunie, dar macar sa nu le refuze.

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Giayan, masaj ii fac in felul urmator: o tin de picior, cu laba piciorului la 90 de grade fata de pulpa, si masez pe interior de la glezna spre genunchi si pe exterior de la genunchi spre glezna. Iar pe talpa de la degete spre calcai. Tot pe talpa, pentru bolta, o masez cu periuta de dinti de la degete la calcai si perpendicular pe directia asta, dinspre bolta piciorului spre exteriorul talpii. Daca nu ai inteles ceva, zi-mi, si incerc sa-ti explic altfel.

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

quote:
Originally posted by nicoll_mada

Diana ma bucur ca Adi este bine,cat despre gradi,se va obisnui si in partea cealalta,e baiat maaare!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Aoleu, ai incurcat borcanele ...m-ai facut cu un baiat ...desi nu m-as supara, e gata facut, crescut .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Scuze Diana graba si faptul ca erau multe raspunsuri de dat m-a condus la greseala.Ai inteles tu ca de fapt ma refeream la Adi al Deliei.

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Din greseala in greseala!!!Cele doua motive " m-au condus "...

Andre_ea ce faci,unde esti,nu mai dai nici un semn.BB Tudor e bine?

MMN

Mergi la inceput