Bebelusi de iulie-august 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

nicol_mada, multumesc , parca e mai bine, azi nu am iesit nici noi afara ca bate vantul tare si ei cum ii curge nasul si un ochisor... mai bine stam in casa la adapost . va anunt cand ajung pe meleaguri romanesti
Felicitari pentru kk!!

Peca, eu folosesc de la Milupa. Sunt 7 Korn de la 6 luni, ii pun dimineata in fructe si seara ii mai fac gris tot de la Milupa cu lapte praf Beba - asta e laptele praf pe care il bea acuma Emma.

Varinata cu cereale si lapte 3.5% grasime o sa ii fac dupa un an, cica se poate si acuma dar nu e asa bun ca formula cu fier... stii si tu.
Apoi cereale cu lapte dintr-asta praf i-am facut o singura data, nu parea prea incantata asa ca ii dau cu gris sau paharele de gris gata facut de la Nestle.
Dimineata ii mai pun in fructe de Haferflocken - fulgi de ovaz - sau cum ti-am spus mai sus cereale 7 Korn.

Yasmari, bine ca ai fost la dr., macar stai cu inima impacata ca a consultat-o si nu are nimica grav. Va doresc sa scapati si voi repede de raceala.

Am si eu o intrebare, ca tot e ziua intrebarilor

Cate scaune au pe zi pruncii vostri?

Emma face de 4 ori in 24 ore si mi se pare mult, cateodata sunt mai tari, alte ori cam moi, nu mi-a fost niciodata in viata ei constipata, la modul ca mereu mi-a facut macar un scaun pe zi... dar de cand cu laptele praf imi face cam dupa fiecare masa... o fi in regula?
Cand alaptam facea cam de 2-3 ori...

Ieri si azi i-am dat orez si banana cu gandul ca se mai leaga putin, ti-ai gasit deja mi-a facut de 3 ori pe ziua de azi, probabil mai face unul inainte de culcare ...

Ai vostri cate scaune au?

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Katink cam de 4 ori pe zi face si Codruta.Si noi tot cu lapte praf.Dar a avut o perioada cand mi-a facut si de 6-7 ori,dar cate putin,parca facea sa ma enerveze pe mine.Si sa sti ca si noi patim la fel,cand mai tare,cand mai moale.O data pe zi e si mai moale.De regula dupa masa de pranz cand papam ciorbica.

nicoll_mada si Codruta andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Mamini, multumesc pentru sfat. O sa caut sa luam si noi pentru Emma.

dede, sa iti fie de bine! Ti-am vazut dimineata pozele dar nu am apucat sa te felicit! Iti sta bine si blond la par.

lulu, am citit si povestea voastra. Minunata, mi-au dat lacrimile. Din pacate poate e mai bine pentru voi trei sa fie asa cum este, tin minte cat de mult te-ai agitat acu' vreo doi ani jumate- trei cand sotul tau era in spital in Elvetia si tu nu stiai nimica de el...

Pacat ca s-a ajuns la un divort, dar poate e mai bine asa, eu cred ca el nu te merita si cu singuranta ai si tu partea ta de vina, ca asa se spune ca fiecare are partea lui de vina cand se ajunge la despartire.
Eu te sfatuiesc sa ai grija de puiul tau cu ochii ca cerul, sa il iubesti cat doi si ai sa vezi ca cineva te va iubi si pe tine asa cum iti doresti tu, si fie ca acea persoana sa te aprecieze asa cum esti cu bune si rele, cu crize de gelozie sau mai stiu eu cum...
Numai bine va doresc la amandoi!

S-a trezit mandra mea, nu ma uitati va rog cu intrebarea, chiar sunt curioasa daca e normal sa aiba 4 kk pe zi.

Pupici,

Mergi la inceput

Nicoll, multumesc frumos. Am citit acuma repede, deci mai sunt prunci cu asa kk mult

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by nicoll_mada

Diana ma bucur ca Adi este bine,cat despre gradi,se va obisnui si in partea cealalta,e baiat maaare!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Aoleu, ai incurcat borcanele ...m-ai facut cu un baiat ...desi nu m-as supara, e gata facut, crescut .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

katink,
a mea pana la 5 luni cand am inceput diversificarea avea cate 7-8 scaune f moi. si de la 2 luni ii dadeam lapte praf.
apoi cu diversificarea facea cam de 3-4 ori uneori mai moale alteori mai tare dar era ok.
insa de la 8 luni (deci de 1 luna jumate) face doar 1 data pe zi si f tare si uneori cand face se chinuie si o doare rau si tipa de durere. am incercat toate metodele citite pe-aici. mi-a dat si pediatra una-alta. degeaba. tot sper sa se regleze de la sine. culmea e ca atunci cand a inceput constipatia nu-i schimbasem nimic in mancare deci nu stiu de la ce s-a declansat.

mamica de maria, 9 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Peca, ii fac dus, nu pun apa in vana. Util mi-ar fi un covoras cu ventuze ca aluneca fata, dar n-am gasit decat unul prea mic, trebuie sa caut si pe net.

Ema.nu.ela, stiu ca Furby e pentru varste mai mari, dar am o cunostinta cu un baiat cu 4 luni mai mare ca Sara si mi-a zis ca e incantat de el. Plus ca nu o vom folosi probabil de pe acum, dar nu stiu cand mai vine prietena mea din Canada si am profitat acum. Despre Elmo, uite aici: http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/TRUSearchResultView?storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&N=27&Ntk=eng&Ntt=elmo&Nty=1&Ntx=mode+matchallpartial&fs=1&ds=0.
Asta e mai bun pentru varsta lor, eu am rugat-o pentru cel bilingv.
Mai vroiam sa-ti spun ca eu am observat ca in perioadele cand ii dau Fe, Sara face kk mai tare si mai greu.

Katink, Sara face kk de 2-3 ori, dar mult.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'SEARA BUNA! Multumesc tuturor pentru linistiri in privinta dintilor, iar pe Peca o sa incerc s-o "linistesc" si eu un pic (nu doar Mamini, cu care sunt perfect de acord din acest punct de vedere): lipsa de vitamina D nu are cum sa fie pentru ca doctorita mea e desul de grijulie si i-a dat Vigantol pentru profilaxia rahitismului. Oricum, eu sunt multumita ca mi-ati raspuns, indiferent de raspunsuri. Pentru mine intentia conteaza! M-am mai linistit acum.

ema.nu.ela- nu prea stiu ce sfat sa-ti dau... caci si al meu a fost constipat si se constipa cand nu bea destule lichide! Cand se constipa mi-a dat doctorita Lactulose(numai pe baza de reteta), dar acum si-a revenit. Incearca sa-i dai sa bea cat mai multe lichide... Am inteles ca uneori e bine sa intrebi si un nutritionist, chiar daca nu i-ai schimbat nimic in alimentatie. Poate a facut un fel de "toleranta" prea mare la unele alimente si sa nu le mai digere cum trebuie... ce stiu eu... Incerc sa-mi dau seama si eu cu parerea de la ce se poate constipa un bebe, ca si eu am avut probleme si sper sa nu mai am! Oricum, la al meu apar cand nu asimileaza destule lichide(din diverse motive, bineinteles)...Oricum, bafta sa rezolvi problema si s-o scapi pe micuta de chinuri!

Cred ca cam asta-i tot. CIAO.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Nicoll -multumesc, chiar n-am stiut ca transpiratia la cap inseamna ceva, bine ca existati voi, fetelor,ca sa va mai intreb una alta. Si ar avea de ce sa aiba lipsa de Ca ca nu bea lapte mai deloc.

Mamini - mai stau o zi si daca nu se amelioreaza, ma duc la dr. ca eu sunt fricoasa rau la dentist. Mi-am dat pe dinauntrul obrazului cu gelul pt. dinti al lui Aris si mi-a mai trecut, ca lui tot nu-i place sa-i dau si ii vine sa vomite cand ii dau.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Katink - Aris face kk cam de 3 ori pe zi, cam dupa fiecare masa solida, cateodata chiar si 4 ori cand face cate putin.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput