Bebelusi de iulie-august 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
MONAI spune:
Am uitat sa va mai spun ca de 1 saptamana nu mai facem baie in vanita, facem dus in cada mare, ne pregatim de concediu
ca m-am gandit ca macar vana ei sa nu o mai car cu noi, in rest vom fi super incarcati. Nu-i e frica de dus si putem folosi muuuuuuuuult mai multe jucarii. E mai nasol cu spalatul pe cap, asta o cam enerveaza, dar ii trece iute.
Va mai pupam o data
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
peca spune:
quote:
In al treilea rand am si eu o intrebare:e vreo problema sa iasa sus primii incisivii laterali si nu cei centrali, cum stiam eu?
asta intrebam si eu acum vre-o luna disperata ca nu ies cei centrali ci cel lateral sus si gandindu-ma ca poate are ceva defecte .... si intre timp i-a mai apatut jos cel lateral si azi surpriza ii iese sus un "central"
peca si niko(23 iulie '05)
_
nicoll_mada spune:
GESI,SVETY LA MLTI ANI,SA FITI SANATOASE SI SA VA DEA DUMNEZEU SA VA SIMTITI CELE MAI IMPLINITE FEMEI ALATURI DE SOTII SI COPILASII VOSTRI!!!
Svety si eu am avut acelasi regret legat de Albumul BB.Cat despre acum 10 luni...chiar ca ma apuca nostalgia.Codruta mea era inca in burtica,asteptam cu nerabdare sa o vad pt prima oara...mai vreau un BB mic..DAR MAI ASTEPTAM...
Eu ii dau tot 2 picaturi de vigantol,iar fontanela inca nu este inchisa.
Monica -Elena sa iasa repede dintisorii si sa numai chinuie baiatul!
Katink sanatate Emmei si sa speram ca totul va fi bine pe parcursul voiajului vostru,speram sa puteti intra cu vesti!
Palmyrah tinem pumnii sa treaca cu tratamentul,poate fentati interventia!
Luminita felicitari pt postarea pe prima pagina a povestii nasterii lui Andrei si multumim pt inf despre Mario si Simona!Pupa-i pe amandoi din partea noastra!
Ella sa iasa repede D5 si D6!SA nu supere nici fata,nici mamica!
Yasmari noi folosim picaturi Vibrocil.Am inteles ca sunt printre putinele tolerate la BB.In rest...nu credca este o reteta stas.Pupici si sanatate!
Albinutzza 
sa treaca mai repede!
Corina atunci cand fata imitranspira si am intrebat pediatra,mi-a zis ca poate fi de la lipsa de calciu.Dandu-i Calciu,transpiratia este mai putina,aproape inexistenta.Si Codruta tot la cap transpira.Sanatate si tie.
Fetelor....cum am reusit sa trimit mes anterior...vai de capul meu!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://phoos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
MONAI spune:
Iata-ma iar bagandu-ma in seama
, dar eu stiu ca neiesirea dintilor in ordinea data poate insemna o posibila lipsa de vitamina D. Atentie, nu vreau sa sperii pe nimeni: poate insemna, nu inseamna neaparat
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
peca spune:
o intrebare pt. katink si nu numai....
ii dai cumva emmei getreidebrei?http://www.milupa.de/produkte/produkte_getreidebreie_abDem6Monat_griess.php (este pireu din cereale) daca da care din variantele de preparare o folosesti? caci sunt putin derutata...caci ar fi. 1 cu vollmilch(lapte din comert) fier racit si cu cerealele sau 2. cu lapte praf preparat + cerealele
as prefera prima varianta...dar astia se contrazic la greu, dr. mi-a spus ca nu lapte din comert pana la 1 an
desi dr. mi-a spus sa ii dau de 2 ori pe zi dupamanasa si seara grisuri odata cu lapte si odata cu cereale ...i-am dat pana acum doar cele ce se faceau cu apa caci el mai papa seara sticla...caci cu pireurile astea nu se satura si mi se trezea noaptea de 2-3 ori sa manace, de cand i-am pus iarasi seara lapte doarme uneori toata noaptea fara sa se trezeasca uneori doar sa bea ceai/apa
quote:
MONAI
facem dus in cada mare
dus - dus....sau lasi apa in vana? caci noi nu mai facem in vanita de la 4 luni dar mai nou e un chin baia...nu ca nu ii place ci prea ii place si atat se ridica se suceste si stropeste ca mi-ar trebui 6 maini sa il tin si sa fiu sigura ca nu imi cade in apa
apropos...foloseste cineva scaunele de baie? sunt practice? sau e prea tarziu acum la 10 luni sa il mai introduc....s-ar duce la plimbare prin vana cu tot cu scaunelul
peca si niko(23 iulie '05)
_
joker spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Iata-ma iar bagandu-ma in seama, dar eu stiu ca neiesirea dintilor in ordinea data poate insemna o posibila lipsa de vitamina D. Atentie, nu vreau sa sperii pe nimeni: poate insemna, nu inseamna neaparat
.
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Se poate, in cazul nostru se coreleaza destul de bine...Nu stiu insa daca se bazeaza pe ceva cat de cat logic medical vorbind.Mamini, cand gasesti posturile noastre poate ne dai o lamurire?Ar fi interesant de aflat
Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
nicoll_mada spune:
CODRUTA A FACUT PT PRIMA DATA SI PISU SI KK LA OLITA!!!!URRRAAA!!!!
MonaI ma bucur ca Sara e bine!Si eu ii dau Codrutei pt acelasi lucru calciu,cate 5ml pe zi,timp de 10 zile.Si asta de la 4 luni!
Cryna77 nu e nici o problema,am mai auzit de o asemenea situatie!Cat despre sansele pt tati...eu va doresc doar bine atat tie cat si baietelului tau!Daca tu crezi ca se mai poate salva ceva,ca inca o data nu e prea mult,atunci cu curaj inainte.Daca nu...Oricum
!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
ema.nu.ela spune:
monai,
jucariile furby nu sunt pentru 4+ ani? ca si mie imi plac si cred ca si maria s-ar amuza tare. cu preturile ai dreptate.
dar de elmo n-am auzit. ce este?
mamini spune:
fetelor, am citit mesajele voastre. ordinea eruptiei nu e neaparat aceeasi la toti copiii. la majoritatea ies intii centralii inf, apoi superiori, lateralii inf, sup- cu variatii...
caninii ies putin mai tirziu( asta pt Monica-Elena, adica mai probabil ies lateralii daca nu sunt iesiti, decit caninii), la fel maselutele. DAR...ordinea nu e importanta. ca si momentul eruptiei. in anumite limite, totul este ok.
la dentitia temporara, prezenta calciului sau cea a vit D nu prea are a face. doar daca sunt severe, sunt probleme. modificari dentare tipice rahitismului apar mai mult in dentitia definitiva.
nu va mai faceti atitea probleme! e ok si daca dintii apar mai devreme si daca apar dupa 1 an,nici ordinea nu e importanta.
copiii nostri papa lapte si au primit vit D zilnic, au fost scosi la lumina, la aer, sunt sanatosi, rahitismul nu apare cu una cu doua...
nu stiu daca am lamurit pe toata lumea...
M
mamini spune:
Yasmari, daca fata nu are febra mare poti sa o scoti la aer, dar daca face febra, nu e bine sa iesiti. pt linistea taticului, stai cuminte in casa. in fond si noi cind avem guturai ne "reparam" mai bine daca stam cumintei in pat. sanatate multa!
sanatate si celorlalti bebei cu probleme!
noi avem nervi multi de la dinti...si o tinem tot intr-un plins si-o miriiala...
Adriana, Katink, Peca eu i-am dat Sofiei apa microbiologic pura, de la sticla, nefiarta. si tot cu asa ceva i-am preparat si laptele. si nu a avut nici o problema. aici bea apa de la chiuveta, ca si noi. si e f buna.
Corina, daca ai un abces, du-te sa te vada un dr, poate e un molar de minte care vrea sa erupa, sau un granulom mai vechi care s-a trezit la viata, sau pietrica la canalul glandei salivare...orice ar fi, nu e bine sa stai asa, pot aparea probleme f mari.
nu stiu daca am mai urat multi ani mamicilor taurasi, sa traiti si sa va vedeti stranepotii!
M