Bebelusi de iulie-august 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
palmyrah2002 spune:
Monica ,sa stii ca si lui Rares ii scadea mai greu temperatura cu Nurofen,cam dupa 45-50 minute.Cit timp a trecut de cind i-ai dat?
Incearca cu novocalmin supozitor!
Multa sanatate si nu mai plinge,o sa fie bine!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by joker
Incearca unguentul de la altermed, la noi a mers...edutz a facut de la transpiratie, si el...nu e foarte scump, cam 100.000 parca...unguentul de care ti-am spus e chiar mai putin dar nu gasesc retetaca sa iti spun exact ce contine...
ordonata...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Multumesc
;problema e ca sint in Iasi!Am sa merg sa intreb si eu la farmacie !Pupici
nicoll_mada spune:
Buna ziua,buna ziua!Uite ca ieri nu am apucat sa intru,am fost plecata toata ziua pe la avocata!Dar acum,fuga la recuperat!
LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI SI FRUMOSI,DAR SI NOROCOSI pt copilasii nascuti in zilele de 18 si 19.
ALEXANDRA CATALINA-gesi
ILINCA-sunt mamica
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
joker spune:
Gesi, abia acum am apucat sa citesc din urma...LA MULTI ANI
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
nicoll_mada spune:
[Adana9 /red]dulce foc printesa si incet se va acomoda si cu iarba!A mea ar cam manca-o...
Diana ma bucur ca Adi este bine,cat despre gradi,se va obisnui si in partea cealalta,e baiat maaare!
Nicoleta felicitari pt Vlad voinicutul!
Monica _Elena sper ca deja Mihnea e mai bine,sanatate multa!
Laura si eu am incercat sa-i dau Codrutei din ciorbitele noastre si ii plac chiar foarte mult!Si i-am dat si fripturica,cum ai facut si tu,dar si omleta cu ceapa verde.Nu multa,dar i-a placut!
Mama denaturata...
Anis pupam si pe Ingrid,sa treaca repede si sa fie bine!
Briana si voua multa sanatate!
Starchii,Albinutzza 
la bebici,niste dulci!
[red]Ella ,fetita cuminte Paula,e sanatoasa si nu o sperie pe mami!
nicoll_mada si
MMN
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Va scriu in mare graba ca timpul asta abia imi permite sa va citesc
.
Vreau sa urez multa sanatate copilasilor bolnaviori si putere mamicilor ingrijorate. Am vazut si ultimele poze cu nazdravani scumpi si blonde misto
.
Noi suntem bine, daca va amintiti ultima data cand am scris Sara facuse diaree, dar din fericire a durat doar o zi, a fost un deranjament la burtica, nu ceva viral, multumesc lui Dumnezeu. Ne-am revenit cu Smecta si putin regim, iar acum suntem in mare forma
.
Sambata am fost la chef la castelul Maria, care de fapt e un conac pe care cineva cu posibilitati financiare si bun gust la amenajat ca hotel si restaurant. Il puteti vedea aici http://www.castelulmaria.ro/
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Tethys spune:
BUNA! Am reusit sa intru si eu ca sa va mai scriu cate ceva...
In primul rand urez insanatosire grabnica bolnaviorilor si va tinem pumnii...
In al doilea rand "La multi ani"
sarbatoritilor zilei si la cat mai multe realizari!
In al treilea rand am si eu o intrebare:
e vreo problema sa iasa sus primii incisivii laterali si nu cei centrali, cum stiam eu?
Iar, in al patrulea rand... mami nu prea stie ce sa faca cu tati...
sa-i mai acorde vreo sansa... caci dupa cum s-a purtat el cu sansele lui mami de pana acum... Iar chestia cu inca o sansa o cere familia lui... normal, fiecare vrea binele propriului copil... Ce sa fac... oricum a ramas ca mai discut cu el, dar mi-e frica...
OK. Cam atat.CIAO.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos
benchea c.
nicoll_mada spune:
Irina chiar ma gandeam la voi si nu credeam ca la inceput de capitol voi afla ca Ioana are "milionul " de bubite!Pupam fata dulce si mamica obosita dupa somnul iepuresc si speram ca deja sunteti mai bine!
Mamini tare ne bucuram ca micuta veverita sta cumintica cu tati!
Peca ne bucuram de vestile noi,dar febra 40 brrr...nici nu vreau sa ma gandesc!!!Bine ca acum sunteti ok sau macar puiul mic!
Dede felicitari pt schimbare,imi place!
Adriana daca tu ai considerat ca te "simti" mai bine la forumul din mai_iunie,ca va reprezinta mai bine,ok.Esti bine venita din cand in cand sa ne mai spui ce face Aidan.
Anis daca inca mai traiesti...
.Pupicei la cretulina!
nicoll_mada si
MMN
ema.nu.ela spune:
yasmari,
ti-am zis ca nu e nimic grav.
eu de ce ti-am zis ca puteai sa mai astepti 2-3 zile. multe viroze care la inceput par simple si care trec de la sine sau cu paracetamol, se pot suprainfecta mai apoi si trebuiesc atunci tratate cu antibiotic. asa am citit si eu si mi-a zis si pediatra.
de-aia eu daca incepe asa astept cateva zile sa vad cum evolueaza. si in functie de asta o duc sa se uite in gat la ea si s-o asculte la plamani pt siguranta. pt ca nici dr nu-si poate da seama in primele zile cum o sa evolueze.
in cazurile in care bebe se simte intradevar rau uneori se dau antibiotice cu spectru larg preventiv. eu nu prea sunt de acord cu astea preventive. pt ca e posibil sa fie totusi o viroza mai nasoala doar. oricum daca e sa se infecteze se duce la plamani si dr isi da seama ascultandu-l.
eu in nasuc ii pun picaturi cu apa de mare Humex spray cu aplicator pt bebei. ii place gustul ca linge aplicatorul ala ceva de speriat. cred c-o sa-i placa apa de la mare :)
in ro multi pediatra se uita la copil in gat, zic ca are rosu in gat si dau antibiotice. asa mi-a zis si mie pediatra de cartier (care printre altele e sotia unui om de media f cunoscut; si care are nesimtirea sa fumeze in cabinetul unde consulta bebeii). dar eu bineinteles ca nu i-am dat pt ca din ce-am citit "rosu in gat" e f relativ la bebei. si i-a trecut viroza intr-o saptamana.
hai ca iara m-am lungit. sper sa nu va suparati c-am intrat asa in amanunte si am scris lucruri pe care cred ca le-am mai scris.
mamica de maria, 9 luni si 2 saptamani
MONAI spune:
Am apasat din gresala pe trimite mesaj
, ca eu vroiam sa continui
.
Sara mea s-a comportat excelent, a stat la toata lumea, s-a distrat bine si nu a deranjat-o ca nu e acasa la ea, lucru care m-a bucurat peste masura. Si mie mi-a prins foarte bine iesirea, am vorbit si despre alte lucruri in afara de copii
si m-am intalnit cu prieteni pe care i-am vazut mai rar in ultimul timp
. Voi pune si poze candva...
Duminica ne-am intors si atunci am observat ca Sara a transpirat la cap in timp ce sugea, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum si care m-a dus cu gandul la o posibila lipsa de Ca. Asa ca luni am purces la analize, dar din pacate nu i-au nimerit vena pentru analizele de sange si nu i-am lasat sa o intepe decat 1 data. I-au luat sange din degetel, lucru care nu a fost deloc dificil. Am mai facut copro si toate analizele au iesit bune, multumesc lui Dumnezeu. Doctorita de familie mi-a laudat-o, dar mi-a recomandat sa-i dau totusi 10 zile Ca, lucru pe care nu l-am facut inca, ma voi duce luni la pediatra sa mai vad o opinie.
Voi ce parere aveti? Pot sa-i dau Ca doar pentru ca-mi transpira mai mult la cap? I-ar strica chiar asa de mult? Ea mananca iaurt si branzica, deci nu prea ar trebui sa fie cu lipsa, ma gandesc ca transpiratia asta care apare rar, cand plange si 1-2 dati pe zi cand suge
, sa fie din alte motive(durere dinti, efort). De intepat n-o mai intep, mi se pare exagerat din partea mea
.
Asa: in ultima luna nu a pus decat 120 gr, dar are o pofta de mancare de ma da pe spate. Bea lapte praf, dimineata n-o mai alaptez deloc, chiar si seara mai face acest lucru bun
cateodata, dar nu mai mult de 60-100 ml si apoi completez cu tzitzi. Noaptea se mai trezeste 1 data si atunci suge, dar stiu sigur ca a cam secat izvorul
, asa ca sper sa se lase singurica de acest obicei al ei
.
E insa plina de energie si in continua miscare, asa ca nu-mi fac griji.
Pentru ca e un copilas asa de bun
, am rugat o prietena din Canada care vine acasa sa ne cumpere o Furby si-un Elmo, la noi preturile sunt cam de 5 ori mai mari
, pe bune ca nu exagerez.
WE asta se anunta iar plin, a venit sora mea ca are azi intalnirea de 10 ani de la liceu si maine sau poimaine mergem toti la pescuit
si iarba verde.
Va pupam cu drag
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi