Bebelusi de iulie-august 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
mamini spune:
Cati, eu cred ca la mincare e chestie de obisnuinta. in Ro, mamarutza mea n-a papat decit hipp, nu a vrut sa pape nici un altfel de borcanel, dar nici mincare gatita. practic a trait cu lapte si cu velli(o chestie cu lapte, cartofi si morcov sau lapte cu cereale si macese) pina a venit tati cu borcanele din Finlanda. a mea e mare amatoare de brocolli si conopida, in combinatie cu asa ceva papa aproape orice. ea papa doar de la borcan.mai nou ii dau borcanele de 8 luni( aici gasesc cel putin 25 de meniuri diferite, Bona, Piltti, Semper, Pirkka) si in afara de cele cu peste, papa cam din orice minim 100 g- spaghete de 2-3 feluri, chiftelute cu sos si legume, jambon, pui, vita cu fel si fel de legume...completare ii dau conopida/brocolli sau lapte. si mincarica bucatele-cascaval, carnita, legume fierte, dar sa le ia ea singura cu minuta...
oricum, ideea era sa faci "antrenament" si sa gasesti ce papa bine orice ar fi sa ai in caz ca refuza ceva nou.
M
joker spune:
Buna dimineata la toti, intru si ies...nu pot sta mul...Edutz nu se simte bine...
Va urez multa sanatate si La multi ani bebelusilor nascuti azi
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Monica-Elena spune:
DECI DRAGELOR DUPA CE IERI SE TREZISE BINE IERI IN JURUL PRANZULUI A INCEPUT DIN NOU TEMP. AM CHEMAT MEDICUL D EFAMILIE CARE ESTE PEDIATRU SI AL MEU FLACAU ARE ROSU IN GAT UART. CA ATARE FIIND A 3 ZI DE TEMPERATURA II DAU AUGMENTIN 1,5 ML LA 12 ORE. M-AM FERIT EU M-AM FERIT D EANTIBIOTICE DAR UITE CA DECAT CU TEMP MAI BINE ASA.
delia grozav spune:
Diana pofta in cui, Adi nu-i de dat, dar intr-o vacanta ti-l trimit daca vrei
.
Mihnea multa sanatate, sa iti dea mami si Biotics cu antibioticul...obsesia mea
.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
Bun dimineata.
Am probleme cu tastatura...
, deschid capitol nou si plec cumpar alta.
revin.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
CONTINUREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76299" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (113)
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame