IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 6
ingerash spune:
Nu pot sa zic decat atat: Angy, mi-ai facut o pofta!!!!!!! Mmmmmmmmmmm....
Va pup pe toate fetelor, ;)eu maine ma fac gagica si merg la chef, acuma pic de somn
angy11 spune:
Of nu am vrut sa va sinucid,ci doar sa va pove cat am muncit.Azi m-am resimtit serios,am zacut toata ziua.La pranz Angy era invitata la ziua unei fetite la Mc in centru,pe la 11 ne-am adus aminte,da-i fuga dupa cadou,apoi se cadea sa stau cu mamicile la povesti,dar aveam o fata de "spart avioane",plus ca cheful de ieri+cadoul de azi ma ruinasera momentan,am lasat-o pe Angy si am dat fuga la maica-mea sa mancam ce-a ramas de ieri,chestiii care n-am apucat sa le gust macar,da-mi era o pofta,apoi am venit acasa si am dormit cu totii la greu.
Acum seara am avut o tura de musafiri,care s-au scuzat ieri,abia le-am facut fata.
Maine mergem la pranz la Chisoda,apoi intram in "cantonament" pt serbarea lui Angy si examenul lui Dany.
tot maine sper sa apuc sa va pun poze de la chef.
Flavia,ce fain ca vi la Timisoara,o sa gasesti cel mai spart oras din tara ;)
Ingerash,distractie placuta la chef!
Dia,nu stiu de ce,dar azi toata ziua m-am gandit la tine,in diverse contexte,cu informatica,cu fetele,cu sederea in Franta,cu revenirea in tara,nimic concret,dar mi-ai aparut in minte de multe ori azi.Cred ca si din cauza influentei unei familii care a fost aseara la ziua sotului,stabiliti in state,tot cu 2 copii.
Him,cand te pui la curent cu noutatile te asteptam,pussy.
darael,bine ai venit pe topic,e prima oara cand ne vizitezi,cu o postare,esti banatean sau doar timisorean,chiar sunt curioasa?Daca da,de unde,ca te trec in lista.
Inca ceva,ce inseamna Banatul pentru tine?
dia_codat spune:
Sara buna fetelor,
Scriu repede si ma duc la culcarica ca miine m astepata o munca serioasa.
Angy se pare ca te-ai gindit la mine cu info tocmai cind am facut o boacana serioasa . Am formatat calculatorul sotiorului ca mi s-a parut ca ar fi vreun vizitator nedorit pe el. I-am copiat inainte de asta toate documentele pe baladeurul lui (mp3 player cred ca se zice pe la noi) si apoi i-am dat FORMAT C: Am reinstalat windowsu si alte cele dar nu m-am pus sa ii pun documentele inapoi.
Azi zice sotiorul cind ne pregateam sa plecam la plaja, stai sa imi pun niste muzica pe baladeur. Io, astepata ca is toate documentele tale pe el sa le mut in calculator. Cind sa le mut... ce imi spune? Ca baladeurul nu e formatat vreau sa il formatez?? Adica nu mai mergea nimic. Pauza documente, pauza munca lui de 4 luni incoce!
Am plecat la plaja cu gindul asta si toata ziulica m-am gindit daca o sa mai reusesc sa recuperez sau nu documentele. Era munca lui la teza din ultimele 4 luni care nu era salvata niciunde. Erau in calculatorul pe care tocmai l-am formatat si pe memory stick care nu mai mergea si imi zicea sa il formatez!
Acum am venit acasa, am culcat fetele si am trecut rapid la calculator. Am reusit cu un program sa recuperez daele dupa ce am formatat stickul.Partea proasta ca mi-a recuperat toate documentele care au fost cindva pe el si apoi au fost sterse.Adica vreo 600 si ceva de documente. Acum trebuie sa intru in fiecare si sa vad ce sunt ca mi le-a denumit fil1,fil2, ...fil600.
Asa ca urati-mi spor la munca.
Miine cred ca nu voi avea timp de scris
La multi ani sotului Angy!Mmmmmniam, da buna papa ai facut
ingerash dupa cum vezi a venit caldura pe la noi asa ca mai nou ma dau mai mult pe ocean decit pe internet
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
dia_codat spune:
Uauu, am vazut ca am 499 mesaje.Oare acum primesc inca o steluta??
Daca e asa, apai sa fie scris aici mesajul 500!
Somn usor.
... noi ...
ingerash spune:
Oooooooo, Dia, felicitari pt. steluta, dar acum pe unde umbli ? stai la sortat fisierele? Lasa ca si eu am patit-o
Angy, a fost fain la chef
am scris si la Timisoara ce am facut, scriu si aici: la origini , trebuia sa fie un fel de adunare a gastii care sa nu tina mai mult de vreo 6 ore, sa zic asa. Asa ca le-am zis la ai mei ca probabil vin cu ultimul tramvai pe la 12. Bineinteles ca noi la 12 eram in toiu' distractiei si n-am mai plecat nicunde. Si ma suna tata si ma intreaba unde umblu si ii spun ca mai stau. Am stat pana la 5 si ceva cand au inceput iar sa circule tramvaiele ca doar n-aveam cu ce veni . A fost misto :)
va pup pe toate si va implor treceti la scris ca am cules subiectul de la pg. 5 :((
ingerash spune:
dia_codat spune:
Se pare ca nu e nimeni prin preajma ingerash
Nici eu nu am mult timp , sper sa mai revin la nopate cu un mesaj mai lung
... noi ...
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am intrat scurt sa va salut. Sint ok, am multe pe cap, cu Leo am mai avut probleme, acum e mai bine. Sper ca si voi sinteti toate bine, va doresc numai bine si sa aveti grija de voi. Dureaza cam 3 saptamani pina revin, sper ca nu ma uitati pina atunci si ma motivati.
Ingerash, vad ca , las ca trece si aparem mai des pe aici. Mult success daca ai bacul inainte de a revine eu. Ma voi gandi la tine si iti tin pumnii.
pe Angy, Flavia, Dia, Vio, Toria si Deya.
Sa stiti ca mie dor de voi toate.
Multe salutari,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
Am aparut si eu,de maine ma apuc iar de forum,ieri a avut Angy serbarea,azi Dany auditie-examen,nu se putea discuta cu mine zilele astea,dar de maine imi revin,stiu si eu ca eram pe paginile codase,imi pare rau,imi imaginam ca merge scrisul si fara mine,dar ne revenim noi incet,e o perioada mai aglomerata la toata lumea.
Angy a fost super la serbare,ce sa zic,iti creste inima s-o vezi,Dany a fost ok,nu a dat pe langa,dar se putea mai bine,insa era innebunit de emotii,ii tremurau mainile pe clape,in ansamblu a cantat bine,dar eu ca o perfectionista nu ma las cu una cu doua.
O sa pun si poze,mai intai trebuie sa scot ochii rosii.
Pupici la toate!
ingerash spune:
Dia, tu nocturna ca de obicei... :)
Him, sper ca totul e bine, suntem cu tine
Angy, ma bucur ca aiesit serbarea, sa pui poze ca vreau sa o vad pe Angy :)
va pup pe toate :)