IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele,pai tot asa suntem?Nu ne revenim?
Am reusit sa pun cateva poze din serbarea lui Angi le gasiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Scumpelor am trecut sa va salut si sa va aduc pe 1 pagina, ca sunt doar in vizita pe DC:)
Inca suntem in Arad la bunici, la Tm nu ajung ca au venit ai mei aici sa mai stam impreuna, asa ca ne-am adunat toata gasca.
Recuperez cand ajung acasa.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,deci esti pe-aproape ;)
Noroc cu tine ca ne-ai scos depe pagina 3,dar noroc ca nu a prea fost activitate azi pe Forum in general,ca eram si mai departe.

Fetelor unde umblati toate,ca e pustiu pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Hai ca mai ne scot si eu de pe pagina a 3-a.

Eu am intrat sa va spun ca voi incerca sa nu mai intru citeva zile nici macar sa citesc, asa ca, sa nu scrieti capitole intregi sa pot recupera cind ma intorc.
TREBUIE sa lucrez la teza. Nu am dat nasul cu proful de aproape o luna si de atunci tot imi spun ca in citeva zile termin teza. Asa ca, de buna voie si silita de imprejurari voi incerca in urmatoarele zile marea cu sarea! Sa nu intru pe forum!

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Dia,stiu cum e sa ai treaba,sa urle copiii in casa si tu de-abia sa te delipesti de forum,asa ca iti tespectam alegerea si suntem alaturi de tine.
Spor la scris,dupa ce ii arati profului,intra sa ne spui si noua cum a fost.

Him,chiar ma ingrijorezi pe unde esti,ce faci?
Mi-e dor de tine.
Vio,ce-ai mai facut cu cursul de germana?
Ingerash ,mai baga si tu un ochi aici
Toria,noi te tot asteptam la scris

Eu am fost in vizita,si sotul a primit la un moment dat un telefon de la servici ca nu stiu ce nu iese,asa ca el a ramas la servici,iar noi ne-am intors acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

m-am intors(ma mai primiti?) am venit marti dimineata de atunci nu am mai avut timp sa intru duminik am simulare ptr cambridge sigur pic dar nah asta e.
sa va spun un pik cum a fost in blegia fff fff fain o experienta pe care nu o sa uit prea curand.dupa ce am fkt un pik de pregatire cateva zile la casa in care stateam am mers in oras in tamines la fetival care se numea MIXART muzica si arta.Am facut grafiti p un perete mare mare ne-am distrat ff mult.trbuie sa remarc ca toti au fost f dragutzi atenti k noi.
un singur lucru a fost cam neplacut PLOAIA doamnee cat poate sa ploua in tara aia nu stiu cum rezista oamenii acolo.mai dadea cateodata niste potoapte din alea de am zis k de darama cortul in care ne adapposteam in timpul "lucrului"
in rest toate bune si frumoase mancare bune trupe tari de pe la ei.si o experienta pe care as repetao la orice ora.normal k am plans
cand am plecat iar am fost muult prea friendly si m-am atasat de toata lumea.
abia astept sa vina si ei in iulie la festivalul de jazz de la garana.
va pup pe toate

promit sa mai scriu

Mergi la inceput

Am revenit si eu, acasaaaaa :)
Nu va spun de pe ce pagina v-am cules, dar ma bucur ca ati mai scris de cand am plecat:)

Si pe mine ma ingrijoreaza Him, am intrebat-o cum e cu lipsa, normal ca nu o uitam, sper doar sa nu fie probleme.
Him

Angy ti-am vazut odraslele, ce scumpi sunt. Cred ca esti tare mandra de ei, abia apuc sa creasca si Sara sa am cu ce ma lauda:)

dia bafta la teza, cand mai intri pe forum sa treci pe aici:)
Uite ca eu n-am intrat o saptamana, doar in primele zile mi-a fost mai greu:)

ingerash vaz ca te distrezi, imi place de tine ca nu esti tocilara

deya tinem pumnii pt simulare si invatzat:)
Faina experienta ai avut, iti dorim sa se mai repete:)

Eu n-am facut nimic deosebit, sotul a fost plecat in delegatie in Ungaria si eu am ramas la Arad la bunici. Pacat ca a fost vremea nasoala, mai mult ploi, noi ne-am pregatit de plaja:) Dar a fost bine ca am stat cu Sara la aer, bunicii mei stau la casa, si ea era in culmea fericirii ca are caine si pisici:)

Mergi la inceput

Flavia,ma bucur ca ai aparut,mai am cu cine conversa.
Si pe mine ma ingrijoreaza Him,Ingerash a intrat pe mess de la vara-sa,are probleme cu calculatorul,o sa apara ea.
Deya,ma bucur pentru tine,a fost o experienta frumoasa,mai poveste-ne.
Fetelor fug sa verific temele lui Daniel,apoi ma pun in pat ca nu mai pot de frig,e un frig in casa....ca nu stiu ce sa mai iau pe mine.
Pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Am intrat sa citesc scurt ce ati mai scris si va raspund scurt. Sa nu va faceti grija de mine, sintem ok amandoi, Leo e mai bine. Sinteti niste dulci ca v-ati gandit la mine. Am f mult de lucru, trebuie sa merg mai departe la seminare, ca s-au schimbat multe lucruri. Apoi trebuie sa rezolv multe lucruri personale si e f greu si stresant sa le rezolvi de aici, noroc cu parintii mei in Timi, ca saracii ei umbla. Oricum sper ca in 2 saptamani sa termin tot. In Julie o sa vin in Timi si sper sa ne intanim. O sa incer sa intru, macar la tot 3 zile, sa nu va ingrijorati. Stiu ca as putea sa scriu doar 2 vorbe mai des, dar sint atit de franta si ingandurata, incat numai la internet nu imi mai sta capul, asa ca sper ca ma mai motivati in continuare.

Angy, am vazut pozele si ai niste copii f scumpi, pe Angy, in costum imi vine sa o pap, de dulce ce e.

Flavia, ma bucur ca te-ai intors si ca ai avut vreme placuta alaturi de ai tai, chiar daca vremea nu a fost de partea voastra. Imi inchipui cum s-a bucurat Sara de caini si pisici.

Ingerash, sper sa iti faci computerul si sa revii cu forte proaspete. Cum stai cu invatatul, pe ultima suta de metrii? Cind incepe bacul?

Dia, spor la teza, relaxeaza-te si termina-ti lucrul iar cand ai timp mai intra pe forum si pe la noi. Numai bine!!!

Deya, ma bucur pentru tine ca ti-a placut si ca a fost o experienta frumoasa. Ma bucur ca ai dat peste oameni placuti si de treaba.

Viorela, Toria si restul fetelor, va salut si pe voi.

Pupicuri la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Poftiti in fatza

Him abia astept sa rezolvi toate problemele si sa ne dai vesti bune. Suntem alaturi de tine, mie una imi esti tare draga. Daca te puteam ajuta cu ceva, cu tot dragul, doar sa spui

Fetelor, ati intrat in vacanta?:)
pe toate

Mergi la inceput