IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 28
dia_codat spune:
Buna seara fetelor,
Seara asta decapitez mai devreme.
Am fost azi pe Dune du Pilat , cea mai mare duna de nisip din Europa. O sa va pun miine seara niste poze in album sa vedeti. Am urcat duna jumtate din ea cu Steph in brate. Asa ca sunt frinta.
Noapte buna
Pe miine,
ingerash spune:
ceau fetele, scuze k n-am mai intrat dar sunt plecata toata ziua + ca mi-am stricat iar chestii de la comp . acum sunt rupta iar...luni plec la munte si vin saptamana viitoare :)
va pup pe toate
p.s. Dia, te-am luat
angy11 spune:
Hello!
Eu am fost azi la ai mei la pranz,am lasat-o pe Angy acolo si am venit cu Daniel acasa,am facut teme,am studiat la pian,iar seara ne-a sunat o familie de colegi de-ai lui Emil,plecati la munca in Oman(statele arabe) sa ne intalnim in Unirii,am fost la o terasa,unde sigur nu mai calc si am vizionat meciul,a fost frumos - terasa.
am mai fost acolo si am comandat un cockteil nonoalcoolic(ca-s sofer) super fain,am comandat si in seara asta si era ceva sirop nashpa,cu apa si multa gheata....abia l-am inghitit,apoi am luat un fresh de grapefruit si era indoit cu apa
Am vrut sa-i zic la patron,dar era atmosfera de meci si m-am gandit s-o las balta,ca oricum nu ma mai prinde de client.
Pupici!
dia_codat spune:
buna seara fetelor,
Si noi am fost azi la un prieten (sotia e plecata cu copii in Romania in vacana) si am facut barbeque. Fetele s-au simtit grozav. Vreo 6 ore nu am stiut de ele , se plimbau prin gradina cu pisica in brate si o chinuiau pe biata... O puneau sa isi faca nevoile cind pe cea mare cind pe cea mica , apoi o dadeau pe tobogan, o indesau cu botul in farfuria cu mincare.
Iar noi am mincat pe saturate. Miine spoer sa tina vremea cu noi si plecam a ocean cu verisoara si prietenul ei .
Pe miine seara,
impreuna spune:
Am revenit si noi de la munte, a fost super dar caldura mare si timpul scurt. Am mancat doar mici si frigarui wk asta, aseara am dat gata o lubenita:)
Angy, ce pofta mi-ai facut, mie de care pizza imi faci?:)
Oare unde-i Toria? Voiam sa o intreb cate ceva de Austria, ma gandeam sa mergem peste 2 saptamani la cumparaturi, am auzit ca sunt reduceri masive...
Him ma bucur ca esti mai bine. Cu ce se mai aude?
ingerash distractie placuta la munte, ca nu stai deloc acasa:)
dia ai pus poze cu duna?
Ce-mi place de voi fetelor, plimbarete ca si mine
Fla (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Sper ca sinteti toate ok. Eu ma simt mai bine, azi a fost ok si la lucru. Numai vremea e cam ciudata, ba ploua ba e soare, dar macar e cat de cat cald.
Azi nu scriu mult, ca sint grabita sa mergem la Leo.
Ne reauzim maine, pina atunci la toate, sorry ca nu va nominalizez.
Him
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea!
Azi am avut o zi incarcata, ma bucur ca sint acasa. Voi pe unde sinteti?
Fla, bb se lasa asteptat, dar nu ma mai stresez, vine cand vrea DD, asa ca ne ramane credinta.
Angy, sper ca esti ok, mai petreci?
Ingerash, Dia, Deya, Vio, Toria va mai asteptam la scris. Sper ca sinteti ok.
O seara placuta va doresc, ne mai auzim,
Him
angy11 spune:
Ciao fetele!
Am o propunere sa nu ne mai scuzam cu nominalizarea,nu-i obligatorie,fiecare scrie ce-l taie capul,pentru ca cateodata avem timp si chef de forum si alteori nu.
Acum sa raspund:
Fla,cu toata modestia din lume iti spun(sper sa apuc sa si dovedesc)ca fac pizza cam ca la pizzerie,toate cunostintele noastre cand au pofta de pizza prefera sa cumpere ingredientele si le-o fac eu,decat sa comande sau sa mearga la pizzerie.
Fiecare are cate un fel preferat,fac de toate felurile,am experimentat si-n Italia sa ma lamuresc.
Daca nu am ingrediente cat de cat originale nu fac.
Him,ce-ti scriu tie e valabil la toata lumea.
Deci:
ieri dimineata m-am dus la Cisoda sa-mi iau copiii deoarece ii lasasem la maica-mea duminica seara.
Am gasit niste fete lungi,care abia m-au salutat si si-au continuat treaba(maica-mea si taica-miu),initial am crezut ca au ceva cu mine,asa ca am asteptat rabdatoare.
Intr-un tarziu ma intreaba maica-mea:Ai auzit de Sivu si Cosmin? Astia sunt tata si fiu,muzicanti amandoi,fiul fost elev al lui taica-miu,vecini in Chisoda,ne frecventam la greu cu ani in urma....
Zic:Nu ce sa aud?
Imi zice:Au murit amandoi in accident azidimineata la 7,veneau de la o nunta si au adormit la volan,au intrat pe contrasens....intr-un camion.
Ieri toata ziua am fost socata,inca nu mi-am revenit complet.
Una peste alta mi-e stricat frigiderul de tot,dupa ce abia il reparasem,azi am fost prin oras sa vedem oferte sa luam altul.
Apoi ma pregatesc de zugravit in living,hol,bucatarie,azi am adunat am pus in cutii,maine continui....
Cam asta e,ma mai supara si Daniel cu temele nu are chef deloc....
Pusici la toate!Noapte buna!
dia_codat spune:
Buna dimineata
Am pus poze noi in album.
Nu va speriati de ora la care am scis, am lasat calculatorul deschis ca nu se mai terminau de adaugat pozele iar acum m-am trezit sa o duc pe verisoara mea la gara ca pleaca pina diseara sa vada Parisul.
impreuna spune:
dia ce peisaje mortale. Vad ca va place sa zburati:)
Sunteti o familie tare frumoasa.
Sper ca nu am incurcat pozele, cele din albumul de august sunt cele mai noi, asa-i?:)
Angy intr-adevar mare tragedie accidentele astea. Sa moara si tata si fiu, nu vreau sa-mi inchipui ce jale e in familia lor :(
Him multu' de aprecieri pt poze:) Sa dea Domnul sa vina bb cand va fi cel mai bine
Fla (sotie si mamica fericita)