IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fla,bine-ai revenit pe topic.Cred ca una peste alta ti-a prins bine Aradul,reintalnirea cu prietenii,macar te-ai mai deconectat.
Him,cred ca ti-am mai spus,dar risc sa ma repet,ma bucur mult ca scri si dincolo,cred ca la fel de bucuroase vor fi si concurentele Dia si Ingerash.
Eu doua zile am fost la Chisoda la Ruga,a fost frumos,ne-am adunat familia,copiii s-au tot dus in sat la tarabe sa-si cumpere tot felul de tampenii,dar au fost in al 9-lea cer.
Dupa masa conform traditiei am fost in sat la Joc,am si dansat,dar foarte putin,apoi am venit acasa am cinat si ne-am intors la Timisoara.
Azi am mers din nou la ciorba de burta(eu nu mananc) si am continuat cu restul meniului....am mancat doua zile la sarmale,ca mare lucru daca nu fac criza de fiere,torturile nici nu le-am gustat:Dobos(facut de mama) si tort de fructe.
A fost frumos,a mai trecut o ruga,vine toamna,incepe scoala.....
In sat la Joc nu mai e cum era inainte,cand toti veneau imbracati de gala cu ce au mai bun,acum sunt ca la picnic,nu mai zic ca in curtea Caminului unde era jocul se vindeau mici,gratare bere.....dar nah,pana la urma nici nu-i asa de rau.

Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asa-i angy ai dreptate, m-am deconectat si acum imi e greu sa ma obisnuiesc acasa:)

Las ca e fain la ruga si asa, ce bine ca ne mai povestesti tu, mi se face dor de tinerete:)

Him ai disparut? Sau inca nu-i gata distractia?:)

Gata fetelor, o duc putin pe Sara in parc apoi trag o fuga cu prietenele la strand ca n-am fost anul asta decat la mare:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Apar si eu in sfarsit, acum ma simt mai bine. Dupa cum am scris am avut marti zi libera si am fost cu vaporul la plimbare si cred ca am tras curent, fiindca de marti seara mi-a fost destul de rau. La lucru am fost in fiecare zi doar cateva ore, la fel si azi. Dar ma simt mai bine si asta e principalul, ca de saptamana viitoare incepem si noi sa renovam 2 camere, ca asa ne-a apucat si trebuie sa fiu fit.

Fla, ma bucur ca ai revenit. Eu asa de nasol m-am simtit ca nu imi ardea de internet, asa ca nu disparusem. Cum a fost la strand?

Angy, mi-ai facut o pofta cu ciorba de burta

Ingerash, cum te distrezi cu prietena ta?

Vio, Dia, Deya, Toria si va asteptam la scris.

Weekend placut va doresc la toate. Mai revin eu, ca vad ca am ajuns pe pag. 4 si nu se poate.

Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Him sa te faci bine. nu poti sta cateva zile acasa sa te menajezi?

A fost fain la strand, ne-am distrat, ce prietene "nebune" am:)))
Am stat pana seara si parca tot a fost putin...
Maine mergem la munte, cred ca si duminica, asa ca profit de ocazie sa va urez un wk fain ca poate nu ne mai "auzim" pana luni.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, distractie placuta. De stat acasa nu am putut, trebuia macar sa fac prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Hello fetele

Gata am revenit, imi astept si concurenta diseara pe aici.

A venit iar canicula in Romania? Ca aici e vreme de toamna sper sa se mai incalzeasca pina plecam noi in concediu

Acum sunt singura, de mult nu am mai fost singura in casa. Fetele au plecat cu papa si cu musafirii se plimbe intr-un parc. Eu am ramas acasa si cred ca ma voi duce sa lenevesc in vana vreo juma de ora.

Mergi la inceput

Ciao fetele!
Da a venit iar canicula e nashpa rau de tot.
Am fost acum seara la un resturant unde se tin zile de copii,am fost la ziua unei fetite,am stat pe terasa,dar simteam ca ma sufoc, presiunea atmosferica e mare,umiditate,mi s-a facut rau.
Parca nu mai functiona organismul cum trebuie,m-am balonat....in fine abia am ajuns acasa cu masina si sa conduc mi-era greu,cu toate ca nu e departe de unde stau eu.
Va pup! Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Deci asa! S-au inversat rolurile! Aici e frig si acolo e canicula!

Va doresc si eu un week-end placut si eventual cu mai putina caldura?

Mergi la inceput

Hallo fetelor!

Am intrat sa va salut. Ma simt mai bine decit ieri, dar tot prin vant sint. Sper sa imi revin pina luni. Si la noi e ceva mai cald, dar am inteles ca la voi e si mai cald. V-as trimite un norisor de ploaie daca mai apare, ca eu m-am saturat.

la toate si o seara placuta va doresc,
Him

Mergi la inceput

Ciao fetele!
Eu azi am lenevit jumatate de zi,apoi am facut pizza(la fiecare din familie altfel:eu cu sunca-ciuperci-capere;Angy sunca- ciuperci,Dany Salam-ciuperci,Sot: somon-ceapa-lamaie-capere)
Asa ca am avut distractie dupamasa asta
Acum va las ca ma tot itrerupba copiii,ba sotul,parca-s roomservice.
Pussy!

Mergi la inceput