IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 26
ingerash spune:
ceau fetele, intru si io, ca dupaia nush cand ne mai auzim .
Am venit la 5 dimineata de la chef, am dormit scurt si apoi fuga dupa prietena mea. nu de mult am intrat in casa...ma asteapta zile pline asa ca va pup pe toate... chiar n-am idee cand mai stau pe forum. O sa pun poze si o sa povestesc pe larg abia pe la sfarsitu' lunii
Himmelsduft spune:
Hallo la toata lumea!
Noi ne-am chefuit ieri seara si azi la fel, ca intr-o localitate de langa noi au 3 zile chef cu , , asa ca am iesit cu prietenii si a fost f fain. Au avut muzica folclorica, apoi pop, apoi am vazut sarituri cu schiurile pe Dunare, a fost tot ok, putea fi si mai bine daca nu ploua din cand in cand. Maine stam pe acasa si ne odihnim.
Ingerash, timp placut alaturi de prietena ta, cand mai ai putin timp, scrie macar 2 randuri.
Angy, Fla, Dia, Vio, Deya, Toria
O duminica placuta va doresc la toate,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
angy11 spune:
Him,misto distractia,cred ca erau spectaculosi aia care sareau in Dunare.
Dia,spre rusinea mea,nu stiu daca scoala incepe vineri sau luni,aflu eu,de la 1 septembrie oricum sunt in activitate.
Ingerash,distractie placuta!
Fetele,eu am fost ieri la Jimbolia la prietenii nostrii,eu stau acolo peste vara,asa ca ne-am dus noi la ei,am facut pizza...am jucat carti,pana azinoapte.
Am ramas sa sa dormim acolo,cu toate ca eu ma simteam super apta sa conduc,bausem si cafele in prostie,iar in plus nu-mi prea place sa dorm in case straine,nu stiu de ce,dar efectiv nu pot sa adorm,cu hotelurile e altceva,n-am nici o treaba.
va las ca m-am cam intins si mai trebuie sa scriu si-n alte locuri.
Pussy!
ingerash spune:
am venit :)
am ajuns putin inainte de 12 acasa, am umblat prin oras la un suc, la muzeu, am mers prin centru...sper s afie si vreme de strand :)
Oricum cand o sa plece prietena mea, o sa fac o "sinteza" in imagini a locurilor unde am umblat si o pun la noi la poze :)
pana atunci,
p.s. io incep scoala la 1 octombrie...ca sa ma laud ca's studenta
EDIT: cred k incep in 2 defapt, k 1 octombrie pica duminica, deci si io's nelamurita
dia_codat spune:
Hello,
Au ajuns cu bine musafiri mei.
Am fost mi-am asteptat verisoara cu prietenul ei la autocar, au ajuns du bine dupa 40 de ore de calatorie. Macar nu au mai avut intirziere cum a patit mama cind a ajus la noi.
Mai am doua zile de servici, de miercuri ma opresc fiindca pleca mama si va trebui sa stau cu fetele. Asa ca o sa am timp mai mult sa va scriu.
Cum e vremea pe la voi fetelor?Aici e destl de racoarepentru luna august, ieri erau doar 23-24 gr , azi e innourat si chiar cind am ajuns cu ei de la gara a inceput un pic sa ploua.
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca sinteti toate ok. Noi azi am lenevit, am stat pe terasa, vremea a fost ok, cu soare dar temperaturi moderate. Maine incepe iar lucru, asa ca ne-a prins bine odihna.
aici si aici poze cu Leo ce i le-am facut cand era la pascut.
Dia, super ca o sa scrii mai mult.
Va pup pe toate, maine scriu mai mult.
Him
Himmelsduft spune:
Vad ca tot eu ! Asadar:
Hallo Banat!!!
Azi la lucru a fost ok, ca in fiecare luni, dar ma bucur ca maine e liber la noi, ca e Sf. Maria. Am sa iesim undeva, poate cu vaporul, daca tine vremea cu noi, ca azi a mai plouat.
In rest noutati nu am. Voi ce mai faceti?
Fla, sper ca sinteti ok.
la toate fetele, ne auzim maine spre seara,
Him
angy11 spune:
Ciao fetele,eu sunt in viteza,acum am ajuns de la Chisoda unde am mai ajutat-o pe maica-mea la una alta pt. Ruga,ma schimb si plec la aeroport sa-mi iau sotul care vine de la Bucuresti.
Pana ma mai potolesc si am timp ca lumea de scris,va pup pe toate!
impreuna spune:
Am ajuns si noi, trec in viteza sa va si sa va spun ca incerc sa recuperez mai incolo si sa mai vin cu povesti.
Fla (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Mai mai, tot eu pe aici, nici o noutate?:)
Sa fac si eu o retrospectiva a saptamanii trecute: petrecut in Tm 2 zile, cea cu inmormantarea si cea dinaintea plecarii cand a trebuit sa mesterim cate ceva la masina. In rest am stat la bunicii din Ar, de care sunt mult mai apropiata sufleteste decat de cei din Tm. Pe ei cand ii pierd, nu stiu ce ma fac.
Si la bunicii din tm tin, dar ei au o ferma la tara si cam acolo si-au concentrat energia si timpul toata viata.
Bunica acum e singura, dar are copiii aproape asa ca stiu ca e pe maini bune.
Multumesc inca o data pt gandurile bune si incurajari
La Arad vremea ne-a cam stricat planurile, am vrut sa stam la soae si sa ne balacim, insa n-a fost sa fie. M-am intalnit cu vechi prieteni si am stat la povesti si ne-am plimbat ca in tinerete
Ai mei au fost incantati sa stea cu Sara, deci am avut mai putine griji si responsabilitati. Las' ca recuperez acum:)
Hai, va astept si pe voi prin zona
Fla (sotie si mamica fericita)