IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Angy, imi pare rau ca esti inca trista, ca ai probleme cu masina si mai ales cu frigiderul ca daca era iarna parca nu era asa bai, scoteai lucrurile pe balcon, dar asa. Sper sa aud de la tine data viitoare vesti bune.

Ingerash, spor la pregatiri. Daca eram si eu in Timi te ajutam la pregatiri, ca io-s maiestra la asa ceva , ca asta era in faculta sarcina mea.

Dia, te asteptam si pe-aici la scris cand poti, nu numai dincolo (chiar daca dai copy paste). Eu ma mai uit si pe dincolo cand vad ca ai scris tu ultima, ca-s curioasa

Flavia, Toria, Vio

Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Am ras de una singura cand te-am citit la faza cu Dia,nu stia familia ce am patit.
Super simpatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello, fetele
Him, eu ultima data am stat 2 ore sa impaketez un urs cat mine de mare , la sfarsit eram si spuneam ca dau la facultatea de impachetatori de cadouri
Angy, o sa vina si ele, poate nu au timp ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

azi am avut o zi f buna, asta si din cauza ca s-a schimbat vremea. Nu sint inca super multumita, dar macar iese mai des soarele.

Angy, ma bucur ca te-am facut sa rad.

Ingerash, am incercat sa imi imaginez cum aratai cand impachetai ursul si mi-a trecut prin cap ca te puteai impacheta tu si apoi , sa vezi ce ar fi fost sarbatoritul/a
Apoi ai dreptate cu scrisul, or reveni fetele cand au timp si mai ales cand li se va face dor de casa.

Fla, va-ti intors. Sa stii ca ma gandesc la tine.

Dia,

Vio, pana la urma cum a fost cu examenul, ca nu mai tin minte daca ai scris asta, da io te felicit de pe acum.

Toria, Deya, va asteptam la scris.

Va pupacesc pe toate,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Esti tu trist, ai tu grijuri, sa iti imprumut zambetul meu? Te ajuta si iti aduce noroc, da-mi-l cindva inapoi.

Mergi la inceput

Va scriu maine ca azi am treaba cu sora-mea.Pusssy la toata lumea,mersi Him de zambet,chiar is trista.

Mergi la inceput

iar am cautat subiectul pana pe pagina 4
Him, a fost o experienta f faina cu ursul da' cu proxima ocazie pun in practica ideea ta
Angy, nu mai fii suparata plzzzzzzzzzzz, macar un zambet asa mic-mic:)

va pup pe toate si ma bag in pat k is rupta

Mergi la inceput

io seara, io dimineata
is aici , am terminat treaba, am impachetat cadouri, am facut curatenie, ar trebui sa merg sa ma aranjez si acum mi lene . si pana maine noapte somn canci...chef si apoi fuga la autogara dupa prietena mea :)

va pup k nu vreau sa va mai aburesc cu prostiile mele

Mergi la inceput

Hallo fetelor!

Am intrat scurt sa va salut. Sint terminata de la lucru, apoi Leo, asa ca nu scriu prea mult. Ma bucur ca maine e vineri si ma pot relaxa in weekend.

Angy, pupicuri sa nu mai fii trista.

Ingerash, distractie placuta.

Flavia, Dia, Vio, Deya, Toria

Ne auzim maine,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Ciao fetele,va multumesc de sprijinul moral care mi l-ati dat.
Fla,suntem alaturi de tine si te asteptam inapoi pe forum.
Him,imi pare rau de voi cele care sunteti la lucru,eu nu ma "lafai"in vacanta,fac teme cu Dany,am inceput usurel sa lucrez si cu Angy,liniute,bastonase...etc,dar macar nu am program strict,la mine strict inseamna ore fixe
Ingerash,felicitari pt. mobilizarea de care ai dat dovada la pregatiri.

Apropos de pregatiri si ai mei sunt "in pregatiri" ca in 15-16 e Ruga la Chisoda,prajiturile vin din Serbia,stiti voi alea ce le-ati vazut in pozele de la nunta cumnatei.
Va las acum ca ma suna sora-mea pe mess.
Noapte buna! Pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutare,

Repede, repejor va scriu citeva rinduri.
Mamica s-a dus la culcare, pina acum a stat linga mine si s-a uitat ce fac la calculator

Ce sa va scriu de noi?
Miine voi lucra doar pina la 12, sotiorul la fel asa ca vom trage o fuga la ocean ca sa o mai ducem si pe mama inainte de a pleca spre casa.

Mama pleaca miercuri spre Romania dar duminica vine verisoara mea cu prietenul ei la noi. Ei vor sta 3 saptamini. In 26 august vom pleca cu ei impreuna in vacanta la marea Mediterana acolo unde v-am aratat (cred) mai demult ca vrem sa mergem.

Oricum de cind pleaca mama ma voi opri si eu din lucrat, cit a fost ea o luna si ceva pot sa spun ca am mai recuperat (lucrind si eu) din cei 2000 de euro pe care i-am dat pe repararea masinii.

Azi am facut un pic curatenie la haine si la jucarii si am triat ce luam cu noi spre Romania si ce vom lasa pentru vara viitoare cind vom reveni. De fapt am facut si ca sa vad ce pot trimite pe mama si ce voi trimite pe verisoara mea. Sunt fericita ca pot trimite pe autocar acum cum e si mama si verisoara cu prietenul cite 40km cu fiecare.

Noi vom veni spre Romania prin 20 septembrie.
Apropos fetelor cind incepe scoala? Vineri in 15 sau luni??
Sotiorul o sa intirzie citeva zile la post, daca ar fi fost dupa mine as mai fi stat o saptamina in plus in Franta dar el si asa e stresat ca nu ajunge in prima zi de scoala.

Gata, va pup si sper ca pe curind

Mergi la inceput

Dia, ce ma bucur ca ai gasit putin timp sa scrii.

Angy, ma bucur ca ati reusit sa va reparati lucrurile, ca nu ai mai scris ce ai facut, iar eu cum sint fana si dincolo am citit Dar eu sint fana binevoitoare, chiar daca am votat si dincolo.

Ingerash, timp placut alaturi de prietena ta, sa ne scrii pe unde mergi cu ea si ce intreprindeti.

Restul fetelor cite un
Sper sa tina vremea cu noi ca mergem azi si maine la distractie, apoi duminica ne odihnim sa fim iar proaspati ptr luni.

Weekend placut la toata lumea,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput