IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hello si de la mine!
Tot trista sunt,nu-mi revin,dupa pierderea acelor prieteni.
mi-e de ei,nu-mi vine sa cred,am auzit azi ca fiul care conducea masina a murit cu capul pe pieptul tatalui si mainile foarte inclestate pe volan....
Mi-e mai mult de mama(sotia) si sora(fica) care raman in urma lor...
la inmormantare nu pot sa merg deoarece merge maica-mea si nu am cu cine lasa copiii,unde mai pui ca o sa stau si Andrei(nepotul

Mergi la inceput

Dia,scuze,am vazut pozele,e super acolo,am uitat si acici si la Timi sa scriu.
Ma bucur ca am conversat un pic cu Mira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna seara fetelor!

Angy, condeleante si imi pare rau de pierdea ta. Asa e viata, destinul fiecaruia si nu o putem schimba. Iti doresc multa puterii tie si mai ales familiei prietenilor vostrii sa treaca peste suferinta asta.

Dia, inca nu am apucat sa ma uit la poze, dar ma uit maine.

Fla,

Nu scriu f mult, sint si eu supi, ca Leo are iar probleme la un picior, a venit dr si a trebuit sa ii dam potcoava de fier jos, se pare ca are o imflamatie la picior.

Ne auzim maine, sper cu vesti mai bune.

si restul fetelor, somn usor,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Angy imi pare nespus de rau pentru pierderea acelor prieteni. E groaznic, stiu cum e ceva timp o sa te gindesti numai la ei. Nici nu imi vine sa ma gindesc cum este pentru sotie si fiica.

Eu (noi de fapt) abia acum le-am culcat pe fete, acum ma pun sa string ceva de pe aici si la ora 23 ma duc sa imi astept verisoara la gara. Vi-am scris ca au fost azi la Paris. Cred ca sunt morti de oboseala dupa o zi intreaga de umblat.

Mergi la inceput

Mersi fetelor! Chiar nu-i usor.
Tot bantui pe forum ca doar doar imi distrage ceva atentia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Angy te simti mai bine?
Stiu ca e un soc, niciodata nu exista cuvinte potrivite pt asa ceva...

fetele ca nu am dispozitie pt nimic si nu vreau sa o stric si pe a voastra:(

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hallo fetelor!

Azi ii merge la Leo ceva mai bine, maine vine dr iar la control, apoi trebuie sa vina potcovarul sa ii puna potcoava la loc, ca nu il pot misca in hala, ca are bandaj la picior. V-as fi pus o poza ca am facut, dar arata nasol si mai bine las. Ma bucur ca maine e vineri, ca deja sint ca nu mai am energie.

Angy, sper ca esti mai bine.

Fla, cu tine ce e? Sper ca esti ok si ti-ai revenit de azi dimineata.

Dia, am vazut pozele, peisajele superbe iar voi ca familie tare draguti.

Ne auzim maine, pina atunci
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt mai ok Him, am facut o tura cu soatza si pitica prin oras. Maine mi-a promis ca vine mai repede de la servici sa avem timp de plimbari si cascat ochii:)
Sper ca Leo s-a refacut complet, sa va puteti bucura cat mai repede de o plimbare in galop

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Mersi fetelor,sunt mai bine,asta e!
Him, ma bucur ca Leo e mai bine,e un viteaz si are multe fane pe DC

Fla,bine ca ti-ai revenit si tu,era prea de tot sa ne apuce pe toate.

Dia,am invitat-o si pe Mira aici la noi,speram sa vina.

Va pup ca ma calaresc copiii,azi Dany a fost foarte cuminte si receptiv,apropae ca terminam materialul de vacanta la pian.

Mergi la inceput

Hallo Banat!

Multumesc fetelor de incurajari cu Leo. Azi e mai bine, merge mai bine, incepe singur sa mearga in trab, vrea sa galopeze dar nu il lasam. Azi a venit dr veterinar in control, maine vine potcovarul sa ii puna potcoava la loc. Va pun totusi poza cu el aici
sa vedeti ce trist era. Azi am plecat la 11 de la lucru, apoi direct la Leo iar acum ma bucur ca sint acasa. Diseara merge sotul la Leo, eu ma apuc de facut mancare.

Angy, imi pare rau ca ti s-a stricat de tot frigiderul, ce sa faci, sint lucruri mai rele care se pot intampla. Ce mai face Angy, ca nu ai mai scris, doar ca Daniel e cuminte. Ca e talentat asta stiu ca doar are de la cine, daca toata familia e muzicala. Apoi sefa (stiu ca nu-ti place, sper ca nu te superi) nu deschizi un alt capitol, sa avem si noi cap. 8, suna a mai mult.

Fla, tare ma bucur ca esti azi mai vesela. Se vede ca se apropie ceva. Lasa-ti sotul sa te surprinda, e mai bine asa. Sa va bucurati de Sara, e minunat sa vezi cum creste. Iar pe socrii nu ii baga in seama, e copilul vostru si voi sinteti cei care trebuie sa va ocupati de educatia Sarei. Mai vreau poze cand faceti.

Ingerash, pe unde esti? Tot in distractii o tii sau ai iar computerul kaputt.

Dia, cum i-a placut Parisul verisoarei tale? Ce mai fac fetitele tale?

Oare Vio e gata cu mutatul?

Weekend placut la toata lumea si
Him

Mergi la inceput