Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Oana C, asa e, din pacate nu putem sa mancam numai salata. acum si o mare parte din legume sunt OGM-uri , si toate legumele sunt crescute cu azotati, pesticide, iar animalele injectate cu hormoni sa creasca mai repede si hranite cu legume pline de azotati. deci ori facem post negru, ori luam la bord minuni din astea... totusi am vazut si eu transfat scris peste tot si nu stiu nici ce e, nici de ce e daunator?

corail, si in franta e la fel, eu ma inscrisesem la cresa cand eram gravida in 6 luni si tot nu am avut loc, am dat-o la bona la trei luni jumate.

babygirl, si a mea a reinceput sa-si molfaie degetele de la picioare!!! a mea doarme numai dupa-masa.

PS aici la americani copilul de 1 an trebuie sa zica 2 cuvinte: mama si tata si sa identifice persoanele.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Elisor, la fel am patit si eu cu fasolea cand a avut Alex tema pentru scoala. Am pus-o in vata umeda...si NIMIC. Apoi am cumparat pamant de flori, am pus intr-un ghiveci mic...si in 3-4 zile a incoltit o frumusete de fasole....si a crescut de credeam ca o sa ajunga la tavan.

Vreau sa va spun ca Miercuri noaptea m-am trezit cu Bia cu febra aproape 40... nu am reusit sa-i scad febra decat cu sosete inmuiate in otet. A doua zi dimineata am fugit cu ea la doctor (nu avea simptome de raceala) si ne-a zis ca e de la dinti si ca e inflamata si la o masea .
In ziua respectiva s-a mentinut cu febra 39 toata ziua, insa de azi e mai bine, dar tot maraita si plange in somn.

In ultima vreme am tot fost la petreceri de bebelusi care implinesc 1 an, si e asa haios si dragutz sa-i vezi pe toti acolo laolalta. Abea astept sa faca si Bia 1 an.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, ma speriatzi cu giardia, oxiuri. Eu n-am facut nici o analiza din astea. Astept controlul si vaccinul de un an, si bineintzeles analiza singelui pentru fier.
Elisor eu vreau sa-i cumpar costumash, daca nu cu tot cu maieutz, doar chilotzei, ca nici eu n-o las in pasarica goala. Cit despre probat costumul, eu ii probez si papucei, tot ce cumpar pentru ea.
Babygirl a mea doarme de mult doar dupa amiaza, doar ca la 12 punct trebuie s-o culc, altfel ma urla si adoarme pe la 14. Daca adoarme la 12-12.30, ca astazi, doarme 2-3 ore. Dupa care e fresh pina seara la 21. si Isabella adormea pe la 10.30, dormea cite o ora, dar dupa... ma innebunea toata dupa amiaza, mai adormea pe la 17, asha ca i-am facut program, n-o culc pina la prinz.
Corni felicitari pentru mersul singurica, ce emotzionant, eu tot astept de la o zi la alta, dar de cind a cazut de pe patul mare nu mai are incredere in ea, e fricoasa rau. Sper sa-i treaca si sa inceapa sa depene pe propriile picioare.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Poze noi http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/7 pag 8 si 9.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pisik, pantalonasi din aceia scurti, cu floricele, de la Target, are si Eva . Marimea 3T Vezi Aici

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hehe, si Dianei i-am luat pantaloni din astia pentru joaca :))). Eu i-am luat de 18 luni, dar ii sint ficsi:(.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Cristina...

VAd ca-s singura pe-aici...adevarul e ca nebuni ca mine trezi odata cu crapatul diminetii sunt pe cale de disparitie...asta nu vrea sa doarma mai mult de 7 nici cu slujbe...si aseara am fost la botez.Nu-i problema ca nu am venit tarziu dar parca totusi ar fi fost cazul sa doarma si ea pana pe la 8 zic eu...Cu mancatul ce sa zic jelanie profunda...si vacile alea nu-mi dau rezultatul deloc...oxiuri stiu sigur ca are stau in dubii cu giardia...
Aseara i-a facut creierii panseluta femeii si saraca m-a sunat ca nu stia ce sa-i mai faca...plangea la usa de la intrare si nu a vrut sa manance nimic...ca de-altfel toata ziua mi-a mancat din trei in doi...daca e sa o iau de la capat cu greva ma impusc...

Corni aveam o banuiala si tu mi-ai confirmat-o...la 1,3 ani cand merg la vaccin ii dau in cap dr....Si DElia a urlat la ea la control...plus ca dr nu s-a sfiit sa-mi arate ca o deranjeaza mai ales ca vorbea la telefon si nu intelegea ce i se spune din cauza zgomotului.Eu asemenea oameni nu-i prea diger...Dar
Felicitari pentru printesa mergatoare...e o finuta...

Flori petrecere frumoasa azi...sa va simtiti bine si sa petreceti pana-n zori...

Gabitza,Monu drum bun,calatorie usoara fara stesuri...si cand puteti ne mai auzim sa ne spuneti ca sunteti bine...

Nelia un pup tamaduitor de la noi pentru manutza Tudorei...citind ma durea pe mine
mana...multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost nevoie sa le fac analize fetelor pana acuma ca nu as fi suportat nici macar ideea...

Elisor la mine fasolea aia imputita a incoltit in vata si apoi am mutat-o in pamant...dar ca asa fiu sigura ca-s buna de agricultor am pus mai multe boabe mergand pe principiu ca dintr-un kg tot incolteste o boaba...
Am tot vazut si eu la tv cu aviara si deja au depasit orice limita a bunului simt...pai sa te joci asa cu o asemenea boala deja ne meritam soarta ca romani...sa fereasca al de sus sa apara cazuri la om ca atunci chiar intram in panica...

Am reusit sa vorbesc un pic cu Gusta ieri pe mess si MArutu este bine,are 84 cm si 10,9kg merge de manuta...iar ea este ocupata cu examenele 2 saptamani...BAfta Gusta multa si da-le clasa la olandezi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Hehe, si Dianei i-am luat pantaloni din astia pentru joaca :))). Eu i-am luat de 18 luni, dar ii sint ficsi:(.

Vaaaaaaaiiiiiii, ce greseala gogomana am facut.

Iuliana, tie vroiam sa iti trimit mesajul, despre pantalonasii Dianei, da' m-am incurcat in mesaje si poze.
Scuzele de rigoare, Pisik si Iuliana

Gata, fug la culcare, ca m-a palit somnul de-adevaratelea. Miine (adica azi) iar nu-s buna de nimic, dar singura mea activitate importanta va fi sa il conving pe sotz sa cumparam Toyota Sienna pe care am luat-o pt un test drive Cred ca 75% sint pe drumul cel bun

LA MULTI ANI, CRISTINA!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI BEBELUSII
CARE VOR IMPLINI FRUMOASA VARSTA DE UN AN.
SA VA DEA DOAMNE DOAMNE MULTA SANATATE SI FERICIRE.
SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI.
MAMICI DRAGI FELICITARI PENTRU COPILASII VOSTRI
SI SA VA BUCURATI DE EI.

Noi astazi vom pleca si vom sta destul de mult.
O sa imi lipsiti.
Promit ca voi intra cat de des voi putea.

va pupam cu drag

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am uitat sa ma laud si eu un pic cu zgubi ca am auzit-o ca-mi spune cum face catelul cand il aude sau vede,pisica ca doar avem in dotare...daca o intreb ce are in gurita imi scoate limba si-mi arata,cand aude nu are voie da semne ca intelege,vine la mine si-mi spune mama si apoi rade...(ce-o fi de ras?!),iar daca sunt cuminte si o las sa scobeasca in gunoi sau sa arunce pisi mic in wc imi face si draga-draga pe obraz...

Din ciclu meserie te halesc m-a anuntat fii-mea ca au venit rezultatele la concurcul de mate Kangur si ca merge mai departe.Zburda ca un cintezoi prin casa de bucurie...

Hai ca m-am umflat suficient in pene...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput