Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Buna dimineatza,
Dar ce se intimpla cu dc ca la mine intra mesaje de pe messenger cind dau click pe site.
Am reusit sa intru, dupa paginile de ieri.
Loreen iote ca ma laud si eu cu a mea. Am intrebat-o ce-a facut in pampers si a spus cccccicccci
. Deci pricepe tot ce face, tre'sa stau cu okii pe ea s-o pun mai des la olitza. Caci cu treburile prin casa, mai uita baba 
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Ada_74 spune:
Mi-am trimis copilul la plimbare si am ramas sa scot putin casa la lumina, ca nu se mai poate.
Mai intai si mai intai, sa recuperez cu urarile, ca iar am tras chiulul cateva zile si a fost aglomeratie mare la motzuri
.
LA MULTI ANI STEFAN-DAVID, DARIA-IOANA, IOANA, TUDOR, ELIAN, ALEXANDRA, IRINA, MAYA, MARA, SOPHIA SI ALESIA!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire si bucurii!
Loreen, m-am amuzat teribil de ce face Delia. Cand te uti la ea zici ca-i un ingeras, dar ce-i poate pielicica ...
. Da' pisoiul ce zice cand aterizeaza in wc?
Felicitari pentru Bianca! Are mama fete destepte foc!
Elisor, poate Bia a vrut sa-i spuna vreo doua invatatoarei, ca doar i-a suparat mamica
.
Cuvinte la 1 an. se pare ca Sergiu se incadreaza in standardele americane
, ca nu spune cu directie decat mama si tata. In rest, vorbeste si cu fundul, dar numai pe limba lui, si noi n-am invatat inca sa traducem.
Somn in patutul lui. M-am resemnat de foarte mult timp, pt ca dupa jumatate de noapte dormita la el in camera se trezeste plangand si aterizeaza la noi in pat. Probabil saracutul ar adormi la loc tot in patut, dar cum sa reusesc asta cand eu sunt zombi si nici macar nu stiu intotdeauna cand il iau, doar ma trezesc dimineata cu el in pat.
Am primit ieri un buchet de floride la un furnizor, cum n-am primit niciodata in viata mea. Si Iuli (sotul meu) m-a asigurat ca nici de-acum incolo, cel putin de la el
.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI IULIA NICOLA, LUANA MARIA si pentru azi LA MULTI ANI CRISTINA! Sa cresteti mari si frumoase. Abia asteptam sa impliniti un anisor sa va sarbatorim si pe voi asa cum se cuvine
Dragos a facut ieri febra 39 de la vaccin. I-am dat novocalmin si sosete cu otet si i-a scazut pe la amiaza. Aseara era in parametrii.... normali ca tipa cat il tineau plamanii.Cu mancatul stam cam rau. Nu mai vrea ciorba, supa mi-o pune in cap, fructele sunt
, singurul care il accepta e laptele. L-am trecut incet incet si pe lapte de vaca. Vad ca-i place...pina acum.
Adriana noi stam pe langa aeroport.Cam la 2 km de aeroportul civil si 1 km de aeroportul militar. Este un cartier al cadrelor militare. Stii zona?
Laura FELICITARI pentru Bianca.BRAVO. Are mama doua fete destepte foc.
si s-o tina tot asa.
Bea 
si pentru plimbaret si pentru dintzos.
Gusta bine ai revenit. Ma bucur din suflet ca te-ai hotarat sa ne mai dai un semn de viata.
Maurutu mic ce mai face?
Oana superba petrecerea si superba ideea cu manutele. Mi-a placut tare mult ghirlanda cu "La multi ani". Tu ai facut-o? Vreau detalii plizzz ca eu ma chinui de vreo 3 zile sa-i fac asa ceva si inca nu mi-a iesit ceva dragut
Elisor
pentru Biencuta plimbareata. Sa-i treaca repede rosu din gat. Da freza este renumitul " castronel" Nu m-ar deranja daca ar avea mai mult par dar la 5 fire pe care le are iti imanginezi cum arata. L-am tuns inainte de motz ca nu mai scapam de al meu sotz. Din ora-n ora imi reamintea ca " ce par lung are si ca moare de cald si una peste alta avea si bretonul lungggggggggggg de-i intra in ochi" Asa ca am preferat sa-l tund decat sa-mi faca creierii varza zilnic.
Pupici la toata lumea si va dorim un week-end cat mai placut.
Simona
de
Dragos Octavian
gabitzam spune:
Gacics, am ajuns la Constanta, copilul a fost super cuminte pe drum, a dormit tot drumul. S-a trezit pe la Medgidia de a halit marul cu biscuiti ce i l-am pregatit de acasa dupa care a adormit pina aproape la sora-mea. A primit deja cadouri tare dragalase, o sa-l imbracam la motz cu hainutze noi.
Vremea e faina, sa speram ca ramane asa toata saptamana.
Aseara la 12 am terminat bagajele, ca am venit ca nebuna cu casa dupa mine, am umplut portbagajul de la masina, si Octavia are ditai portbagajul.90% sint chestii de-ale lui Andrei ![]()
Bine ca are sora-mea net, mai dam de veste. Maine luam motzul la maimutza.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ioanailincam spune:
Salutare!
Loreen, cam pe la ora la care scriai tu s-a trezit si Mogaldea si pentru ca tacamul sa fie complet nu a mai adormit, chiar daca era in pat cu noi (nici nu ma mira, daca era o zi a saptamanii s-ar fi culcat la loc doar ca sa ne faca in ciuda ca ea poate sa doarma si noi nu
). Asa ca daca n-a mai fost chip sa doarma am plecat si eu la terapie, ca la 11.30 am facut schimb cu barbatul care avea fotbal.
I-am dat de dimineata sa manance iaurt cu capsuni natur (bai, cata nesimtire, tot 95.000 e kg, cred ca anul asta nu scade sub acest pret
) si a balotat maimuta ca la balamuc, s-a bagat si peste portia mea, asta apropo de refuzul ei de a mai manca fructe (chiar si de la borcanel). In curand apar si caisele (de fapt au aparut, dar la niste preturi si mai nesimtite si precis nu sunt romanesti), asa ca sper sa revina la sentimente mai bune. Iar acuma doarme in ciuda tuturor vicisitudinilor, ca i-a apucat acum pe toti sa sune la ora asta a dupa-amiezii, ba mi-a batut si o vecina la usa.
Sa nu uit, pe la 12 am iasit afara si am crezut ca mor de cald, o zapuseala de stateam cu limba scoasa, iar Ana refuza sa stea cu palariuta pe cap (de ce nu ma mira?
). Singura metoda sa o lase e pe cap a fost sa i-o pun fara sa isi dea seama, va dati seama cam cate incercari am facut.
Daca tot e vorba de laudat cu progrese, hai sa zic si eu: in sfarsit au dat roade incercarile mele de 2 luni de a o face sa raspunda la intrebarea: "Unde-i tata?" Aseara la birou s-a uitat pentru prima oara dupa el si tot exersam de atunci. De asemenea, de vreo 2 zile iti da ce are in mana daca ii ceri. Iar la capitolul cuvinte, tot vreo 2 zice si ea cu adresa: mama si haide. Mai zice si baba (mai ales cand o vede pe bona
) dar nu stiu ce inseamna.
Apropo de progrese, eu am observat ca le face in salturi: adica o vreme o tot invat si ea nimic, iar dupa aceea, deodata am raspuns pozitiv la tot ce am invatat-o.
Na, ca s-a trezit ca tot o laudam. In curand trebuie sa ii dau sa pape, dar nu inainte de a zice vreo 2 vorbe:
Ruxel/Elisor - multa sanatate fetelor!
Nelia - capul sus, precis nu e asa de rau cum crezi tu, asteapta intai rezultatul analizelor!
Monu - drum bun! Dar nu am retinut unde plecati?
Gabitza - distractie placuta maine si sa petreceti bine la mare! Of, mor de pofta sa ajung si eu, innebunesc pana la sfarsitul lui august
. Dar imi vine acum o idee: daca vine mama la vara pe la noi, poate rupem un week-end si o lasam pe Ana acasa, iar noi facem o avanpremiera la sejur.
Ada - si eu patesc cu Ana la fel: de multe ori, daca sunt destul de lucida la 3-4 dimineata cand incepe sa urle o linistesc, dar uneori nu am putere decat sa o iau pe sus si sa o proptesc in pat la noi.
Apropo de flori, ieri a primit colega mea ceva asemanator de la sotul ei: aniversau (sau comemorau, dupa cum s-a exprimat ea
) 5 ani de casatorie. Si barbatul meu s-a uitat cu jind la buchet si s-a gandit ca probabil au costat cat banii lui de cheltuiala pe o luna asa ca mi-am luat gandul
. Noi aniversam 4 ani de casatorie cu o saptamama inainte sa faca Ana anul.
Ca mi-am amintit de colega mea: ieri a trecut sotul ei pe la birou cand a auzit ca e si Ana acolo sa o vada. Bineinteles ca am lasat-o pe jos sa vada cum merge de-a busilea, la un moment dat s-a ridicat pe usa de sticla de la sala de conferinte, fara a avea pre mult sprijin, se ridica in picioare tinandu-se de scaune sau de te miri ce, ma rog, de-ale varstei. Si in tot timpul asta ei tot dadeau sa fuga sa o ajute, sa nu cumva sa cada (ei asa procedeaza cu a lor, motiv pentru care bietul copil nu merge de-a busilea, se clatina pe picioare cand sta in pozitie bipeda), desi eu le interziceam. Ei, si concluzia lui a fost ca se vede ca e luna diferenta intre ele In gandul meu imi ziceam: daca o mai tineti mult in brate si o sprijiniti mnereu in loc sa o lasati sa exploreze singura, va merge copilul la 3 ani, nu cat de curand cum ar fi cazul.
In orice caz, colega mea e hotarata sa se reintoarca in CIC pentru ca munca nu ii da satisfacii, iar copilul necesita tot mai multa supraveghere (tocmai ce a cazut in parc din leagan fiind sub supravegherea soacra-sii
). Din punctul asta de vedere o invidiez, ca isi permite sa se intoarca in CIC.
Loreen - felicitari pentru progresele Deliei si reusitele Biancai. Wow, matematica, ce-am mai detestat-o![]()
Corni - felicitari pentru mers!
Na, ca iar a facut un kk la pempers: deja al treilea pe ziua de azi. ce-o avea, frate? Ma calca pe nervi sa o schimb ca nu mai sta deloc culcata si imi vine sa ma culc dupa fiecare partida de schimbat. Hai sa aveti o zi buna, mai pe dupa-amiaza poate ajungem si noi in parc, la o umbra ceva, ca e jale in fata blocului de cald ce e!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
simona_filipas spune:
Na ca in sfarsit am reusit si eu sa pun filmuletele despre care va spuneam.
Le puteti vedea www.dropshots.com/simona_filipas" target="_blank">aici
Sper sa se poata vedea
Simona
de
Dragos Octavian
Androix spune:
Ioana, pretul la capsuni nu a scazut pentru ca nu au aparut inca cele romanesti. Astea care sunt acum sunt de import sau de solar (desi n-am mai auzit de solar la capsuni dar mai stii), si sincera sa fiu cred ca la inundatiile si vremea rece care a fost anul asta mare minune sa mai apara jertfa de capsuni cum a fost anul trecut. Daca om vedea o boaba doua sa zicem mersi. Eu pandesc cu nerabdare festivalul capsunilor ca de ani de zile tot vreau sa merg acolo. Se tine undeva pe la targoviste parca, sau pitesti? Nu mai stiu, oricum anul asta nu vreau sa-l ratez. Si vreau sa vin de-acolo satula de capsuni pentru urmatorii 5 ani 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
ioanailincam spune:
Deci nu mai suport: tocami ce am schimbat-o ca facuse un kk magistral si acum iar a viciat aerul![]()
. Ma rupe de maini si spate (cica ma duc la terapie sa ma repar
), iar tac'su intarzie ca trece sa ia un pachet pe care in bunatatea ei mareata ni-l trimite soacra-mea. Dar imi iau eu revansa: am de gand sa-i trimi afara doar pe ei ca sa mai vad si eu cum e sa stai singura in casa. Nu de alta, dar ma asteapta un maldar de vase si unul de rufe de strans (de la o vreme, pare ca in viata mea nu exista o zi in care sa nu intind/strang rufe sau sa nu pregatesc o masina de rufe). Aoleu, ca acum mi-am amintit: ar fi timpul sa bag hainelede iarna pe sub canapea si sa le scot pe cele de vara
. Dar sa dea naiba daca fac asta acum, daca ii vad iesiti afara stau si eu cu dansa-n mana macar jumate de ora. Dupa aceea, parca vad ca nu mai lasa inima sa stau.
E cam pustiu pe aici: sunteti prin parc, hai? Asa voiam si eu, pana mi-a venit ideea mai buna sa ii trimit singuri la plimbare
. Ma duc, ca Ana e la cpitolul ros tevi de la calorifer
. Pupicioi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ioanailincam spune:
Si i-a iesit si mprin pampers![]()
![]()
![]()

elisor spune:
Ada superb buchetul, chiar merita fotografiat.
Ioana si noi la fel ne laudam cu "unde-i tata" si intoarce capul dupa el, la fel si la frate-su (am 2 tablouri cu Andreas la 2 ani si i l-am tot aratat si cum o intrebam unde-i bb Andreas intorcea capul si intindea manuta) si zice si "ade" la haide. Si tot la fel eu tot ii repetam ca la un moment dat sa faca sau sa spuna.
Bianca a inceput sa se dea jos din pat cu spatele, daca simte ca e putin in aer, incetineste ritmul si se impinge pana e jos in picioare (asta pt. ca merge taras cu spatele).
Cate sedinte faci? Simti o imbunatatire?
Simona merge foarte bine flacaul tau, scump foc cu pasaretul in jurul lui, atentie la aviara!
Dragoselu' pentru disconfortul vaccinului
Ruxel, Loreen
la noi e musai in vata ![]()
Ruxel cum mai 40 febra de la dinti?! Pai la febra asta normal ca-i faci impachetari, orice, sa-i scada, dar ma surprinde. Nu are si rosu in gat? Sa scapati cat mai repede de eruptia dureroasa!
Loreen felicitari Biancai! Ai si de ce sa fii mandra! Iar Delia e ea insasi un pisoi, un pisoi sexy ce-i drept.
Eu 

cand citesc despre Delia.
Oana super pozele, bataie de cap la greu, sunt sigura, dar pozele vorbesc de la sine. Si ce de mai tinute a avut Alex.
Danelutza tine-o tot asa, azi maine iti cere olita.
Beatrice felicitari pentru mers si iepuras. mai stati si pe-acasa ca v-apuca aniversarea pe drum ![]()
Bai, noi ramanem ultimii cu 2 dintosi?
Corni ai inceput lucrarile la casa de te vede omul asa rar pe-aici? Felicitari Timeei pentru mers! Mai are nevoie de tine? ![]()
Eli si puisorii Bianca
Andreas