Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
fran spune:
Monu-se poate face comanda de vaccin la Helpnet?
Chris-mi-am adus aminte ca intrebai de rochite...Eu am mai gasit un magazin pe St. cel Mare, chiar langa Circ-belli reclama - reclama mascata -(st. cel Mare nr. 15, tel 2100804), au "crocodili",aziz-uri si altele-cam 400-600 sarafane cu bluzite.200-body"croc". Sarafan"croc"-450(fara bluzita).
Ioana- tot vreau sa-ti zic cu dormitul...cred ca la voi se trage si de la statul bonei cu ea in pat la pranz...cel putin la noi asa a inceput povestea-dorm eu cu ea la pranz-macar ma aleg si eu cu ceva din nebunia asta...acum de somnul ala impreuna cu mine incerc sa o dezvat intai-pentru ca deja are "program"-la 11,30 ii pica ochii in gura si se urca in pat(ala mare evident) singura si se intinde pe spate...si ma asteapta si pe mine sa ma intind langa ea![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Fran noi vorbim ca domnisoarele de acolo si le zicem data cand face fata vaccinul si ele il aduc sau il pun la frigider pana venim sa il luam.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Florentina-am gasit eu link-ul cu salata:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71541&whichpage=5
la Balbina
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
elisor spune:
Fetelor o intrebare extra, extra topic: stiti cumva cum se face experimentul ala cu fasolea incoltita? De cateva zile am pus 3 boabe intr-o cutiuta cu vata umezita si sta la geam si tot astept o transformare, dar nimic, nimicuta si cica tre' sa ne iasa vrejul.
Sugestii, sfaturi, amintiri, ceva?!
Primim nota!!!
Si inca ceva, haios: Bianca a pus mana pe mobilul meu in timp ce vorbeam pe fix si s-a "conversat" cu invatatoarea lui frate-su. Vorba vine conversat, ca a apasat si convorbirea mergea, vreo 16 secunde, sper sa nu fi crezut ca imi bat joc de ea.
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
monu spune:
Fetelor eu abia acum am vazut buletinul de analize pentru oxiuri pentru ca era la sor-mea. Cand v-am auzit ca ati facut analize si pentru giardia parca ma luase cu siroaie ca eu stiam ca nu am facut. Dar surprizeeee!!!!!!
Buletinul de analize arata ca s-a facut si giardia si este negativ.
si
monu spune:
Adica de 50.000 lei au facut -
- enterobius v (adik oxiuri)- pozitiv
si restul negativ adica
- giardia
- ascaris
- toxocara
- alti helminti
- alte protozoare (parca ar suna rozatoare
)
si
ioanailincam spune:
Salutare! Eu sunt intr-o stare de enervare vecina cu nebunia. Atata m-a obosit saptamana asta ca aproape am clacat, m-am certat cu o colega, pe astia de la BCR ASIGURARI imi vine sa ii strang de gat ca nu mi-au reinnoit cascoul si maine imi expira, deci ciuciu masina duminica (mi-e frica sa merg fara asigurare ca nu stii ceasul rau). Drept urmare nu am putut nici sa ma bucur de o sarbatorire in avans de Constantin si Elena la birou. Colac peste pupaza am adus-o si pe Ana pentru ca bona a trebuit sa mearga la dr: de bine de rau a fost cuminte, am lasat-o pe jos si a dat ocol la sala de conferinte ca acuma doarme fericita de vreo ora. Asa ca profit sa intru sa-mi vars amarul, va dati seama ca dupa ce se trezeste va fi fresc si pana la 11 nu o mai culc nici cu politia.
Acum imi dau seama ca mi-e si foame, dar mi-e teama sa ma duc sa fosnesc in bucatarie ca se trezeste mimoza.
Fran - bona doarme cu Ana ziua pentru ca nu e chip sa doarma altfel de cand a invatat sa se ridice in fund. Din pacate Ana nu stie4 inca sa se culce singura si de multe ori trebuie sa o tin de maini si de picioare pentru ca oricat de obsita ar fi, ea vrea sa se ridice in fund.
No, ca s-a trezit si e si cu fundul in sus
. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
Fran,vazusem din masina un magazin nou pe St.cel Mare.Belli reclama - reclama mascata o fi? Este cumva mare,geamuri imense,cu o poza mare cu un bebelus in geam?
Ma ingrozesc citind de oxiuri si giardia. Azi-maine face si Ema.Nu m-ar mira la cat suge degetul. Merge,cade in palme si apoi baga degetul in gura.O sa faca sigur!
Vorbeati de culcat...Hm..Eu stau cu ea pana adoarme doar. Ema doarme doar in patul mare de vreo luna. Inainte de ziua ei cred ca strangem patutul de lemn. Ema acum doarme de pe la 10:00 la 12:00 si de la 16:00 la 16:30. Cand sare al doilea somn adoarme imediat dupa ce bea laptele la20:00.Daca nu, se fataie si se foieste,ma trage,ma ciupeste pana la 30min. Mi-as dori sa ajunga sa doarma la pranz cateva ore.Cand incep copiii sa doarma doar de dupa-amiaza?Eu nu am dormit cand am fost mica.Era un chin cand m-au dus la gradi cu program lung si trebuia sa stau in patut 2 ore. Numaram nervoasa. Vai,imi aduc aminte perfect cant de amarata eram.In prima faza eram si rea.Ma ridicam si alergam pe toate patuturile si-mitrezeam colegii.Asta pana s-au prins educatoarele cine-i capul rautatilor si m-am trezit cu femeia de servici in capul usii. Mi-era frica de ea pt ca era urata si avea si matura..![]()
Mi-a dat o vecina o idee cu infanrixul penta. Sa mi-l aduca buni de la Cluj.Ea oricum vine de ziua Emei. Trebuie doar sa-l aduca la rece si sa o reprogramez pe papadie luni in loc de vineri...
S-aveti o seara linistita!
Adina&Ema
ChrisDun spune:
Wow, Gusta, lume noua!
Marutul mic!
Fran, multam' pentru pont! ;)
Bea bravo pentru mergaret! Super misto Experimentariumul!
babygirl, cu dormitul dupa-amiaza depinde de la copil la copil (vesnicul raspuns
...). Prietenul Carinei inca dinainte de un an a inceput sa doarma doar o data si bine (de pe la 2 la 4 dupa-amiaza), iar Carina doarme unul dimineata (9-10), unul la pranz (13-14).
Week-end placut!
Stefania - dragalasa rau Bumbuta ta!
mult.
corni spune:
Stefania,Bumbutza este dementziala,sigur nu a luat cursuri de dans![]()
Gasca din Cta.super
Alex a avut o invitata super sexi
,nu stiu ce parere au avut baietzii dar mie mi-a placut la nebunie tzinuta cu umerii dezgolitzi a Deliei.
Florentina G,ti-am trimis PM cu retzeta dar ulterior am vazut ca iti daduse si Fran,petrecere frumoasa maine.
Am fost si noi astazi la controlul de 1 an,pe scurt rezumatul vizitei:
-8.800 kg(deci in ultimile 2 luni a luat 600g,peste controlul de 11 luni noi am sarit)
-inaltzime imposibil de luat
ptr. ca nu a vrut sa stea chiar si greutatea abia am aflat-o,ne-a rugat sa o masuram noi acasa si sa o sun sa-i dau datele.
-analizele care i le facusem de sange mi le-a oprit ea la fisa.
-luna asta Gluconat de Ca 10 zile,1 fiola/zi deoarece suntem in plina eruptzie dentara, ne ies si masele si dintzisori , noua ne-au iesit cam anapoda ptr. ca incisivii centrali de sus inca lipsesc
-vit. D3 natural,5pic/zi pana la 2 ani
-nu facem trecerea pe lapte integral ramanem pe Milumil3 sau daca accepta Lapte Junior de la Nestle de la 1-3 ani
-vaccinul ne-a zis ca nu i l-ar face acum poate pe la 1,3 ani si vom face Pentacthib si la 1,5 ani ROR-sper ca am inteles bine ca Timeea a plans mult, cum o atingea cum incepea sa planga,in urechi nici nu s-a putut uita si in gat abia ca a deschis guritza si ne-a zis ca are usor rosu in gat, sa-i dau Nurofen doar 3 zile cate 3ml de 2 ori/zi dim si seara. dar nu are nici un semn de boala
-fontanela 1cm/1cm-este bine
-masura la craniu,torace,ascultat plamani,palpat organe interne ficat,splina ,stomacel -bine
Ce ne-a intrebat:
-daca culege scame de pe covor(ne mai intrebase si anterior)
-daca merge(chiar de ieri a inceput sa mearga,pana ieri facea 5 pasi si se aseza in fund sau se agatza de ceva acum parcurge distantze mai mari www.dropshots.com/day.php?userid=101361&cdate=20060519&ctime=115225 " target="_blank">aici
-daca spune minim 3 cuvinte
-ne-a facut din nou testul de 1 an "pensa",daca apuce cu 2 degetzele un obiect mic
-daca ii ceri un obiect ,il da ?
-i-am dat astazi Actimel -iaurt de baut de la Danone simplu fara fructe si i-a placut foarte mult,am inceput si eu sa o invatz sa bea din canitza normala,inca nu stim,curge pe noi dar vad ca ii place,mai musca si din cana dar mai exersam.