Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noi am facut la 1 an infanrix penta si a costat 800.000. Dar am facut comanda acum 2 luni si l-am mai tinut in frigider vreo 2 saptmanani pana sa il facem.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Adina-la Helpnet s-a intamplat? Si mie mi s-a intamplat cu zyrtecul-cautam in draci ca tot asa lipsea din depozite si la 15 min dupa ce am vorbit la tel cu tanti de la farmacie ca-l au ("asteptati sa verific...bla, bla...")s-a dus Paul si cica nu-l mai au-ca apare in baza de date da' "probabil ca un salariat l-a luat si nu l-a platit inca". La un an sigur se face penta nu hexa-ca ala are si tulpina de hepatita parca...Noi abia am facut priorix-ul si deci dupa 15iunie facem infanrix ( la o luna distanta)-nu-i un capat de tara daca il amanati 1-2 saptamani pana il gasiti.Monu unde l-ati comandat?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Frate, de ieri si pana azi ati scris juma de capitol, cand il citesc?
Intai despre noi si apoi trec la lectura.

De dimineata ne-am luat talpasita, ca si-asa netul a lenevit-o, pe la doctori.
Eu - scos atele dupa operatie, era cat pe ce dupa 10 zile sa nu mi le scoata, ca hai luni, pai nu pot ca si-asa ma asteapta bb in masina, NU am cu cine sa-o las. In fine mi le scoate, dar mai trebuie sa ma vada peste vreo saptamana. Il inteleg pe Basescu de ce s-a dus la Viena; umblau dupa ustensile ca-mi venea sa plec cu tot cu anestezia si s-o las balta.
Bianca - exudat pozitiv, adik streptococ beta hemolitic. Trecem pe ospen, dupa atata timp (de la pasti) ea are rosu in gat si eu care ma laudam ce rezistenta e fata mea, ei bine, nu e.
Ne-a data tratament si pentru pasa, in rest e bine, in sfarsit ne-a spus pediatra ca e bine asa cum e si progresele sunt evidente.
Ieri am fost la prietena mea cu gemeni si donsoara nu mai stia cui sa-i zambeasca atat de fericita era (i-au facut si teatru de papusi) si s-a indopat cu praji cu rabarbar.
In rest toate bune si frumoase, santierul progreseaza cu pasi de melc, bine ca nu sunt de rac, deci suntem in grafic si aici
Am depus azi o reclamatie pentru internet ca e jale mare. Nu cred sa se rezolve ceva.
Plec la recuperari. Va pup dulce.

Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! IULIA NICOLA si LUANA MARIA

Nelia sanatate la puiutza ta
Beatrice felicitari pentru mersul singurel si pentru noul dintzishor.
Vazut poze, vazut filmuletze, tot , tot, dar nu mai am timp sa scriu. Parca am innebunit, nu-mi mai ajunge timpul, un pic plimbare, toata ziua casa, gradina...
Gata, va doresc o zi buna si sanatate multa la copilashii bolnaviori.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Noroc ca v-am citit si am aflat ca nu se gaseste Infanrix penta, ca eu ma culcasem pe-o ureche ca-l cumpar cu o zi inainte. L-am gasit, dar costa 195 ron. Monu, cum l-ai gasit cu 800.000?
Adina, imi pare rau ca nu am cum sa-l trimit, ca ti-as fi luat de aici vaccinul.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Fran,da Helpnet. Iti dai seama..Plecase mama de la ore sa ia copilului vaccinul...I-ar fi zis sa cumpere in loc de infanrix, PENTAXIM, care are aceleasi valente.O sa mai cautam, o sa intreb si pediatra(iar o sun in concediu..)si sa vedem..

Monu, cum doar 800.ooolei!?

Ada,esti o draguta.:)

Andutzy,te anunt numa'sa gasesc..

Noi acum ne-am intors de la plimbare. A stat cuminte in carucior, slava cerului, dar a strigat de numa'.Ii place sa se auda,caci altfel nu-mi explic.Striga cu toata puterea "DdddddDAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAA!"Cat poate ea de tare.Am lasat-o iar in picioarele goale si si le-a moflait bine.Nu si-a supt degetele de la picioare cand era era mica si le descoperea,dar s-a apucat acum.Se scarpina-n cap cu picioarele,zace in carucior ca un pasha si striga.
Ieri eram in sufragerie. Am aici un cos nu prea mare cu jucarii de cand era ea mica.Zornaitoare,gingivale,bazaconii d-astea.A scos jucariile, si-a pus peria de par,perie pe care vreau sa va spun ca o pazeste cu sfintenie si se tot aranjeaza, si-a pus cosuletul pe brat,m-a luat de mana si m-a tras la plimbare. Azi inainte sa iesim vroia,cred,sa-si ia si caruciorul.Era strans,pe jos,iar Ema apucase de breteaua pt umar si tragea spre usa.:)

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ma pusesem pe citit si mi-am dat seama ca nu mai apuc sa scriu daca tin mortis sa termin pana la capat acum, asa ca vin si eu repede cu cateva noutati!

Ca sa fiu si eu in rand cu lumea astazi am mers la coafor si mi-am taiat claia de par. Rezultatul este....nu stiu inca ce sa zic... nu ma pot obisnui cu el pana la umeri. I-am tras si o vopsea "ciocolata" cica dar mie tot negru mi se pare, m-am epilat peste tot si acum ma simt si eu mai fresh, parca mi-am mai incarcat un pik bateriile!

Maine facem petrecerea de motz Mayei si am o mare rugaminte la Corni sau la cine a notat reteta cu "salata poienitza", cea cu ciuperci - o mai punetzi o data? Plizzzz ca am tot cautat si pe culinar si peste tot si n-am dat de ea!

Pregatirile sunt in toi la noi, am noroc cu mama care si-a luat rolul in serios la bucatarie, eu doar ma invart pe langa ea.

Vreau sa multzumesc tuturor pentru urarile pe care ni le-ati facut ieri si urez si eu "gashtii de fete cucuiete de pe 18" multa sanatate, noroc mult si bucurii cu carul!

S-a trezit Maya!
La Multi Ani si sarbatoritzilor de astazi! Mult noroc in viatza si tot ce isi doresc!

Va pup mult!

Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Mikka mie pampers mi se pare cel mai bun, mai ales ca i se muleaza pe fund, nu pierdem nimic pe-afara. Am avut un pachetoi de la happy dar dimineata trebuia spalat body-ul. Sunt curioasa daca libero si-o mai fi imbunatit calitatea, acum 7 ani nici scai nu aveau.
Fran parca la Metro am vazut scaun de-ala.
Androix la un simplu tuns atata filozofie? Doar nu se astepta sa-i dai ciubuc?
Stefania super Bumbutu' dansator, am ramas cu ochii in extaz.
Nelia si Tudorei pentru cat a trebuit sa indure cu recoltarea analizelor. Mie mi-e frica de recoltat sange, mi se ridica parul punanadu-ma in pielea ta, regulat, din 6 in 6 luni ii recoltez si lui Andreas, dar asa mic nu i-am luat.
Hai ca a fost curajoasa, a trecut, sper ca si rezultatele sa fie bune sau cel putin nu alarmante.
Asteptam sa ne spui. Dar ce, aveau doua maini stangi recoltatorii aia?
Gusta ma bucur ca ai mai scris, sper s-o faci din ce in ce mai des.
Asteptam detalii despre Marut si despre tine si de ce nu despre olandezul zburator si junior. Sa nu te superi pe mine!
Simona dar de ce l-ati tuns inainte de motz? Freza e renumitul castronel? Ii da o alura de baietel, dar tot Dragoselul scump ramane. Imi place poza cu porumbei, parca ati fi in Venetia.
Monu ma bucur sa aud vesti mai bune despre bunica ta, acum imi pare rau ce ti-am scris mai demult cu ramas bun putin cate putin. Haiosi pantofiorii, crezi ca-i vor tine mult funditele? Ca pentru printese.
OanaC cu aviara e rau de tot, s-a descoperit focar in ferma la Codlea (in judetul Brasov) si de acolo au plecat cu buna stiinta pui vii gripati de au ajuns si in supermarketuri.
Verisoara mea trebuie sa nasca zilele astea si parintii ei stau in Codlea (ea in Brasov) si mai avea una alta de adus de acasa, dar daca ajunge in Codlea nu mai poate sa plece. Si sotul meu are o colega din Codlea si a plecat cu bagaj de-acasa pentru cateva zile, nu atat pentru a veni la servici cat pentru a merge in weekend la fiica-sa in capitala. Acumm vad ca si un cartier marginas al Brasovului e in carantina.

Multumesc pentru raspunsurile cu costumele de baie, m-ati lamurit bustean , las' ca iau fata la cumparaturi si o duc la cabina de proba
Costum ii iau mai mult ca sigur ca in pasa gol nu o las.

Mergi la inceput

Tina de abia astept sa vad cum arati, la parul ala superb cred ca oricum ti-ar sta bine. Spor la treaba mamei si petrecere frumoasa maine! Mayei, nu a eliminat nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gata am revenit si noi din oras. I-am gasit bonetica roz pentru rochita. Si nu am gasit pelerina de ploaie pentru inaltimea ei. Toate erau pentru bb de 86 cm! Ori ea are 74. Si ce fain a fost sa beau o cafea cu sotu in oras! solo!!!

Vaccin Infanrix Hexa luat de la Help NEt si a costat 800.000 lei!
Elisor nu ai de ce sa te scuzi pentru ca la momentul respectiv asa era situatia. Acum e mai bine spre suprinderea tuturor dar doctorul a zis sa nu ne facem sperante. Oricum da semne de oboseala si cu moralul sta prost.
In fine...
Azi domnisoara mea a facut la pranz greva foamei dar nu stiu de ce. Acum papa de zor. si de azi suntem FARA DADACA. Nu prea i-a convenit a plecat imbufnata dar cum sa va spun ar fi si culmea sa maraie ca noi tre sa o mai platim o luna moccaaaaa!!! Sanatosi sa fim ca unii oameni sunt ciudati.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput