Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
mygirl spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI TUTUROR PRINTZESELOR CARE AU IMPLINIT IERI UN ANISOR - IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA ,ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA SI SUFLETULUI MEU ALEXANDRA ELENA. Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti o viata frumoasa!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a luminat viata, ca mi-a dat ce-l mai de pret dar- acela de a fi MAMA. Ii multumesc ca ne-a daruit o fetita perfecta, ca ne apara re rele si e alaturi de noi in fiecare clipa.
La multi ani junioarelor IULIA NICOLA si LUANA MARIA.
Multumesc fetelor care au venit sa ne sarbatoreasca si micutilor care au rezistat eroic. Va multumim si pentru cadouri, toate au fost superbe. Eu inca nu imi revin dupa petrecerea de ieri, a fost tare frumos dar nu cred ca ma mai incumet vreodata la asa ceva
. Incerc sa pun si ceva poze dar sper sa le puna Laura inainte, eu abia astept sa-i citesc comentariile![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
babygirl spune:
CONSTANTAAAA,nu ne mai tineti in suspaaaaaaans! Eu mor de curiozitate.Ce frumos ca ati sarbatorit-o pe Alex impreuna!
Stiti cumva daca infanrix polivalent =infanrix pentavalent...?
Androix spune:
Saliu
Adina, ai intrat in baie?
Au venit uratii si am o stare de kko. Si am inebunit cu bb2. Ce-o fi, frate, cu mine? Am aceeasi neliniste din perioada cand asteptam prima data sa raman gravi... Am luat-o razna...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
mygirl spune:
Poze de la dezmatz. Imi pare rau ca Alex nu prea a fost in apele ei, era maraita de oboseala si a pierdut jumatate de petrecere. S-a trezit fresh si cu chef de joaca dupa ce au plecat toti copiii. Vizionare placuta!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
babygirl spune:
Gata,m-am lamurit cu vaccinul.Pentavalent=ipv hib.Am trimis-o pe mama la HelpNet
Constanta, minunata petrecere.Super ideea cu manutele. Am vazut cu Alex a facut parada modei. E tare frumusica! Abia astept si eu ziua Emei.Pana la urma am chemat familionul la pranz,iar copiii la 16:00.Lucas, reusiti sa veniti? Daca mai vrea cineva sa participe,sunteti asteptati cu drag. Eu nu indraznesc sa va invit.Naiba stie de ce..Poate pt ca si in parc ati vrea multe sa veniti la intalnirile noastre,dar nu puteti.Vor veni la 12:00 bunicii si nasii,ii rupem turta,iar apoi ei se retrag.La 16:00 vor fi cativa copilasi.
Gabitzam, drum bun si distractie frumoasa!La multi ani lui Andrei. Ne auzim de ziua copilasilor nostri. Te pup!
Adina
Cloreta spune:
Buna dimineata mai tarizior!
LA MULTI ANI ZANELE
IULIA NICOLA
LUANA MARIA
Sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea viata cat mai multe bucurii!
Nelia, pupaturi multe Tudorei, sanatate multa! O sa ii treaca si manuta.
Beatrice, felicitari pentru mers si pentru dintisori! Cand o sa am mai mult timp o sa ma uit si eu la poze, sunt convinsa ca sunt frumoase.
Mai am de vazut i pe cele de la Oana, sa vad ce nazdravanii au facut scumpetele mici.
Am vazut si filmuletul pus de Loreen
. Intreba cineva de canuta, am vazut ceva asa intr-o farmacie si am zis ca o sa ii iau si eu. E pt copiluti dupa 1 anisor, nu am retinut firma producatoare.
Simona, ce tunsoare draguta are Dragoselul, iti vine sa il pupi pe ceafa.
Monu, sanatate buniciii tale, ma bucur ca e mai bine.
. Voi cand plecati? Am uitat 
Ioana, imi place ca te tii tare la faza cu dormitul Anei la ea in patut. Ah, ce codite are ochioasa
. Eu am dormit o singura data cu Teodora in patul mare peste zi. De fapt mare somn nu a fost ca nu am dormit nici una bine.
OanaC, ce amice ai:( Ce ma enerveaza fazele astea, ai zis ca suni, suna, ai zis ca vii, vino. Si fazele cu intarziatul ma dau pe spate, sau sa sune din cand in cand ca vine si ajunge la ore imposibile. Mai bine va plimbati singurele pe unde vreti voi.
Ce mult imi place numele fetitei tale!
Gustaaaaa, scumpa te asteptam cu drag cand ai timp si esti pregatita!
Adina, asa tarziu?!!!
Mai cuscrele, greu mi-am revenit aseara! :)))))M-am mai uitat si la tv dupa ce am strans cojile de pe jos.
Androix, deci s-a dus branca pe apa ambetei![]()
Eu am avut o noapte cam aiurea dupa rasul de aeara, nu poti sa le ai pe toate:)) gargarita e sigur in durerrile facerii de dinti ca toata nopatea citaie. Si dimineata s-a trezit pe la cinci si ceva si a apucat-o vorbaria. Am zis ca adoarme da'de unde! La sase a inceput sa faca fitze de-a binelea asa ca la si un sfert i-am dat bibi cu lapte. Din fericire la sapte si un sfert ne-am culcat amandoua si am facut nanai pana la noua.
Ei, acum va las ca am de recuperat la treburi.
O zi linistita va doresc!
Pozele mele
Androix spune:
Ma uit la pozele de la party. ce bine v-ati distrat. Copiii sunt niste frumosi cu totii. Delia nu se dezminte si "opereaza" masina de spalat. Era sa cad de pe scaun de ras. V-ati distrat pe cinste, ce mai. Nu pot sa ratez ocazia: Oana, arati BETON!!!
Nu ca restul mamicilor n-ar arata (Cuscra si COrnelia si voi aratati super bine
) dar m-a dat pe spate Oana ca mereu se plangea ca-si ascunde burtica si ce mai iese pe deasupra blugilor pe sub bluze, geci etc si uite domle cand s-a dezbracat (la tricou, nu va ganditi la prostii) ca nu are nici burtica nici sunculite. Incurajeaza-ma si spune-mi ca e de la miscarea la sala.
Apropo de asta cand am fost la gratarul de ziua mea fetita nasilor (4 ani jumate) o ia pe mama lu Eric si-i spune: "Andreea, imi place foarte mult de tine, cum ai motzul ala in varful capului si ai parul asa invartit..." Adik carliontzat. Eu ma uitam asa in gol. La care ea vine la mine ma mangaie pe mana si zice compatimitor:"Si de tine imi place..." 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
mda...am sunat la helpnet sa-mi retina ultimul infanrix pentavalent.zice duduia ca-i ok, o trimit pe mama si..surpriza..il c\
vandusera...cica nu se mai fac..
andutzy spune:
Adina,naspa rau de tot cu vaccinul asta!
ce ne facem? Nici noi nu l-am cumparat, desi tot zicem ca facem asta de mai multa vreme...oricum, il intepam pe Dragoselu dupa ziua lui, mai ales ca acum pe mine m-a luat raceala si Dragos cam stranuta si el, sper sa nu raceasca pentru prima data chiar acum, inainte de ziua lui. Si nici nu stiu ce sa-i dau daca e asa, ca nu l-as chema pe Craciun daca e o raceala usoara, fara febra sau de-astea...I-am dat vit c si Panadol, asa, preventiv...
Oricum, te rog mult, daca dai de acest precios vaccin prin alte parti, anunta-ma si pe mine, te rog din inima, cat costa? 2.200.000parca, nu?
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi