Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI MATEI !
LA MULTI ANI pentru toti cei ce isi sarbatoresc azi ziua de nume !
Adina- Super desene, pacat ca la Iepu' in camera avem calciu- ca m-ar tenta si pe mine...Si Iepu' tot o singura data doarme pe zi de la 11,30-12 cam 3 ore si apoi se culca pe la 21,30. Da' nu doarme decat cu mine langa ea-altfel se trezeste dupa max o ora. Ema cum doarme in patul mare singura, aveti aparatori ceva sa nu cada?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MATEI!
Sa cresti mare si voinic, sanatos si fericit!

Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Pisik haioasa faza cu buricul. 3-4 kk / zi, mai scapam si 2, dar mai rarut.
Stefania bafta in continuare, vezi cum faci sa mai apari si p-aici, sanatate si la multi ani lui buni-mama
Adriana si Bianca la fel face, merge taras (dar nu prea mult) cu spatele si se roteste in cerc, acum pasiunea ei e pusul in 4 labe, dar mai departe nu stie ce sa faca. In rest suntem in grafic
Felicitari pentru progrese!
Ati muncit nu gluma, atatea ore, v-a ajutat si Aidan?
Adina frumoase desenele si eu, astept cu nerabdare sa le vad colorate. Esti foarte creativa.
Beatrice sa mai pastrati energie si pentru maine, il obosesti pe pifos si te trezesti ca-ti doarme la aniversare .
Androix - ney (olandeza), sa anunti si p-aici cand e targul, macar la tv sa vad ceva, ca la Targoviste nici o sansa (n-am nici rovineta, nici altele, nici altele).
Astept cu interes caisele sa fac praji pentru plozi.
Pun pariu cu tine ca in maxim 2 sapt. Filip isi va da drumul la mers, rabdare.
Tdi chiar ma intrebam pe unde esti, hai mai, ca atata noroc nu-i a buna.
Asta cu banii o am si eu, stresul incepe sa ne toace ca incepem sa vedem fundul sacului si in casa mai sunt o gramada de facut.
Ce noroc ai ca esti departe de aviara, altfel cu toata mila ta, nu mai luai pasaroiul in grija.
Cu kg. eu zic ca stati bine, pune in jur de 200 gr. pe luna.
copilul atomic si smecheras, ne-ati lipsit si voi.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA si EMA ELENA
Sa traiti cu numele!
Si LA MULTI ANI tuturor Elenelor si Constantinilor, mamici, tatici, bunici, unchi, matusi, veri...

Ieri am scos si noi bulanele albe si grasute in pantaloni scurti si atata s-a mai fatait pe langa o banca, se tinea de ea si facea genoflexiuni, era atat de scumpa, apoi am pus-o in iarba dar clar ii era teama sau poate nu voia sa se murdareasca, ca n-a vrut sa-si miste fundicul, era ca pisica, a testat solul cu labuta...

Acum vrem sa iesim la un gratar ca ajunge cu munca pe ziua de azi (avem la lemne de la parchet pentru 10 ani).

Si la voi a fost torentul ala monstruos aseara? Aici a plouat cu butoiul, a fulgerat si tunat, Bianca era foarte atrasa de luminile spontane de pe cer, iar la tunete tresarea si spunea un fel de "ioi".

Ati vazut careva Eurovisionul? Ce parere aveti? Mie mi se pare de toata jena castigatorul, hard rock la un asemena concurs?! Plus ca aratau ingrozitor animalele alea. Dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sunteti la chefuit?!Foarte bine chefuiti...aici sunt 30 de grade si e cald al naibii.In parc ne-am prelins precum soparlele,bancile fiind ocupate de tineret cu media de varsta undeva la 125 de ani...

Am vrut sa vad ce faceti si acuma plec pa-pa in Mamaia sa cascam ochii la minunatiile turismului mazaresc...

P.S. Elisor sa-mi tineti si mie o frigaruie si o ciupearca la gratar ca-mi curg balele cu torentul...
Aici a fost senin si este...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Am reusit de-am descarcat pozele cu castelul Egeskov si parcul Legoland. Asadar... io-te!

CASTELUL

LAGOLAND

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Tot la betivaneala,nu?!...
Cald a mai fost azi...la noi acuma dupa-amiaza 30 de grade...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

si aici cu fi-miu care merge!

va trebui sa dati play sau downlod!

MERG SINGUREL

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Beatriced fain rau de tot pe unde v-ati plimbat...Alex cum a recationat?!
A...nu se deschide linkul cu filmuletul...

Asta dupa-amiaza am fost creanga prin Mamaia,ca o paranteza este deplorabila si sigur nu se va face nimic ca sa arate cat de cat prezentabil,macar de ochii soacrei...Mi-a urlat draga de ea si m-a marait pana am simtit nevoia sa-i mut fatza la spate...si face chestia asta de 3 zile.I-am studiat gingiile si nimic...este si nervoasa rau si nu pricep de ce...si cu cat insista cu atat si eu imi alimentez banuielile cu "jiermii"...
Apropo de asta Flori Maya era agitata in perioada asta?!As intreba-o si pe Monu dar a plecat...
Ca eu nu mai stiu ce sa-i fac si ma si scoate din circuit cu urlete astea maraite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Matei, te pupa Ema si-ti ureaza LA MULTI ANI! Sa ramai mereu vesel si sociabil,vorbaret si simpatic,sa ai parte de noroc si dragoste!

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINELOR, CONSTANTINILOR, Alexandrei-Elena(mygirl),sotului si surorii Gabitzei!La multi ani si papadiei mele!

Fran, doarme de o luna singura.Perne la marginea patului,perne pe jos. Taman ce ma laudam cum doarme papadia,iar ieri a cazut. Nici nu ma mir la cat se foieste.O sa-i pun o lampa mica,sa vada cand ajunge la margine.Peste zi nu cade, dar pe intuneric..In patutul de lemn nu mai sta sub nici o forma.

Ce cald a fost azi!Am am culcat-o doar in body cu maneca scurta.E acoperita cu cearceaful.

Gata desenul.Va arat pozele si ma deconectez.Sunt rupta de oboseala.Azi am umblat teleleu.Am fost la Carrefour si i-am cumparat de toate,mai putin ce vroiam sa-i cumpar..:) N-am gasit rochita pe motz..:(

Gata, v-am pupat.Pe maine..sau pe YM..;)

proiect pooh http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos

Mergi la inceput