Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix vina la mine, capshuni de tzara in gradina, le papa Isabella din doua mushcaturi capshuna. Azi a savurat cireshe, s-a murdarit ca purcelushul, dar era scumpa toata, asha colorata.
Simona vazut filmuletzele, scump tare Dragoshelul. Ufff, ce nerabdatoare sint si eu sa scape Isabella la piciorutze, nu mai am rabdare.
Elisor zice ea cccchiiichhccc, dar tot in pamperush face, dar din vina mea ca nu stau cu ochii pe ea.
Babygirl frumoase desenele. S-a lipit Ema de desenator, pentru ca a simtzit ca-i plac copiii. Eu am obisnuit-o fortzat cu dormitul la prinz, ca daca-mi adormea pe la 11, ma saluta din mers dupa... ca miriia dupa amiaza. Acum se culca automat linga ursuletzul ei (a, pe talpile ursuletzului e scris Baby pe o talpa si Girl pe cealalta)
Nelia sanatate la fetitze si-tzi doresc sa vina soarele si pe strada ta, sa creasca gazonul si sa plece ploaia.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

tot citeam de teoria lui kk. mai fetele, cam de cate ori fac kk pe zi? ca a mea face cam de 3-4 ori pe zi, de obicei imediat dupa ce mananca.

ioanailincam, si eu am invatat-o pe matza "unde-i tati" si il cauta imediat, si "unde-i buricul lui mami" vine la mine, imi da tricoul la o parte si imi da cu palmuta pe burtica. haioasa foc!

se plimba si ea tinuta de manutze, dar nici chip sa o ia singura din loc!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lumeee,

ce mai faceti?Vad ca scrieti nu gluma....noi azi am muncit de ne-am rupt, la subsol am amenajat in sfarsit sala de sport si biroul sotului, am muncit vreo 9 ore dar e aproape gata, mai avem lucruri minore.

Sa va spun de Aidan....merge tinut de mana, pana acum era teapan in picioare sau mai facea si el un pas asa aiurea dar azi am facut niste ture in casa, si cu mersul de-a busilea vad ca face mari eforturi.Merge taras dar in spate, se rostogoleste peste tot so se intoarce 306 grade stand pe burta...vad ca ii place din ce in ce mai mult pe burta.
Si cand ma gandesc ca luni i-am facut programare cu astia de la Early Intervention ca mi se facuse frica ca nu merge pruncul.Cand vine aia luni ce o sa ii zic, ca s-a transformat in weekend?

Sa va mai spun si altele, ca nu ne stiti...bate din palme de se rupe, face bye-bye, spune mama si dada(tata in engleza si sotul e topit tot), avem 4 dinti si papa mancare cu bucati.

Acum o sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai scris :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Plin de greseli mesajul anterior....am vrut sa spun 360 de grade

Adina, eu il culc pe Aidan, in pijamale intregi dar fara picioare, si chiar daca il acopar se descopera singur deci doarme descoperit.In casa e placut asa ca nu ma stresez, la fel si in camera lui si daca simt ca e rece dau drumul la calorifer.

Beatrice, super ca vizitati atatea locuri, am vazut pozele, sunt super.....si noi trebuie sa reincepem sa mai mergem pe la zoo, este una dintre cele mai mari din Europa aici in Stuttgart.Apoi am facut planul sa mergem la Strasbourg weekend-ul viitor.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaooo!
am cam lipsit, mai mult sau mai putin motivat, asta doar la scris ca de citit v-am citit aproape in fiecare zi...si cu mana pe inima trebuie va spun ca MI-ATI LIPSIT!!!
suntem bine, relativ...am intrat intr-o pasa proasta din mai multe puncte de vedere si am preferat sa stau deoparte, in ultima vreme m-am tot plans ...simt ca dintr-o luptatoare am ajuns o miorlaita si nu-mi place deloc! astept zile mai bune...eventual un 6 numere la loto ce mi-ar redresa rapid si iremediabil moralul!
ALYSSA e o mare smekera, intelege tot si ne uimeste in fiecare zi cu ceva nou, de umblat pauza...de azi merge bine tinuta de manutze in schimb alearga in 4 labe si se catzara peste tot! a devenit un soi de copil atomic dupa care trebuie sa alergi incontinuu...sunt franta!
ce sa va mai spun...are 6 dintisori, bea laptik normal si-i place tare mult, nici n-a bagat de seama cand i l-am schimbat dar de cand i l-am schimbat bea cantitati industriale, cam 700 ml pe zi. cu kilele stationam pe la 10, incep sa-mi fac griji ca poate are viermisori avand in vedere ca n-a mai crescut de vreo 2 luni. pediatrul zice ca e foarte bine, e in grafic la nivel mediu-inalt cu greutatea si lungimea si ne-a complimentat pentru modul in care ne ocupam de ea.
avem un nou membru in familie, l-am gasit miercuri pe strada la intrarea in parc pe trotuar, noroc ca avea plamani buni si tzipa ca-n gura de sarpe altfel il calcam cu carutzul ca de vazut a trebuit sa-mi iau o lupa!...este vorba de un pui de pasare...cred ca-i randunel ca are-un guroi de m-am speriat. nu mi-a lipsit o grija in plus dar mi-a fost tare mila de el, trebuie sa-i dau sa pape la fiecare ora, pana acuma i-a mers bine cu papele lu' pitika mea asa ca ma simt si eu utila ca nu mai arunc mancarea la gunoi...ba mai e si cumintezel, doarme toata noaptea! (ceea ce nu mai sper sa vad de la fii-mea!).
va las ca-mi tremura suruburile si nu mai pot scrie...sper sa intru curand cu forte noi .
noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

La multi ani Matei sa cresti mare sanatos sa fii super norocos. Felicitari mami sa-ti traiasca puiutul si sa va incante viata.

La multi ani tuturor Elenuselor si Costelusilor (bb, mamici, tatici bunici...) sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca dorintele.

Noi ieri dimineata am fost la analize, rezultatele miercuri, pe urma la examen, ura am trecut de primul mai sunt 5, iar azi o sarbatosim pe mami - buni. Imi cer scuze nu am reusit sa citesc nimic, si nu stiu ce mai faceti, asa ca multi pupici de la noi sa fiti sanatoase impreuna cu puiuti si familia.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Matei...sa fii sanatos ca frumos esti,sa ai noroc cu carul,sa iubesti mult si sa fii iubit de toata lumea ...[/size=6]

LA MULTI ANI Alexandra ELENA si Ema ELENA sa traiti cu numele dragalaselor...

LA MULTI ANI celor care poarta numele Sf. Constantin si Elena, sa traiti cu numele sa fiti sanatosi sa petreceti mult si bine pana-n zori de ziua...

Multumim mult pentru felicitari...sa stiti ca pisicu a scapat deocamdata de o baie in wc ca eram pe faza...dar in rest o mai ia peste bot de la Delia...
Bianca intr-adevar a fost mai dezghetata de mica(seamana cu ma-sa)insa nu as putea sa spun ca matematica este iubirea vietii ei...mai ales ca este lateralizata si ar fi trebui sa aiba dezvoltat latura artistica...oricum sanatosi sa fie ca de restul nu ducem lipsa...
Ieri Delia iar mi-a dormit in hopuri si spre seara can d aveam musafiri mi-a servit un circ hard rock de-am zis ca o arunc pe geam.Pur si simplu nu o mai suportam ...i-am dat nurofen ca am observat ca o cam deranjeaza gingia,dar tot degeaba...Plus ca era numai dupa mine...motiv sa ma iau iar de astia care persista in nesimtirea lor de nu face nimic sa schimbe situatia...iar cu mancatul la fel...maine ma duc sa gatui o idioata de la laborator pentru rezultatul la giardia si sa mai duc o proba la altul...asa ca Nelia paranoia mea cu miscaretii intestinali este la ea acasa in capul meu...

Adina imi plac la nebunie desenele,eu fiind fan Pooh ...cred ca colorate is o nebunie...mai ca la anu' in primavara imi vine sa ma apuc si eu sa-i colorez camera...sa pui neaparat poze cu finalul ca vreau sa-mi vrajesc sotu poate poate....

Beatrice bravo ...gata ai baiat mare si dintos...mi-au placut tare pozele de la faleza ...

Ada da ce flori frumoase...da ce sotu tau nu poate face gesturi din astea?!vara-i doua trei apropouri si sa vezi cum vine baxuri de flori...

Ioana asta-i cu libertatea...cand nu o ai o ceri cu indarjire...cum dai de ea nu stii cum sa o valorifici...ca si io ma dau de ceasul mortii ca vreau sa scap de copii si cand colo ma gandesc ca nu am ce face fara ei..
Incearca si acupunctura pentru spate,da randament mai bun...

Tdi 6-6 poarta-n casa si stai cu noi...las ca trec starile proaste cand nu stiu ca si pe mine m-au napadit garla...dar trec...

Adina eu o imbrac noaptea pe asta cu un costum cu totul fara sosete sau cu, neinvelita ca asa este obisnuita iar prin casa lipaie in picioarele goale si cracii goi...ca asa vrea

Cuscra eu am mancat capsuni de gradina cu noroi care mi-au lasat un gust amar in gura mai ales din cauza pretului si asa ca m-am rezumat la cele de la Satu Mare care mi s-au parut cele mai bune...iar preturile difera de la 70 pana la 120 de mii kilu...iar ciresele bat recordul 200-300 mii kilu...nesimtiti

Elisor eu te inteleg si te compatimesc din toata inima pentru haosul din casa...de 3 ori am zugravit cu noi in mijlocul problemei si mi-a ajuns pana peste...
Stai asa da de ce nu mai poti pune pozele ca eu tot nu am inteles...( iar la pepeni vin si eu)

Simona bravo pentru tunsulici...aproape am uitat cum a fost cand a mers prima oara

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

LA MULTI ANI MATEI!

sa cresti mare, mare si sa fii sanatos!

Noi ne-am trezit acusi si acum dormim iarasi... Ca deh, cam mare oboseala...

Loreen, asa mult ne-a placut si noua pe faleza incat am vrut sa ramanem acolo de tot. Un aer curat de la mare si un peisaj de vis.. Nasol ca am coborat si urcat 500 trepte dar asta sa fi ebaiul. Am mai dat jos din suncute...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani MATEI!
Sa fii sanatos si sa ai mult noroc, sa ai o viata plina de bucurii si sa ajungi om mare!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI, MATEI ! SA CRESTI MARE SI VOINIC
La multi ani celor care sarbatoresc numele de Elena si Constantin

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput