Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
loreen spune:
Adina nu-mi vine sa cred ca frumos este ...sper sa-i placa si Emei si sa fie mai relaxata in prezenta lor...cine stie poate sta cu ei impreuna si te lasa si pe tine sa rasuflii cate putin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
La multi ani, Matei! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si vesela!
La multi ani de sf Constantin si Elena! Sa traiti cu numele!
Cald si la noi. Am dat drumul la aer ca nu se mai putea. Am fost o fuga prin parc, nu prea mult ca m-a razbit lenea aia mare si urata.
Maine vine si Mihai acasa!
Abia astept, nu ca m-ar dobori dorul dar ma gandesc ca uite iar e ora de baie iar eu sunt pur si simplu ingrozita ca o sa ma doara din nou spatele.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
Loreen, da, este frumusel. Mult verde turbat.In poze culorile nu sunt cele reale, observ.Emei ii place.A schimbat toata camera.Cand reparamaparatul o sa fac poze cu toata camera ca sa intelegeti mai bine desenul..in context..Am pus deasupra si o bordura autoadeziva cu Pooh&Friends.Da foarte bine.Am pus-o de fapt pe 3 pereti.
Si Ema sta in casa doar in body si in picioarele goale..:)
Mamicilor,azi am luat de la Carrefour o casuta.Scrie pe cutie ca este pt copii peste 3 ani,dar nu pricep de ce..Pare in regula.Barele de sustinere sunt din plastic,iar casuta este din acelasi material din care se fac colacul si salteaua.Marti o montam.Sunt curioasa.Nu stiu inca unde o vom tine desfacuta in ap.nostru mic.:)I-am mai cumparat un covoras pt cada.Din acela de plastic, ca sa nu alunece. I-am luat si o balena care inoata si scoate apa. Astea de la Miniblu-Carrefour.I-am mai luat de la Eurokids, tot din Miniblu o diagrama de crestere tot cu Pooh.Tot marti o lipim pe perete. Sa vad unde ii gasim loc.E Disneyland camera ei deja.:)
gabitzam spune:
Buna seara!
A trecut si ziua de azi, obositoare dar placuta. Sint pe fuga, va povestesc maine de motz. Am descarcat filmulet la dropshots, vedeti www.dropshots.com/gabitzam" target="_blank">aici, filmuletele din data de 21 mai 2006..
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, MATEI! Sa cresti mare si fericit!
LA MULTI ANI si tuturor Constantinilor si Elenelor, cu mare intarziere ca mai era un pic si se termina ziua.
Azi a fost o zi cam ciudata si nu am avut timp sa intru. Am dormit o vreme, am facut mancare si am facut si o plimbare. Mogaldea a picat la datorie de la 9 (nu am am mai culcat-o la 7 ca ma omoara cu culcatul spre 11) si am profitat ca sa vad un film. Acum ma retrag la nani ca maine e luni
. Azi-noapte m-am trezit in urlete pe la 4, am fugit repede dupa plod si in disperarea momentului mi se parea ca urmeaza luni. Pe cat de usurata am fost cand mi-am dat seama ca nu e, pe atat de disperata sunt acum ca stiu ca maine e luni.
Dar sa nu incepem saptamana cu depresia pe cap... Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Salutare!
La Multi Ani Matei!
Sa cresti mare, sanatos, sa ai parte de mult noroc si lucruri frumoase in viata!
La Multi Ani Alexandra Elena si Emma Elena!
La Multi Ani tuturor care si-au sarbatorit astazi ziua de nume!
Loreen, Maya era la fel de agitata ca si Delia, era mereu nervoasa, facea nazuri la mancare, sti si tu ca mereu ma plangeam. Si dupa o perioada cand am zis ca totul merge spre bine se pare ca starea a revenit, iar nu mananca, se tot scarpina la nasuc, ieri nu-ti mai spun ca a fost intr-o bazaiala tot timpul. Maine trebuie neaparat sa-i duc din nou o proba la analiza. Nu stiu cum o sa scapam pentru ca la mine este exclus sa iau tratament de giardia si desi bag la greu usturoi si mieji de dovleac pe stomacul gol nu cred ca are prea mare efect.
Adina, am vazut pozele, e de vis! Mi-ar placea mie sa stau intr-un asa mediu dar copiilor! Ai avut o idee super, frumos cadou pentru Emma care se va simti ca intr-o poveste in fiecare zi!
Ada, un buchet asemanator am primit si eu cu exact un an in urma, cand am nascut. Probabil ca si eu mai am de asteptat pana la urmatorul, astazi desi am implinitt 28 de ani nu s-a mai repetat minunea, cel putin nu din partea sotului. Uite aici o poza
Am citit ce ati scris si aveam cate ceva de spus fiecareia insa ma seaca o durere de masea si sper sa apuc sa trimit mesajul inainte sa ma rapuna!
Ieri i-am taiat si noi motzul Mayei. A fost o petrecere reusita zic eu, au venit prietenii nostri cei mai buni si nasii. Maya a fost cam maraita, nu s-a dus la nimeni in brate, nici macar la nasi-sa care abia astepta sa o vada. A ales de pe tava parfumul, pixul si o floare dar asta cu chiu cu vai ca nu parea sa o intereseze nimic de acolo. O sa pun acum si poze in album, sper sa am rabdare pana se incarca!
Va pup pe toate!
Tina
8+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
omustata spune:
. Scrisesem si eu un mesaj lungut si mi-a fost scos calculatorul din priza din greseala.
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca am ramas in urma rau cu urarile de La multi ani, dar nu am avut timp efectiv sa scriu. Am mai citit, dar sunt inca in urma cu vreo 2 pagini.
Asa ca urez acum La multi ani tuturor copilasilor care au implinit anul din 9 mai incoace. Sa fiti sanatosi si cuminti si sa aveti mult, mult noroc in viata.
Maya s-a acomodat in sfarsit cu fusul si doarme bine acum. Iar la pranz doarme oriunde ne aflam, in orice casa, in orice pat. Sa speram ca o tine tot asa.
Acasa este tare bine, dar m-am obisnuit cu casoiul din State, iar apartamentul nostru de 3 camere de aici mi se pare ca o cutie de chibrituri, simt ca ma sufoc. In rest este tare placut sa revezi familia, orasul, totul. Mai ales ca stam in acelasi cartier in care ne-am nascut, am copilarit, am facut liceul, ne-am cunoscut, etc. Eu locuiesc chiar pe strada in care am copilarit, asa ca pe unde ma plimb vad numai lume cunsocuta, vechi prieteni, de unde in State, vorba Iulianei, ma duceam in parc si-mi tiuiau urechile de singuratate.
Danelutza-nu sunt mai optimista ci mai resemnata si mai calma. Aici ma simt mai puternica, am familia in spatele meu sa ma sustina la nevoie. A fost mai bine intre noi de cand am venit aici. Practic aici nu avem decat amintirile noastre, nimic legat de ea. Ma duc la soacra mea si are peste tot poze cu noi doi in diferite ipostaze si ma doare sufletul ca am ajuns unde am ajuns. Aici ne comportam aproape ca inainte, aproape ca si cum nimic nu s-a schimbat, dar de fapt constat ca mie imi este foarte greu sa uit ce a facut si sunt sigura ca nici el nu a uitat-o inca pe ea. Dar acum astept si atat.
Nu prea mai tin minte ce ati scris.
monu-imi pare rau, dar cum eu eram in urma rau cu cititul am vazut mesajul tau cu 2 zile dupa ce l-ai scris
. Mya se scoala foarte tarziu dimineata, cand deja este prea soare ca sa o scot si vad ca seara mi-o acapareaza bunicii sa o scoata afara. Sotul meu pleaca pe 1 iunie la niste conferinte si ramanem singure mai bine de 2 saptamani si sper sa-i schimb programul. Pana una, alta mai am si botezul si ziua ei pe 28 si cam am emotii legat de asta.
gabitza-distractie placuta la mare.
Elisor-bravo, sunteti avansate, nu gluma. Am ramas ultimele
.
Hai ca mi se uita barbatul prin mesaj si nu vreau sa stie ce v-am scris.
Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
patriciaRO spune:
Loreen, pai Pifosul a fost cumintel si era uimit de ceea ce vede in jurul lui. La un moment dat s-a cam plictisit saracutzul si nici chef de somn nu avea asa incat a stat treaz tot drumul spre casa... Asta este, cam aiurea dar n-am avut incotro. In schimb a tot vrut sa mearga pe picioarele lui, dar plouand mai mereu nu l-am lasat decat in cabana, adica la camping, unde ne-am cazat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Cred ca aici puteti vede filmul!
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">ALEX MERGAND
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Am pus si pozele in album si nu stiu de ce nu am reusit sa intorc cateva dintre ele desi am incercat diferite metode...
Party 1 an
Tina
8+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni