Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa asa....da ca mie-mi place! Io am zis ca merg la cumparaturi cu sotu, da???? Si oricum la cat v-am asteptat azi....am fost prea blanda! Da' hai na....pe tine te las sa ma bati, desi ala e biciu meu, da???? Haidi pup si eu la fata!
Voi mandrelor pe unde-mi umblati???

quote:
Originally posted by chatonel

ha! io v-asteptam sa va bat :)) ce cautati pe pagina 2?

acu sa va si , sa nu va doara tare :))

Toulouse, la ville rose

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nah, iati-l, ca nu-mi place, ma duare minuta mai bine tin altceva in ea.
Io fusei la munci, la cumparaturi, si-acu venii sa vad ce mai faceti.
N-am chef de nika, cit fu ieri de frumos si cald (creca fura 28°C) si azi e innorat si trist...
Facem chef asta seara? O sezatoare, ceva?
Auzii ca va delectati cu pranjituri, aveti retete simple? Ca io nu maninc (nu-mi plac) dar imi place sa le incerc - cobaiul e motanu sau colegii de servici :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Facem soro party....numai sa vina zabaugele astea de prin plimbari! Si aici fu vreme trista azi in comparatie cu ieri. Da' nu ma mai agit, ca astia au anuntat ca o sa avem tot asa vara asta! Niste musoni, cateva tornade si un tzunami si ne-am scos!
La praji nu poci sa te ajut ca misa(adica moi) are o problema cu dulciurile. Nu-mi plac dom'le si pace! Dar imi place sa le miros! Da' asta'i defect de la cofetaria proprie... In rest ce mai zici, ce mai faci? Ce face mitzu? Auzi tu fata zapa ce esti...lasa bre saracu matz in pace si nu mai testa pe el!
Haidi ca raman in preajma....fac papica!

quote:
Originally posted by chatonel

nah, iati-l, ca nu-mi place, ma duare minuta mai bine tin altceva in ea.
Io fusei la munci, la cumparaturi, si-acu venii sa vad ce mai faceti.
N-am chef de nika, cit fu ieri de frumos si cald (creca fura 28°C) si azi e innorat si trist...
Facem chef asta seara? O sezatoare, ceva?
Auzii ca va delectati cu pranjituri, aveti retete simple? Ca io nu maninc (nu-mi plac) dar imi place sa le incerc - cobaiul e motanu sau colegii de servici :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io fac papica :) o salata .... nu ma kinui.
Motanu e bucuros, ii plac praji, e un motan mai special, ia uite-l :)
http://community.webshots.com/photo/549848599/2242525980051329417Pdefea
Acu beau o tuica buuuna, mi-a dat pretenara cu care ma vazui aseara, e di la Craiova!
Pina vin fetele creca ne trece de kef!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna Seara!

Am ajuns in sfarsit acasa , la casuta mea draga...ce bine este ..

Sa va spun de ce eram nervoasa azi, pt. ca am maine livrarea unei lucarai si s-au trezit ....pupezele de la fabrica , ca nu au blatul cerut de client si dat catre ei , de acum 3 saptamani...ok..inteleg, nu se mai face, dar d c il am expus in shwr sau macar anuntai-ma si pe mine...Suceste clintyul, aburestel, pune-ti cenusa in cap...si tot asa....apoi ma suna ....am gasit, luam de al alta comanda...ca aia o livram miercuri....anunt clientul....apoi iar nu este.........sa nu te da-i cu capul de pereti si sa nu pu-i bata pe eisau ,,,,,,,, apropo Sunule mi-l imprumuti ....ca il bat inclusiv pe seful ...abia m-am abtinut sa nu il sun, ca eram prea agitata si cred ca lasam diplomatia deoparte si cine stie ce mai ziceam....

Gata, m-am racorit!

Scuze , ca v-am plictisit cu nervii mei azi.PLus ca m-a enerveaza si ciumafaia, care abia se misca la calculator, trwe sa stau dupa ea sa o urmaresc..ca daca face vreo greseala tot eu o iau....

Am ajuns la cloncuzia ca mai bine sa fii mai sarac cu duhul..esti bine akolo ...in negura ta...

Gata ...am ajuns si la voi si deja mi-am revenit .

Ce mult ati mai scris.M-ati pierdut in urmarirea discutiei, desi am citit tot.
Sa vad ce imi aduc aminte.

Iri,tie iti e rau, asa ca iti doresc sa te faci bine cat mai curand, poate esti prea obosita.Pup !

Nasica , tu parca gatesti?Ce faci bun ?Pofta mare!

Georgi ,tu plecai la tara ....

Trenduliciule, nu vrei sa ne zici ce ai patit?

Alina,mai astept mult pizza aia...nu-i bai , mi-am facut hamburgeri ..sac..

Adriana, pupa mama fata si nepotul.

Hai ca la cat am povestit . clar e sezatoare.

Scuze pt. cele nementionate, dar ma limitez ca sa nu va plictisescs....pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Fetele, va pup!
ce mai faceti???
Azi, am fost foarteeeeeee ocupata, adica mancare multa si buuuuna, prajitura, cumparaturi, mers in oras sa dam comanda de niste ochelari pentru sora mea... In concluzie ma cam doare capul...
Andrei e intr-adevar mai bine si ma bucur enorm, asa ca pot sa trec peste orice stiind ca el e bine...
Pa sin va urez o sera faina...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

CHATONEL,ziceai ceva de sezatoare, party, dar vad ca se trage chiulu in masa pe aici....Biciullllllllllllll.... ...Gata salata? Motanul ce face? Maninca prajituri?Facute de manuta ta ?

Aloooooooooooooooo.......bantui singura pe aici.

TEODORA, MULTUMESC DE INCURAJARI.Si maine este o zi , nu? Te pup si numai bine!Ai facut rulada? Ce reteta ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Am revenit! Ma scuzati ca v-am tinut pe jar... dar cand am scris mesajul eram la facultate si de nervi pe acolo.
Concluzia... lucrarea nu numai ca mi-a fost respinsa, (adica nici macar nu a avut buna-vointa sa se uite pe ea), din simplul motiv ca domnului profesor univ dr nu ii placu planul facut de mine... si ca el altul nu imi mai face... dar eu trebuie sa ma descurc acum cum pot... dar el mai mult de 5 nu-mi da pe ea ... am crezut ca innebunesc pe loc...
In momentul de fata nici nu stiu ce sa fac... sincer...

Mergi la inceput

Sunt si eu prin preajma....numai ca fac nspe drumuri la papica si baieti si compi!
Si telefoanele suna k la nebuni....astia vor sa le fac ceva ce practic e imposibil....teoretic nu....si cica au ei un feeling ca pot eu sa-l fac sa fie practic! Whatever....alta noapte alba....deja m-am obisnuit! Noroc ca imi place si ma provoaca mereu!
Dany....calm, calm....
Puiu mic....calm si tu! Hai ca trebuie sa existe o solutie! Fetelor....nu stiti pe nimeni priceput pe marketing sa scoatem si copilul asta din bezna???
Pupi si haideti la sezatoare!

Mergi la inceput

Ma retrag la somn!

Pe maine!

Andreeama voi gandi cum pot sa te ajut!

Dany

Mergi la inceput