Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am ajuns acasa! Am gasit cartofi noi si cand ajunge iubi mergem la cumparaturi si o sa luam si pe ei. K sa-i fac diseara ca de la mirosurile mele de azi, n-am mancat nimic!
Geo cand mai lipsesc eu o ora doa....iti las biciul pe mana!!! K sa le tii din scurt si sa le "jap-jap" daca nu-s cuminti!
Finutzo tu ce-ai patit de esti nervoasa? Hai ca-s logata....baga mare!
Mami dai si la fata ta o felie de pizza??? Multumeeessscc!
Adineishan hai sa zicem ca tu ai avut treaba...dar vezi ca nu te mai invoiesc prea mult!
Adriana....nici pe tine nu te bat azi! Asa am decretat...dar de maine nu mai scapi!
COPILE spune-mi ce ai ca ma tii cu inima in gat!!! Ia stai sa te sun eu mai bine! Fi-ti-ar oranjina sa-ti fie
Restul de gagici pe unde-mi umblati???? Ha?
Ia uitati-l........il vedeti? Pe voi il pun!!!
Cumileeeeeeeee mi-e dor TARE TARE de tot de tine! Of cu it-ul tau cu tot!
Corina, Teo, Iri, Chatonelu, Him, Fla,Plicios....unde sunteti???

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetele eu am plecat de la serviciu. ma duc la soacra-mea sa-mi dea numele familiilor invitate la nunta din partea lor, sa le tiparesc pe plicuri. sa vedeti ce scandal iese ca am cam taiat de pe lista ei

intru diseara sa va povestesc.

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt aici..ieri am avut examen la 17 si apoi am fost in parc cu iubi si am ajuns tarziu acasa si pt ca eram si suparata pt ca a fost greu examenul, m-am bagat in pat .....
Azi am fost sa facem poze pt albumul de absolvire si apoi am stat sa iau rezultatul la examen.Am ajuns acasa si am facut ceva de mancare si acum ma apuc de invatat, pt ca sambata am iar examen

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bafta la soacra Adina! Sa iesi victorioasa!
Corina si ce-ai facut la examen pana la urma? Bafta la urmatorul! Mai ai un pic!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna fetelor! azi nu sunt in parametri mei normali imi este asa rau
de cand am venit de la serviciu stau in pat nici la sedinta cu parintii nu am fost noroc cu sotul a plecat el.

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

seara buna fetele ce mai faceti ce mai ziceti.
Daniela ai sa vezi ca maine vei avea o zi de nota 10
Iri sper sa iti revi destul de curand ca sa nu iti lipsim lipsa.
Adina mult succes cu soacra sa ne spui ce a zis.
Bravegirl ce ai facut la ex l-ai luat? multa bafta in continuare la celelalte examene pe care le mai ai de dat.
alexa si mami sa vezi ce rulada buna fac eu nici nu apuc sa gust din ea.
adinell ma bucur ca al tau flacau s-a facut bine ca tare greu mai este cand sunt bolnaviori.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

N-am plecat inca...stau cu biciul la panda.Da vaz ca sunteti cuminti.

Iri si sa-ti revii repede.

Danezo care te supara frate?Georgica sau ciumafaia? Ca viu si pe-acolo cu paru' .Azi sunt pusa pe bataie frate.

Sunule stai linistita ca le altoiesc io...

Addinelu ce-ai mah cu neamurile soacrei?Iti strica niste bani in plus?Las' sa vie sa dea banu'...Sa vezi ce bine e...

Trendulici ma omori cu zile...Zi-ne ce ai ca iar scot

Chatonel te asteptam la povesti.

Him tu cum te mai simti?

Dana banana pe la noi nu mai dai?Iar ma iau de tine pe la casnicute...

Pliciule gata mama? Cred ca deja nu mai stii care-i verde, care-i rosu....Bafta in continuare.Vezi poate-ti alegi in sfarsit o nuanta si apoi nu o gasesti.Moamaaaaa ce sadica sunt.

Alina nici nu mai poti scrie de cata pizza ai mancat, ai?Sau plecasi la plimbaceala?

Adinella esti sexoasa in pantalonii cei noi?Ma bucur ca andreiu e mai bine.

Corina nu ne-ai zis ce ai facut la examen da io te felicit.Ca sunt sigura ca ai facut bine.Si bafta in continuare.Mai ai multe?

Teodora .parca ai promis ca azi dai pe la noi mai mult...Te asteptam.

Flaviaaaa tu ce faci?Sa ma inveti si pe mine sa deschid doua pagini deodata, da?Ca ia uite ma apucai si io sa scriu romane ca tine...

Krelia sa-i injur pe-aia ci it-ul tau? Le zic io vreo 2 acu'...Stai nitel sa ma gandesc.

Fannan mai baga si tu ceva sa ne mai descretim fruntile .

Uf! Nush daca mai e careva... cre ca nu.

Lianoooo tu ce faci fato?Vorba Zozelei ... te astept cu cafeaua aia in fata blocului de 2 saptamani. si da si tu un semn.

Probabil va intrebati ce cat la ora asta aci.Nu am mai plecat afara ca mi-a promis tati ca vine si dam o tura pe la ai mei pe la tara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Băh! Ce dă mai scrisăi...

Teodora vad ca ai trecut pe la noi.Am postat in acelasi timp.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

georgi imi pare rau ca serviciul meu nu imi permite un calc ca altfel eram si eu mai activa asa abia cand vin de la munca pot intra si atunci daca am timp ,ies si tarziu de la servici,mai este si sotul calare pe calc si uite asa cand prind si eu un moment mai intru

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ha! io v-asteptam sa va bat :)) ce cautati pe pagina 2?

acu sa va si , sa nu va doara tare :))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput