Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Am muncit degeaba
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
Trendulici ce ai patit???
hai nu ma mai tine pe jar...Sa nu-mi zici ca ti-au facut astia vreo surpriza cu lucrarea...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Mamaaaaaaa ce greu merge forumul
Copilu' ce-ai patit? De ce plangi? Hai spune-ne!!!
Bhey io plec...m-am saturat! Vreau sa-mi scot puiul afara desi la cum e vremea cred ca incepe sa toarne curand....
Ne auzim mai incolo! Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Sunuleeee fetele profita ca ai plecat acasa si nu le vezi.Iar le-am gasit pe pagina 2...
P.S. Si iar o sa-mi zica "paracioasă"
Trendulici te roooog zi-neeeeee...Hai ma ca tre sa plec si pana cand ma intorc, stau cu inima stransa.Vreau sa stiu ca esti bine...Plsssss.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Ariciu ,trenduliciu hai zi-ne ce s-a intamplat.Nu ne ma i firbe! Poate se rezolva.Gata nu mai boci!
Nasica, plimbare plakuta cu finutul "cretulos" .Pup! Poate vb . pe mess. diseara daca ai timp si poti.Si daca vrei!
Georgi , cum fu la meditatie?Ai facut praji?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
dany . imi ies mereu de acum incolo, ca pun suflet pt cupiii mei:))))
nepotica ne tine pe jar. oare ce s-a intimplat?
am scos o pizza din cuptor. veniti cu berea?
alexa
malla spune:
Buna fetele, azi am avut asa multa treaba sunt obosita, Andrei e inspre bine(sper), si asta ma face sa ma simt happy.
Ce am mai ras la faza cu biciuitul cu Sun, am citit din urma, ma da sunteti tari, ... de gasca!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
dany . imi ies mereu de acum incolo, ca pun suflet pt cupiii mei:))))
nepotica ne tine pe jar. oare ce s-a intimplat?
am scos o pizza din cuptor. veniti cu berea?
alexa
Fatoooo nu ne mai oftica atat ca scot io biciul sau parul la tine
Mai fa-i si altceva la colegu nu numai papa ca se ingrasa rau.
Avem si POZE
addinel spune:
salutare la optimistele zabauce!
am fost taaaaare cuminte si muncitoare azi, da' vad ca tot imi fur biciuri da' poate dati mai incet decat ar da sefii daca nu mi-as face treaba.
vreau si eu pizzaaaaa. aduc berea. asteapta-ma ca vin acum, am tren mai pe seara
la toate optimistele
pupici pe botici
georgi75 spune:
Va ca plec pa pa.Sa-i mancati toata pizza Alinei.
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Am avut o zi de cacao, de ce or fi unii asa de si cum ii rabda pamantul....offffffffff...dar sa ma calmez, nu?
Alina, stiu ca sunt facute cu Dragoste si iti ies.Imi da-i si mie o felie , te rog.
Aduc bere ! Iau repede ceav si ajung.
Va pup !Numai scriu nik ca cine stie ce mai debitez.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"