Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!
Raspunsuri - Pagina 6
georgi75 spune:
Io de la 14 la 16 am o meditatie.Ma invoiesti, da?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Sunule ,fara suparare , dar una doua pe noi....dar tu care ai lipsit , e drept motivat...asa ac intelege-ne si pe noi!Pupici!si .
Georgi,deci ai reusit sa ajungi la cumparaturi.Bravo! Ai luat si ingredientele pt. parjitura ? Spor la !
Alina, nu te bucura ...prea tare , ca iti ies parjiturile ...poate e norocul incepatorului, dar exerseaza ....ca repetitia este succes garantat.Te pup! Ce face Alexa?
Ariciule, bravo pt. predarea lucrarii!La farmacie ai fost?, daca nu .Pup!
Chatonel, ce zici ca faci?
Pliciule , spor la alegere!Eu zic ca daca aveai mai putine iti era mai usor sa te decizi....
Pup la toate fetele !
Revin!
P.S. Nu v-am zis ca m-am facut fata buna, deci nu am trimis-o azi nicaieri .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Geo esti invoita!
Finutzo vezi ca te altoiesc! Nu mai comenta ca vin si te spun la finu! Hai pup la fete....mai lipsesc si eu....dar am viteza cand vad biciu venind spre mine!
HAI PUP
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Hai Danezo nu mai comenta.Ca de cand cu ciumafaia ta dai mai rar pe la noi....Ati baut sampania toata aseara?Ca am venit si io si am sunat la usa dar nu mi-ati raspuns
Trendulicibravos pt lucarea predata.Sa fie intr-un ceas bun!
Liniste si pace pe-aci asa ca ma retrag.
P.S. Nu am luat ingredientele ca am de toate pt 20.Pt placinta tre sa iau , cand ma hotarasc sa o fac.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
plici plici spune:
danezule, sunt 100% de acrod cu tine, eu n-am cerut atatea optiuni !
Sunule da rau mai esti maica....hihiih...daca nu te-as cunoaste, poate te-as crede
Trendule la scolarita silitoare
sta sa ploua aici la mine (sa nu va mai spun ca iar mi-am spalat masina de dimineata)
SunSmile spune:
Mai Pliciosu...eu ajut la "mentinerea unei atmosfere optimiste" si in plus la "mentinerea siluetei". Caci de la bici...adio celulita, vergeturi si alte cele. Asa ca fiti rele si v-o luati neconditionat!
Hai sa va povestesc ce-am patit! K la omu' prost nici neuronii nu trag(k sa parafrazez un cunoscut proverb).
Deci...intru eu dimineata in birou si-mi miroase a ceva stricat. Vine si seful meu si cica...pai da, ca era mancare pt catel(unul de pe strada pe care l-am adoptat) pe jos si daca n-ai fost tu n-a aruncat-o nimeni. Eu super enervata incep sa-mi cert colegii, pe masura ce apareau. Si culmea....lor nu le mirosea atat de tare. Eu eram deja disperata cand.....ma pocneste un miros SUPER tare. Si atunci mi-am dat seama ca venea de sub biroul meu. M-am ridicat si mi-am verificat talpile. Pe talpa adidasului drept aveam un mega kktoi...dar mega! M-a pufnit rasul instantaneu, colegii mei se cracanau de ras si mirosul se raspandea. Si uite asa mi-am petrecut juma de ora in buda, cu buretele si un creion, ca sa spal kktoiul de pe talpa si zimtzii adidasului. Acum tot mi se pare ca pute...dar mai light! Toti cica sa joc la loto ca prea era mare si mirositor! Acumaaaaa....ce-o fi o fi, dar cert e ca mi-a pierit pofta de mancare!
K sa vedeti ce dementa sunt!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Relelor! M-am suparat .....Glumesc , mai , dar asa m-am pleostit ca nu mai am chef de nik.Serios .Cred ca e si de la vreme, sta sa ploua si al mine , aici....pi bulevard...bre ....."la bulivard birjar .....
Nasica, ai fost tare cu ' kk" Si nu mi-e teama deloc ca ma zici finului.....sac-sac ...Multi pupici si nu ma lua in seama , stii ca sunt ..
Sa faceti liniste ca Geo , are meditatie ...
Ma intorc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
neamule ...bine ca nu traiesti pe picior mare ca aveai ce sterge...inchipuieste-ti daca purtai 45 la papuci....stergeai de ameteai
Elena