Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aci sunt si eu, vaz ca pe "dincolo" nu mai sta nimeni la povesti :)
Punem de un chef, sau ma duc sa chefuiesc cu barbatu?

Andreea nu poti sa-ti schimbi proful? Ca asta mi se pare naspa rau, ca si cum ar astepta ceva..., vre-un stimulent, o spaga..
Poat vorbesc prostii, dar o colega de-a mea a patit la fel, apoi a cerut bani pe fatza. Si si-a schimbat proful si a fost ok, chiar daca si-a facut lucrarea de la 0 in cateva zile.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

optimistelor zabauce, am nevoie de o injectie cu ceva buna-dispozitie! urgent, ca tre' sa uit de soacra. nu am scos-o la capat cu ea, cica sa-i dau ei invitatiile si scrie ea cu pixul pe plicuri numele. io nu-si-nu ca vreau sa tiparesc pe plicuri, sa-mi faca lista cu familiile. si ce credeti ca-mi spune?????? ca nu s-a gandit inca cine sa vina si cine nu, se gandeste inca. ha ha ha!!! am luat o foaie si un pix si i-am scris: tanti lenuta, nenea gheorghe, varu' costel... etc, dupa lista facuta de mine cu pupicu. si i-am zis ca pana maine seara vreau lista cu numele lor exacte si complete. ca numai aceste persoane vor fi invitate, pentru ca pe restul de pe lista ei pupicu nu le cunoaste. pupicu se uita la noi si mustacea... dupa ce-am ajuns acasa l-a sunat maica-sa daca se poate duce maine pe acolo sa vorbeasca ceva.

ce ziceti? sunt eu nebuna?daca pupicu vroia sa invitam tot neamul lor, cunoscuti si necunoscuti, eu acceptam. dar asa? sa le invit numai pentru soacra-mea???

sunule, spor la treaba la noapte, si eu o sa lucrez!

trendulici, imi pare tare rau pentru faza asta. promit sa dau maine niste telefoane pe la cunoscuti sa vad daca te poate ajuta vreunul. ar fi bine daca ai putea sa imi spui mai exact de ce este nevoie si termenul limita, sa stiu ce sa vorbesc.

georgi, cum fu la tara?

danezo, te retragi asa de devreme???

la toate optimistele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Trendulici te si-mi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat si sincer nu stiu cum as proceda in locul tau in momentul de fata.Dar tre sa fii tare.Gasesti tu o solutie.pun pariu ca mosul ala e vreo fosila din aia uitata de moarte pe la facultate.Ca de-aia nu avem noi cei tineri loc.De ei!!!
Hai ca dau din una in alta...Tin pumnii sa se rezolve pana la urma.Asta imi aduce aminte de lucrarea mea de diploma pe care nici macar nu mi-a deschis-o profa care m-a examinat.Puteam scrie in ea de n-shpe mii de ori ca e fraiera ca oricum...Si mi-a pus intrebari numai pe langa.Nicidecum din lucrare( normal, ca doar nici macar pe plan nu se uitase).
Inca o data si sunt langa tine.

Voi fetelor ce faceti?
Teodora nu ma intelege gresit.Nu te acuzam de nimic si nici nu sunt suparici pe tine.Sunt de acord ca unele dintre voi lucrati si nu aveti acces la calculator.Dar am vrut sa-ti zic si tie ceva. Nu esti supi, da? si la tine si la frumusetea de domnisorica.

Danezo asa-i in Romanica.Unau face, altul trage. Stai linistita ca pana maine trec toate.dar si io sa fiu in locul clientului m-as supara.

Sun ce vrednicuta esti...Viu si io la masa.Ce-ai gatit?
Pe urma ma duc la Chatonel sa-i tin companie la o tuica de la mine de la Oltenia . Ce zici Chatonele?Facem o beuta?

Iri sper ca te simti mai bine.Cand mai intri pe mess da un BUZZ ca vreau sa vorbim.Da?

Hai la chef atunci...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

iote la georgi, ma ignora complet! il vezi? ti-o furi daca nu zici ce sa fac sa rezolv problema. baga, ca stiu eu ca ai experienta cu soacra!

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Andreea am citit si imi pare rau ce ti s-a intamplat, oare nu este o alta solutie, de exemplu sa gasesti un alt profesior???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

La mine socrela nu a comentat si nu comenteaza.
Ne vedem o data la 1-2 luni si atunci max o zi.Vine pe la mine musafir.O servesc bla bla bla.Da si io cand ma duc la ea, stau ca belferul....Imi aduce cafeluta si tragem la tigari amandoua de zice al meu ca se innegrasc peretii( el nu fumeaza).Pe cuvant ca io nu stiu unde tine soacra-mea furculitele de ex.Si nici nu ma intereseaza
Asa o soacra va doresc si voua.
Nu pot zice ca nu m-a calcat pe coada uneori.Dar am facut-o sa-si muste limba apoi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun ma bucur f mult de vestea buna, ma rog sa fie buna pina la capat.
Dany, pai de asta sintem noi aici si nu ne plictisesti. Sa te relaxezi.
Georgi, azi ma simt bine, la lucru a fost tot ok, cu toate ca am f mult de recuperat. Insa Leo, calul nostru nu e asa bine. A venit ieri dr si la operat la picior ca era punga cu puroi si a primit saracul 4 injectii si era cam pleostit. Azi ii merge mai bine, maine vine dr la control.
Restul fetelor si va urez somn usor,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi incurcashi, povestile cu soacra 2 subiecte mai jos
Apropo, traitz-ar soacra, sa-si tina naravul:)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Georgi incurcashi, povestile cu soacra 2 subiecte mai jos
Apropo, traitz-ar soacra, sa-si tina naravul:)

Ce facui mah? Incurcai soacra?Pe bune ca vorbeam de-a mea nu de-a ta.
Sa ne traiasca fato la amandoua.Ce sa avem cu ele?
hai ca ne vine si noua randul...

Avem si POZE

Mergi la inceput

Intru la studiu.

Avem si POZE

Mergi la inceput