Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (18)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Multumesc mult fetelor pt sprijin si ajutor!!!
Inseamna foarte mult pt mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

zabaucelor am plecat la invatat! maine am examen la "moneda si credit". bleaaaaaaaah!!! ma'c sa vad cu ce se mananca.

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la opti va doresc o zi buna si cit mai fericita
Georgi stai linistita ca nu m-am suparat iti spuneam si eu ca fapt divers si pe de alta parte sunt invidioasaca nu pot sta mai mult cu voi.iti multumesc pt complimentele adresate domnisoricei mele
Addinel bafta la examen astazi
Daniela reteta de rulada nu este grea daca vrei ti-o pot spune,si mai am o reteta preferata crenvusti in foietaj cand fac vreau sa spun ca eu nici nu prea apuc sa mananc 2 ca restul mananca soata cu cupilu

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Acum am ajuns la job, dupa ce am lucrat toata noaptea. Dar sunt lucruri pe care nu le pot face de acasa asa ca....iata-ma aici pe baricade!
Va doresc o super zi de vineri! Eu abia astept weekendul...sa mergem la dansuri si gratare cu gasca!
Va pup si ne auzim dupa ce-mi termin treaba!(asta k sa stiti de ce lipsesc)

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna dimineata la optimiste si sanatate va doresc,azi ma simt mult mai bine sa stiti ca sunteti de nota 10.

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza optimistelor!
Am facut o mare pt voi. Cine mai doreste... e fiebinte si foarte buna.

Addinel... bafta la examen... si multam inca odata
Mami... munca, munca si iar munca... offf ... hai ca vine weekendu si te odihnesti ... la petreceri

Dany am uitat sa-ti zic ieri ... am luat Supradyn... e bun?

Gata... am sa vad cum naiba o scot la capat cu licentza asta in 3 saptamani... si cu sesiune care bate la usa ....

la fete...

P.S. Kreliutz... mie dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!pe aici pe la voi si va spun si multi

Azi deja ma simt mai linistita, desi hopul, nu a trecut, dar mi-am promis sa iau ca atare situatia , iar le nevoie sa o stinga seful...ca de aia e sef...daca asa pretinde...

Sa va dau o cafeluta, ca vad ca nu v-a oferit nimeni .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ceva dragutz!

Fabula cu regi si cavaleri

Nick era un cavaler al regelui Artur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite.

In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare.

Regele Artur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca, din testele facute de el, a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta.

Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui

Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur, dar Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...

Morala fabulei:

Platiti-va datoriile.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

frumos

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza optimistelor si bafta celor cu examene, licente, lucrari de diploma si invatat in general:)
Si celor cu servici cate o ca azi incepe wk-ul

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput