Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

mai fetelor citesc cand scrieti de intorsul asta si ma sperie sincer. Bebe al meu nu s-a intors, mai are cand, dar eu cred ca daca nu s-ar intoarce as cere cezariana mai bine decat sa-l intoarca. Mie nici nu mi s-a spus aici de asa o procedura dar nici nu cred ca as avea incredere in medici si mai ales vorba ceea de cate ori o sa-l tot intoarca?

Va pun si eu o intrebare de om cretin. Tipa aia de la noi, secretara care-i gravida acum, vrea numai un copil si basta. Imi spunea azi o colega ca ar fi zis secretara ca in caz ca ar fi avut gemeni ar fi avortat unul din ei. Se poate asa ceva? sa avortezi numai unul fara sa-i faci rau si celuilalt? eu asa ceva nu am auzit pana acum sincer, poate am citit prea putin sau poate-s eu mai redusa.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

concediu placut si vant din pupa, Pumpkin

Map, nici eu nu auzisem de procedura asta pana la colega mea de birou. Iar secretara asta a voastra cred ca e nitel redusa mental [ sa ma ierti daca te supar].

Leistra- edit - am vrut sa spun ca operatiunea nu e foarte PLACUTA scuze, dar m-a luat "gura" pe dinainte

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

cinta ma supar ca zici ca-i numai un pic redusa, eu eram de parerea ca-i redusa de tot o fi vre-o tehnica moderna de care noi nu am auzit

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu de dim ma chinui sa fac calc asta nebun sa mearga. De 4 ori l-am deschis si de 4 ori se tot bloca, creca ma lasa procesorul. Imi venea sa il arunc pe geam serios. Avem vreun expert in hard pe aici?
Sabana ms de intrebare ma simt mult mai bine mai tusesc oleaca si am nasul mai tot timpul infundat, dar in rest e bine ca nu mai fac febra.
Pumpkin drum bun si distractie placuta!
She_wolf ce scumpel e baietzelul tau , sa iti traiasca! Si zbor placut spre casa si fara peripetii si mai asteptam vesti de la tine din Ro.
Fetelor eu nu stiu ce am dar de vreo 3 zile cand ma pun la somn ma chinui sa adorm timp de vreo ora si apoi dupa ce pleaca flo la serv dim pe la 6 adorm la loc si dorm super adanc pana pe la 11 deci daca nu ma conving sa ma ridic din pat creca dorm pana la 2. E normal asa ceva? Parca as fi iar in primul trim cand picam pe jos de somn toata ziua. In rest soldurile ma omoara, partea stg ma doare cel mai tare dr mai putintel. Vad ca de vreo 2 sapt m-am oprit cu kg in jur de 72-73. Legat de picioare si mie mi se cam umfla mai ales seara sau daca sunt f activa in ziua respectiva. Dar mi-a zis aici o moasa ca sa scap de senzatia aia de umflat si de fierbinteala sa imi cumpar un gel din ala racoritor pt picioare obosite si sa il tin in frigider si inainte de nani sa ma dau cu el si ma voi simti mai bine seara. Am sa incerc.
Referitor la inghetate eu mor dupa ben and jerrys cu cirese si frisca sau cea cu banana si nuca.
Despre pozitia lui baby am observat ca la mine ba e asezata transversal ba se intoarce cu capul in jos, dar nu ramane asa are numai momente. Aaa si am uitat sa va zic ca aseara baby s-a jucat vreo 15 min cu buricul meu, ma gadilea asa exact sub buric.
------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ce fain iti facea bebelusul tau :), mada_mxm

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, nu stiu care din voi se plangea acum ceva timp de revenirea greturilor. acum o patesc si eu. sper sa fie doar azi, ca mi-e o greata de cateva ore de simt ca innebunesc. nu imi vine sa mananc nimic si daca mananc ceva . azi am reusit sa mananc niste pui la gratar, pe care apoi l-am data afara si am ramas in stomac cu ce am mancat de dimineata (branza dulce cu smanatana) si cu legume, fructe si stevie. cred ca nu o sa pateasca nimic bebe daca fac foamea o zi, nu? numai sa nu patesc la fel si maine.

luiza 31+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cum ar trebui sa fie contractiile????
ca eu azi iar amavut dar cumva ciudat
s-a intarit burtica din ce in ce mai tare si asa a ramas
din pacate nu aveam no-spa la mine si pana am ajuns la farmacie si in pat am stat 45 de minute cu burta pietrroi
este normal?????
eu imi inchipuiam ca se intareste cateva minute si isi revine si se intareste iar
dar chiar asa 45 de minute.... m-am speriat rau
acum stau in pat la clocit
va pup si aveti grija de voi

30+

Mergi la inceput

Luiza gasteste ceva care-ti face bine si papa ceva-ul ala. Fructe si legume acum poti manca cat de multe ca si asa are nevoie bebele de vitamine. Si eu am inca senzatii de voma, nu zilnic dar asa din cand in cand. Din fericire trec repede, nu mai tin toata ziua ca inainte. Vezi si cu ceva paine prajita poate merge si incerca sa nu bei lichide in timpul mesei sau imediat dupa, stiu ca mie asta imi faceau cat de poate de rau.

O intind si eu acasa, azi este ceva mai lejer la munca, am stat ieri destul

Seara faina la burtici si

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cinta, am inteles ce ai vrut sa zici, stai linistita, ma bucur ca mi-ai dat informatiile aste ca eu habar nu aveam de asa ceva, ma las si eu pe mana doctoritei, ce altceva sa fac!
amabella, eu am avut greturi mai toata sarcina, nu stiu precis de ce, cica din cauza hormonilor care pe mine m-au disperat, mie imi intepeneste ceafa, asta e primul semn, iar noaptea nu pot adormi din cauza greturilor, de aceea am ceva la indemana-un mar rece, o banana- suna ciudat stiu, dar cu asta m-am luptat opt luni, mi se intampla si daca sunt prea obosita, odihneste-te, stai linistita, nu sta perfect intinsa, ci puneti doua perne sub cap, daca ti-e ceafa intepenita, pune intr-o sticla apa calda si pune-o sub cap!
map, e adevarat ca si noi vreu sa invatam copii doua limbi o data, nu de alta dar e trist ca ai mei parinti sa nu poata comunica cu nepotii lor.

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Amabela, sa stii ca si mie mi-au revenit greturile de ceva timp. Nu asa rau ca in primul trimestru, adica nu am ajuns sa dau afara mancarea, dar oricum, imi e greata de mor, mai ales cind e vorba de carne. Eu nu m-am mai atins de carne de vreo saptamana si sunt disperata, pentru ca stiu cit este de necesara. Am incercat sa o inlocuiesc cu oua, stiu ca si alea au proteine, dar nu cred ca e deajuns. Si am mai mancat din cind in cind cremvursti, ca pe astia ii suport parca mai bine, dar acum mi-e greata si de ei si nu stiu ce sa mai maninc.

Adela, e clar ca ce ai avut tu, adica burtica intarita, sunt contractii nedureroase. E normal sa le ai, dar nu sa dureze atita timp. Neaparat sa ai tot timpul no-spa la tine. Si sa nu mai faci efort. Acum nu stiu cit de periculoase sint, ca eu am de mult si zilnic problema asta, din saptamana 19, si vad ca inca n-am nascut. E drept ca nici mult nu mai am, ca colul meu e scurtat la maxim. Si eu am perioade din zi cind efectiv am burta tare orice as face, si tot asa, pentru mult timp, nu doar citeva minute. Eu zic sa stai linistita, ca nu cred ca e grav

Cristina, 33+

Mergi la inceput