Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cinta, nu ti-a zis colega ta daca operatiunea e dureroasa sau nu, eu am auzit ca nu e prea placuta, eu inca sper sa se intoarca copilul singur, mai sunt sanse, deci mai sper!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adelapop si eu aveam contractii nedureroase pe la 29 30s ...si totul e ok.Acum nu mai avem deloc parca sau nu imi dau eu seama! Oricum organismul se pregateste pt the big day!!

Ce faci nu vii diseara la cursurile prenatale?

Va pup!!!

Petra 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Prezenta si eu la apel, cu toate ca imi pica ochii in gura de somn (la mine este ora 7:30 dimineata )
Inca nu am nascut , dar m-am trezit cu binecunoscuta mea durere de spate, care ma omoara. Singurul lucru care ma mai linisteste este sa ma intind in pat, dar nu pe partea dreapta sau stanga, ci chiar pe spate, cu burtica in sus (si stiti ce greu e sa stai asa). Dar nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiutul meu.
Eu inca nu am spalat hainutele pentru bebe, ca nu vreau sa se puna praful pana atunci pe ele (si asa pana acum le-am tinut in pungute). Voi face asta cu 2-3 saptamani inainte sa nasc.
Dar m-am hotarat ca week-endul asta (pt ca va fi mai lung, luni este ziua reginei, asa ca vom sta acasa ) sa definitivez bagajul de spital. Am totul cumparat (inclusiv tampoanele super-absorbante si tampoanele de sani ), mai ramane doar sa le strang intr-o gentuta, sa fie pregatita. O sa spal si cateva lucrusoare pt bebe si costumasul cu care vreau sa il scot din spital. Din pacate nu stiu ce o sa imi ofere spitalul aici, pt ca regulile difera mult de la spital la spital, iar eu inca nu am apucat sa intreb nimic (la consultatii ma duc in fiecare luna la cabinetul medicului, care este in alta parte). Dar mai bine sa am de toate, decat sa alerge sotul intre casa si spital. Mai ales ca va sta si el cu noi la spital (si noaptea), pt ca va avea si el un patut in camera si a zis ca nu se desparte de noi pana nu ne aduce acasica.
Eu am luat 4 biberoane: 2 de la Avent (unul mic si unul mediu) si un set de la Playtex (unul mic si unul mediu), cu tetinele pt 0 si 1 luna. Dar aici, daca nu poti alapta, iti da de la spital biberoane de unica folosinta, cu lapticul gata preparat, sa te descurci in primele zile.

Ce m-am intins... se vede ca nu am chef de munca
Imi place si mie la nebunie inghetata Haagen-Dasz, cea cu banane si capsuni. Dar cel mai tare imi este pofta de o tochitura cu mamaliguta. Din pacate spatele nu imi mai permite sa stau nici o jumatate de ora in bucatarie, iar sotul este ocupat de dimineata pana seara si nu poate sa ma duca la unul din putinele (si scumpele) restaurante cu specific romanesc, asa ca trebuie sa imi pun pofta in cui.
A... si de paste carbonara, de la Vama Veche (restaurantul din Bucuresti, unde am lasat multe amintiri frumoase )

Gata, ma duc la , aaa... vroiam sa zic la munca

Pupici

Monica 31+ si iubitel

Album hainute si lucrusoare bebic mic

Atat mai avem pana ne vedem cu mami si tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dragutele, eu plec la doctor si dupa asta intru in concediu pana marti. Ma duc la mare, tineti pumnii sa fie vreme buna. Sa fiti cuminti si sa va odihniti si sa aveti un wekend linistit si insorit.
Andreea (a.cicel), please daca ai tu timp sa mai arunci cate un ochi pe la listutza pana marti. Mercic.

Miky 33 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb ceva: daca ma cam doare mijlocul (parca ma si arde putin), in fata in zona ovarelor si simt si o mica presiune (si durere) acolo jos, ce credeti ca inseamna? Contractii nu am, burtica nu este intarita, si tot in sus ...
Sper sa nu insemne nimic, nu as vrea sa nasc mai devreme

Monica 31+ si iubitel

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Distractie placuta pumpkin. Sa ai grija de tine si de bebita

Monica 31+ si iubitel

Mergi la inceput

Distractie placuta pumpkin. Sa ai grija de tine si de bebita

Monica 31+ si iubitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Leistra, intr-adevar operatiunea nu e foarte neplacuta. Insa nu e nici f dureroasa pt ca doctorul trebuie sa lucreze cu mare grija si precizie. Colega mea se plangea ca imte ca si cum bebe ar fi zgariat ceva pe acolo prin'nauntru in the process, desi stie ca inca nu are unghiute. faza nasoala e ca nici intrunatukl asta nu e garantat. poate sa se opuna bebe. ori, poate sa se intoarca la pozitia care ii p[lace si dupa. colega asta a mea saptamana viitoare merge iar la control. si i-au zis ca daca bebe iar se intoarce, iar vor repeta operatiunea

nu vreau sa te descurajez, Doamne fereste. ea e la a 3-a nastere si vorbeste foarte natural si relaxat de treab asta. cica doctorita i-a sous ca pana acum vreo 10 ani cazurile cu bebeii neintorsi erau destul de frecvente si se practica intorsul asta "manual". dar ca acuma nu mai sunt asa de multe cazuri si de asta nu se prea stie de aceasta procedura.

quote:
Originally posted by leistra

cinta, nu ti-a zis colega ta daca operatiunea e dureroasa sau nu, eu am auzit ca nu e prea placuta, eu inca sper sa se intoarca copilul singur, mai sunt sanse, deci mai sper!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

pumpkin drum bun, distractie faina, vreme buna si sa va intoarce cu bine acasa.

fetelor pe mine azi ma da gata pulsul asta. Este deja a treia oara cand imi creste azi, si-mi da o stare de neliniste, simt asa o energie cat se poate de aiurea care parca ma face sa nu am stare, ma ia cu calduri. Bebe si burtica sunt OK dar pulsul asta mereu isi face de cap. Oare sa fie de la vreme, este innorat si ploua? Voi aveti asa stari? La 5 o inting si basta.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Andreea (a.cicel), please daca ai tu timp sa mai arunci cate un ochi pe la listutza pana marti. Mercic. [/font=Comic Sans MS]

Aici sunt. O sa am grija de listuta, mai ales ca maine e ultima zi de munca la mine..si acasa o sa ma plictisesc. Asa ca o ssa fiu si eu mai activa.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput