Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by leistra

sabana, iarta-ma te rog, e clar ca din cauza nesomnului nu mai stiu ce vorbesc, era mesajul pentru july25!
pumpkin, multumesc frumos! te pup!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

fata. Leistra, tare bine mai e cand te baga cineva in seama. Ma bucur de faptul ca iti place numele "Maria". Am observat ca si pe bebelina Iulencai o va chema tot asa.Ce sa-i faci...e la moda ! Acum avem probleme cu gasirea celui de-al doilea prenume. Stiu ca nu este neaparat dar cum soacra-mea a zis ca unul este suficient...va dati seama ca nu pot face ca ea.
Ma gandeam la " Cristina" dar a avut socra-miu ( Dumnezeu sa il ierte ! ) o amanta cu acest nume si oricat as vrea sa o atac pe socrela, ma gandesc sa nu sar totusi calul.Pt.ca daca o iei " per ansamblu" nu e chiar o soacra rea.Dar mai are scaparile ei. Batranetea, ce sa-i faci!

Astept ca fetele care se duc la Filantropia la curs sa ne mai impartaseasca din impresii. Am avut si eu in intentie sa ajung dar cred ca am trecut prin cea mai grea noapte din toata sarcina : contractii f.dureroase la 20 de min.,simteam ca mi se macina oasele bazinului, nu puteam sta nici pe o parte, nici pe alta, pe spate nici atat.Durerile s-au diminuat abia pe la 6-7 dimineata si au disparut complet abia pe la pranz cand am izbutit sa adorm, in sfarsit. Este pt.prima data in toata sarcina cand patesc asa ceva ( si nici la cea anterioara nu imi aduc aminte sa fi fost ceva asemanator ).
La urma-urmei,problema mea ( dincolo de durere, pe care pana la urma o suport ca sunt rezistenta de felul meu ) este aceea ca mi-am dat seama ca nu sunt pregatita deloc pt.nastere. Nu am cumparat nimic pt.bb din cauza superstitiei sotzului meu, bagajul nu mi l-am facut, tot din cauza lui ( spune ca astfel, in plan mental, grabesc lucrurile si...daca se indeplineste si nasc mai devreme? ). Bani cash in casa nici macar nu am stiut ca am ( el era de serviciu si eram singura cu Andrei ). Ma si vedeam chemand un taxi sa ma duc la spital si rugandu-l pe taximetrist sa faca prima oprire la un bancomat si sa astepte pana cand scot eu de pe card. Cand a venit al meu sotz m-a facut cu ou si cu otet cum de nu stiu ca sunt bani destui in dormitor la 1/2 de metru de nasul meu cand ma vaitam. Recunosc ca , cel putin de cand sunt insarcinata am lasat partea financiara pe mainile lui, ca se si pricepe mai bine. Eu nu am stiut decat"vreau aia si aia si ailalta" si "am nevoie de..., Andrei are nevoie de...".
Recunosc, bani in portofel am tot avut, dar parca face cineva farmece si...se topesc. Ieri, am fost in oras si am cam cheltuit...ce sa zic.

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Salutic fetele,
July25 spune-i scoacrei ca ea le-a dat numele copiilor ei, acum este randul tau sa alegi ce nume dai copiilor tau eu daca as avea o soacra cred ca m-as lua cu ea ca eu is cam directa de felul meu, cel putin asa mi-a spus mama ca-s prea directa

Monica si 26+

Monica, fata draga, i-as spune eu mai multe ( cateodata ). Dar cand stiu cat de mult tine husbandu' la ea...nu ma lasa inima sa il supar ca este baiat tare-tare bun. Si il iubesc de ma topesc si cred ca "vitzaversa" e valabila.
Si una peste cealalta nu este chiar o zgriptzuroaica. Este doar o "leoaica" f.autoritara si care vrea sa isi impuna punctul de vedere.Cateodata, chiar poate fi pusa in tabara "fetelor bune".
Si mai stii care este culmea? Ca fii-mea are DPN-ul 25 iulie si...ghici ce data de nastere are soacra-mea? Daaaaa, 25 iulie.
Asa ca incerc sa fiu mai ingaduitoare cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Sabana sa stii ca de vreo saptamana si eu am probleme cu stransul pumnilor dimineata, am degetele de la maini fff umflate. Cred ca ar trebuie sa beau mult mai multa apa, eu nu prea beau asa multa de felul meu.

monicutza_bb si pe mine ma doare spatele, adica cumva coloana jos de tot, cand stau intinsa pe spate, pt ca eu numai asa pot sa adorm, doar inspre dimineata stau pe stanga sau pe dreapta, nu stiu de ce, dar seara nu pot...

pupi,
miti 28+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

July, super-tare faza cu amanta socrului!!!
Sa stii ca si eu pana acum citeva zile eram in aceeasi situatie ca si tine, adica nu aveam in casa bani nici macar pentru taxi. Eu nu prea tin banii cash, ca deobicei platesc numai cu cardul. Dar acum doua zile mi-a fost deosebit de rau si eram si singura acasa, asa ca l-am sunt pe sot si efectiv am tipat la el ca mie sa-mi aduca bani sa am in casa pentru nastere, si sa lase deoparte prostiile de superstitii, ca n-am de gand sa umblu dupa bancomat si eventual sa mai stau si la cozi in momentul cind ma apuca nasterea sau mi se rupe apa. Si mi-a adus saracul, ce sa faca. Asa ca acum am pusi banii in plicuri diferite: pt.doctor,pentru anestezist, moasa, asistente, etc. Si sunt si eu mai linistita.

Miti, si eu am degetele superumflate dimineata. Se pare ca nu prea avem cum scapa de asta. Face parte din "bucuriile" trimestrului III.

Cristina_Ioana, tu chiar nu dai nici un semn azi?

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_Ioana unde esti, iar o stresezi pe Baba Ciclam? Te simti bine?
Pumpkin, daca mai esti pe net, distractie placuta la mare si sa te feresti de paparazzi( de vedeta)
Cum sa intorci bebele manual? Adica cu mina??? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mai bine cezariana, pai cu rotitul bebelui ai de doua ori stres, si intorsul si nascutul!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Multumesc mult pentru urarile de drum bun! Asa sa fie.
Iulenca, Pumpkin, nici nu ma gandisem la varianta cu numarul de telefon. Oboseala, bat-o vina.
Pumpkin, merci pentru numar , l-am primit si merci pentru propunerea cu masina. Daca am nelamuriri in privinta locului de intalnire, ar fi grozav sa ma poti lua de acolo. Plec in zori, la 6 si ceva ora Dublinului si ajung la 13.25 ora Ro. Cu escala la Amsterdam. Drum bun la mare si vreme buna!
Cristina_ana, as vrea sa nasc tot cu doctorul cu care am nascut si data trecuta, la Sf. Pantelimon. El mai este pe undeva, dar stiu exact pe unde. Am ajuns la el pentru ca in acelasi spital lucreaza si soacra mea, dar la alta sectie si asta mi-a fost de oarece ajutor, adica era mai mereu o figura cunoscuta (soacra) cu mine acolo, in ciuda faptului ca nu erau permise vizitele. A vorbit deja cu el, stie ca vin si ma asteapta la consultatie, totul e sa nu plece in vacanta taman atunci.
Sabana si eu tot pe o parte il culcam si ii faceam un suport la spate din plapuma, ca sa nu se rostogoleasca. Din cand in cand schimbam partea.

Aaaaa si mie-mi place de mor inghetata de la Haagen-Dasz, este printre primele in topul meu personal si chiar ma gandeam astazi cu ciuda ca as fi mancat, dar sunt racita si nu pot.

Nu stiu daca mai reusesc sa intru astazi, asa ca va pup si mai vorbim din Ro cand o sa reusesc sa intru pe net. Sarcini usoare in continuare si sa ne auzim cu bine!

Claudia (26+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

map as avea o intrebare. Am primit ieri un catalog de la Baby Walz si sotul meu e super incantat de carucioare: sunt colorate, practice si la preturi mai convenabile decat cele din magazinele de aici. E deja hotarat sa comandam un scaunel de masina care poate fi folosit ca si carut in primele luni si landoul (verde crud)...
In Franta nu vand decat prin corespondenta, dar in Germania au si magazine...
Ce parere ai, produsele lor sunt bune, ai cumparat deja de la ei?
Merci, Raluca
32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

HAloo, burticute!
Sunt noua pe-aici!DAr sunt mamica de iulie ca si multe dintre voi!Va citesc de peste un an si ma simt tare bine cu voi!
Ma bucur sa va am!Va iubesc pe toate si va pup dulce.Daca reusesc sa trimit mesajul asta poate o sa putem vorbi mai mult de acum incolo mai ales ca stau acasa de o saptamana, fiind in 7 luni si 3saptamani.
Credeam ca o sa ma plictisesc acasa dar deocamdata nu e chiar asa de rau!
V-am pupat!

crissa71

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana

July, super-tare faza cu amanta socrului!!!
Sa stii ca si eu pana acum citeva zile eram in aceeasi situatie ca si tine, adica nu aveam in casa bani nici macar pentru taxi. Eu nu prea tin banii cash, ca deobicei platesc numai cu cardul. Dar acum doua zile mi-a fost deosebit de rau si eram si singura acasa, asa ca l-am sunt pe sot si efectiv am tipat la el ca mie sa-mi aduca bani sa am in casa pentru nastere, si sa lase deoparte prostiile de superstitii, ca n-am de gand sa umblu dupa bancomat si eventual sa mai stau si la cozi in momentul cind ma apuca nasterea sau mi se rupe apa. Si mi-a adus saracul, ce sa faca. Asa ca acum am pusi banii in plicuri diferite: pt.doctor,pentru anestezist, moasa, asistente, etc. Si sunt si eu mai linistita.

Cristina, 33+

Cristina_ana uite un pt.tine. Culmea este ca aveam cash in casa si habar nu am avut. A trebuit husbandu' sa mi-i bage sub nas ca sa-i vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

buna amiss
din pacate azi am avut o contractie de 45 de minute
si acum sunt la orizontala
astept sa veniti voi si sa ne povestiti ce ati aflat la curs

30+

quote:
Originally posted by amiss_zip

adelapop si eu aveam contractii nedureroase pe la 29 30s ...si totul e ok.Acum nu mai avem deloc parca sau nu imi dau eu seama! Oricum organismul se pregateste pt the big day!!

Ce faci nu vii diseara la cursurile prenatale?

Va pup!!!

Petra 34+

Mergi la inceput