Clubul moldovencelor de peste Prut (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
Lilia - felicitari pentru o aa vorbareata, eacum in colo o sa trebuiasca ca va filtrati vorbele ca sa nu ai intr-o zi o surpriza "placuta" .
Succese la masaj, sper sa fie totul bine si fara plinsete.
Cind organizam o masa de multumire pentru Natalia, sa vada ea ce a facut, adic ce concurenta si-a facut .
Am vazut pozele de la intilneala - aratati asa de bine, si va invidiez ca nu am fost si eu cu voi.
Nati - ai o burtica atit de minunata si marisoara, nici nu zici ca sta acolo o fetita. Sanatate si putere, esti urmatoarea la rind.
Cornelia - te plingeai ca nu te mai ajung/incap hainele, dupa poza nici nu ai zice ca ai burtic si ca iti este strmimta bluzita. Si arati atit de bine, sevede ca te-a parasit toxicoza.
Corina - nu ne-ai zis nimic despre Lucian, ce mai face?
Si eu cred ca nu o sa ma satur de vorbit cu ai mei cind o sa plec acasa. Data trecuta cind am fost stam la vorba pina pe la 4-5 dimineta, asta deoarece am avut la dispozitie doar 5 zile.
Alincic - mie infatisarea ta, fara ca sa stiu ca esti mamica a 3 ingerasi, imi spune ca asa este. Arati foarte blinda si iubitare cum poate fi o mama cu mai mult bb. Sanatate si rabdare cu ei.
Natalia - ti-am admirat prajitura. Stau si ma uit la ea si saliez din greu, asa pofta mare am. Pacat ca nu am nici nuci nici stafide, dealtfel o faceam chiar azi. Defapt "azi" e ziua lunga, cred ca-l rog pe Valer cind vine acasa sa cumpere si am sa o fac deseara .
Alina - si eu as vrea se merg la o gradina zoo, demult nu am fost. Si imi este intereant cum Laura o sa reactioneze cind o sa vada animalutele.
Te-ai ars tare pe umeri? Eu parca m-am ars tare cind am fost la plaja, dar dupa ce m-am uns cu diverse crme si uleiuri de a le Laurei nu m-a mai ars/usturat pielea, si nici besiute nu am facut.
Incearca si tu cremele Deanei.
Violeta - lasa scirbiciu pe un 5 minute si spune-ne cum te mai simti, ce noutati mai ai.
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Salutare,
Masa? zicea cineva de o masa in cinstea mea? unde-i?
Karina, multumesc mult de tot pentru poze, ce fete frumoase am vazut in ele Dintr-o privire se remarca faptul ca ati avut o dispozitie excelenta si ca v-ati simtit minunat la intilnire. La mai multe intilniri intre moldovence!
Alincic, imi pare bine de cunostinta, arati foarte bine nici n-ai zice ca ai deja trei copii.
Azi Vlad n-a mai plins la despartire. Imi pare bine ca au inceput sa-i scoata afara, o data dimineata si a doua oara dupa somnul de prinz.
In Bucuresti a venit vara, cu calduri de aproape 30 de grade (si asta e abia inceputul), v-ati saturat de iarna, vroiati caldura? na-va caldura!
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
Buna fetelor,
am ascultat sfatul Luciei si uite ca las scirbiciul putin si va scriu. Am f mari emotii! Miine am convorbire cu plecarea mea in Franta ( fetele din Ch stiu despre ce vb) si cred ca in mare masura o sa depinda ce o sa spun acolo si cit de motivata o sa fiu. Asa ca tineti pumnii pt mine miine la 16:00. Plus miine am si un examen la masterat in prima jumatate a zilei si o sa fiu f busy si seara am inscriere la manichiura ca mi se rup 3 unghii si tre' sa fac ceva cu ele. Deci sa nu fiti suparici ca o sa va scriu deja poimiine oki?
Cu slabitul nu prea merge. Aerobica sapt aceasta inca nu am facut sper sa fac azi. In schimb se vad rezultate la conturarea siluetei.
Saptamina trecuta mi-am luat o rochita de vara si sunt super multumita de ea. Abia astept sa o imbrac. Dar desi e f cald ( am auzit ca miine o sa fie 30 grade) nu sunt inca gata sa imbrac haine de vara, tre' sa-mi fac pedichiura, epilare si sa-mi mai iau si ceva haine noi si-apoi voi fi gata.
Voi ce credeti? Ce mai spuneti?
Imi pare f rau ca nu am putu veni la intilnire, sper sa reusesc data viitoare si sa fac cunostinta si cu celelalte fete.
Lilia, cum a fost la proceduri?
Davina, e f rau ca te-ai ars.Da-te si tu cu crema mai puternica.
Balbina, cum se manifesta boala sotului? Cum a aflat de ea? Cum s-a intimplat?
SANATATE SI PUTERE!!!
oxy spune:
Bine v-am gasit fetelor,vad ca au venit caldurile alea mari,canicula de mai.La mine la birou este aerul cam irespirabil,cred ca si de la calculatoarele astea.Zilele astea am fost si mai sunt inca ocupata cu pregatirile de nunta a trebuit sa las totul si pe ultima suta de metri in privinta frumusetii hehe,vopsit,tuns,epilat,bronzat,si toate alea ce-i trebuiesc unei femei sa fie frumoasa.Bine ca de cadouri si lucrurile din partea nasilor am terminat,pate sa mai iau cate un parfum la amandoi,si cam atat,vom vedea poate or sa mai apara ceva pe parcurs.Ultima piesa din vestimentatia mea am luat-o in week-end-ul asta,un sacou super tare,mmmm ce-mi place,asta in cazul ca o sa fie rece noaptea,e de culoare gri argintiu,cambrat pe talie,si u singur nasturel,pacat ca nu pot pune poza aici sa il vedeti si voi.
Noi maine dimineata plecam pe la 6,pe racoare,ca si maine s-au anuntat peste 30 grade caldura, sper sa nu fie rand in vama si sa ajungem cu bine.Fetelor urati-mi succes,nunta e vineri,sper si ma rog sa fie totul la inaltime,Doamne ajuta!!!
V-am pupat,kisssss
Tanya
CristinaGoji spune:
Salut fetelor! Eu numai ieri am ajuns la dermatolog. Toti dermatologii din Cluj pe care i-am sunat aveau programari pana peste cap. Cel mai devreme era liber pe 5 iunie. Mai ca-mi ieseam din minti. Nu a putut sa-mi faca test ca sa vada ce am pe piele, ca eu din disperare ca nu mai stiam ce sa fac sa nu-mi mai apara, mi-am pus iod, dar a spus ca arata ca si o micoza luata de la animale. Mi-o dat ceva unguient, care-i contraindicat in 1ul trimestru de sarcina, acuma sunt in al 2lea, si de ieri seara am inceput tratamentul. Sper sa-mi treaca cat mai repede si sa nu mai apara. Ayan, cainele meu, nu are nimic de genul asta. Ca daca avea cred ca ii cadea parul, si veterinarul o spus ca nu crede ca are Ayan ceva.
Acuma astept sa vad rezultatele.
Pupici!
bb in burtica 19+
mamanati spune:
Buna fetili,
HEy, voi toate vorbiti de poze de la intilnire, numai eu n-am reusit sa le vad. Unde le gasesc si eu? Oricum Corina merci ca le-ai pus (oriunde or fi). Azi am fost la control. M-au masurat,m-au cintarit, am 71 kg(dar cind ma gindesc ca in sarcina am luat 7 kg pina acum e OK). Mi-a scazut hemoglobina. Am fost si la piscina. DOar ca nu prea ma puteam antrena ca ma apuca cite un circelba la un picior ba la altul.
Rodica , super pozele cu aniversarea Ameliei. Voi plecati definitiv? E ceva aici pe forum la Moldovence de pleaca toate.
Tanya, sigur ca iti tinem pumnii. Dar si la fel sunt sigura ca veti fi nasi demni si onorati. Mult bafta si intr-un ceas bun.
Lilia, acum o sa devina Amelia din ce in ce mai interesanta, cind scoate perlute.
Lucia, da acum sunt urmatoarea, si parca ma apuca frica (un pic).
Cristina si eu sper sa-ti traca micoza cit mai curind.
Cred ca e timpul sa mergem la somnic.
Pupicei,
Nati si minunea din burtic 28+
alincic spune:
Salut la toate fetele frumoase.
Natlia(MN),te-am vazut ieri dimineata(marti)la statie(Fidesco) asteptind rutiera,Erai in o rochita deschisa la culoare.Multe salutari tie si sanatate la bb si mamicuta.
OXI,Va urez succes la nunta,sa fii sclipitor de frumoasa,cum se cuvine unei nase.
VIOLETIC,te inteleg foarte bine prin ce treci,caci si eu sapt trecuta am avut convorbire.Nu stiu cum altii,dar eu am avut foarte mari emotii,nici noaptea nu puteam sa dorm.Dar cind a trebuit sa vorbim,Domnul ne-a ajutat si am fost destul de convingatori si calmi.Sper ca ati trecut cu bine convorbirea.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alincic spune:
Lucia B,multumesc de cuv frumoase.Si iti mai spun odata ca ma minunez de toate bucatele si prajiturelele tale,.
BALBINA,imi pare bine si mie de cunostinta.
Ce bine ca Vlad nu mai plinge la gradi,caci Sami plingea de mi se rupea inima cind il lasam la grad.
Sa va spun un banc la aceasta tema.Chiar azi dimineta mia povestit prietena.
Fetita lor Corina de 4ani9luni nu-i place sa faca amiaza si uneori plinge(la gradin),dar si dimineata mamica sta un timp cu ea sa nu plinga la despartire.Dar fiind grabita ,a iesit mai devreme ca deobicei.Seara CORINA ii spune,: stii mamica,am vazut ca ai esit repede si mai lasat si am vrut sa pling,dar ma-m gindit ca mai bine voi plinge la amiza cind va trebui sa dorm.
Lilia,ce sa-ti spun,a fost mai greu cind erau mai mici Sami si Evi,atunci programul era diferit la ei.Si intradevar ,unul plingea iar altul minca....
Acum Sami este mai independent si Evi nu se lasa mai prejos de badea.
Iar eu ma stradui sa ma orientez dupa programul lor de somn si cu Lori,ca sa doarma toti trei la amiaza.Desi lori are mai multe amezi(inca).Iar cind se trzesc las totul balta(compiuter,curatenie,sau odihna)si ma ocup de ei......
Va pup pe toate si ma culc ca deja e dimineata.Ne mai auzim noi!!
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
lia_c spune:
'neata
Noi sintem mult mai bine ca saptaminile trecute, sper in curind toxicoza sa-si ia talpasita cu totul... Azi dimineata am mincat primele cirese coapte (din copacelul nostru!)- anul trecut nu tin minte daca am apucat sa maninc vreo cireasa, la sigur ca erau doar vreo 2-3 si le-au mincat copii
Aproape toti trandafirii mei si astia de anul asta au butoane - abia stept sa infloreasca. Iar doi de la poarta cataratori care n-au avut anul trecut nici o floare (l-am sadit anul trecut) - anul asta sint plini de flori . Sa vedem si capsunele anul asta cu ce ne bucura -ca anul tercut au fost putine deoarece le-am mutat ... Hai ca v-am tinut un discurs despre bucuriile mele din agricultura
Ieri seara m-am balacit cu furtunul stropind gradina, inclusiv florile. Iar seara am savurat niste inghetata (revin la dulciuri!)
Tatiana, iti tinem pumnii sa decurga totul asa cum ati planuit si sa fie f frumos! De asemenea si vremea sa fie buna!
Violeta, bafta la interviu si examen! Sint sigura ca vei slabi si fara Karmen, ci datorita emotiilor de la examen si interviu!
Rodica, multa bafta si voua si sa reusiti sa realizati tot ce aveti in gind! F frumos ati sarbatorit la acel restaurant si Paula parea f multumita
Lucia, am noroc ca bluzitele sint un pik elastice si tot odata "maskeaza"... Problema e cu hainele de vara, inca umblu disperata sa gasesc ceva citusi de cit dragut p/u nunta de simbata...
Nata, de abia acum ii scoate afara? Aici am observat ca in perioada calda copii stau mai mult afara decit in incaperi... Kiar azi dimineata inainte de 8 am trecut pe linga o gradinita si toti copiii erau afara...
Nati, de fiece data cind vorbesti de bazin - ma apuca nostalgia! Sper sa merg si eu in curind... Ai terminat cu medicii?
Corina, multumim p/u poze . Si cind ai chef de iesit in oras - fa apelul si venim
Lilia, Alina, la mine vederea a inceput sa scada din liceu... N-a scazut din cauza sarcinii... Sper si eu sa iasa totul bine - dar tare m-am mai saturat de medici! La ecograf inca n-am fost... Va tin la curent cind aflu ceva
Alincic, am gasit tel de la cursurile prenatale - ramine doar sa sun
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard