Clubul moldovencelor de peste Prut (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

P.S. p/u Alincic, am vazut la metro seturi p/u copii de unica folosinta: farfurii, pahare, servetele +++ toate cu diverse motive din desene animate, erau puse linga raftul cu luminari... Cred ca sint f reusite p/u zilele de nastere a copiilor...

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

buna fetelor!
Mare dezamagire cu eurovisionul. Eu tot la scirbici si tot ocupata.O sa vb mai mult cind ma eliberez.
SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Azi ma cam agit, e ziua lui tata..
Lucia, plecam din tara, initial in Anglia, apoi vedem... Asa ca am mult de impachetat...
Alincic, eu nu am prea mare experienta in aniversari Prima aniversare am facut-o la Tainele marii sau Valurile marii, asa si nu am retinut, e o pizzerie linga Academia de studii economice. Mi-a placut foarte mult, iti recomand din suflet. Doar ca, noi am inchiriat toata sala, in plus am adus o casuta gonflabila in care s-au distrat copiii. Au meniu adaptat copiilor, chelnerietele au fost foarte dragute si citeva au avut grija de copii, in timp ce noi beau si mincam bucatele tare delicioase. Poze poti vedea aici. A fost anul trecut in septembrie, sper sa nu se fi schimbat multe...
Cornelia, scuze abia ieri am citit mailul tau. Il intreb pe sot exact ce si cum si iti raspund, oki? In ceea ce priveste articolul, eu consider ca e important sa se simta femeia bine, daca ea se simte bine - atunci si bebe se simte bine Ce-am mai zis-o! In orice caz, daca ea se simte ok sa se tunda, sa se tunda, asa cum am facut si eu...
Vio, sa nu te obosesti prea tare!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hei fetelor,pina am citit eu pe aici s-au trezit si hulubasii mei cei mai maricei.Lori inca mai doarme.Si sotul a venit de la servici,asa ca merg sa-i hranesc pe toti si iesim afara la plimbarica.
MERSI pentru sugestii,sunteti niste scumpe toate.
Cornelia, mersi de articol si de sugestii.

Va spun la toate multa sanatate si o saptamina cit mai reusita.

S-a trzit si Lori,acum toata familia e in piciore,PA<PA

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, in sfirsit si eu pe aici, am avut mai multe drumuri de facut azi. Cind am ajuns in sfirsit acasa, abia am reusit sa maninc, sa mai fac cite ceva prin casa, ca si a trebuit deja sa plec dupa Vlad la cresa. Sint frinta, e asa de placut sa stai la calculator, sa nu ai nimic de facut (vorba vine ar fi de lucru, dar nu arde), chiar daca mai sar periodic de pe scaun sa vad ce nazdravanii face Vlad prin casa

Alincic, stiu ca diabetul e o boala crunta, sotul meu e diabetic insulinodependent de doi ani si ceva (eram in luna 5 de sarcina cind s-a intimplat asta). Mi-e tare mila de copilasii care se imbolnavesc de diabet, cind esti adult macar constientizezi altfel lucrurile, te inveti sa tii boala in friu singur. Pe cind copiii nu inteleg (cel putin la inceput) de ce parintii lor le provoaca suferinte cum ar fi luarea de singe sau injectiile. E o mare durere si pentru parinti, sa fii intotdeauna cu garda sus in privinta hipoglicemiilor, sa ai grija mereu sa numeri carbohidratii, sa cintaresti mincarea, sa fii nevoit sa-i refuzi copilului dulciurile pe care el inainte le-a adorat. Si aici pe forum sint parinti cu copii diabetici.

Cornelia, cind am citit descrierea intilnirii, parca am fost si eu prezenta si am vazut cu ochii mei.
E nasol ca ti-a scazut vederea in ultimii ani, crezi ca va fi nevoie de ochelari, ce ti-a zis medicul?
Eu m-am tuns toata perioada sarcinii, intrucit port parul scurt de citiva ani buni si imi place cum imi sta. Plus ca e f. comod.
Vezi ca superstitii legate de sarcina si nastere ai sa mai auzi inca ohoho nu e cazul sa tii seama chiar de toate.

Rodica, felicitari pentru plecarea apropiata. O sa urmeze o perioada plina de nebunie, stiu, dar o sa treaca toate repede. Va doresc sa va acomodati acolo cit mai rapid.

Karina, intra si tu, daca ai posibilitatea, si mai povesteste-ne despre voi cu Luci, ce mai faceti, cu ce va ocupati, ce a mai invatat Luci nou?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, m-am uitat acum mai atent la pozele de la aniversarea Paulei, ce super e casuta aia gonflabila, imi inchipui ce incintati au fost copiii de ea. Ce micuta era Paula pe atunci fata de pozele mai recente. Sa stii ca seamana cu tine destul de mult, cel putin asa vad eu din poze. Ce greseala era pe tort, ca n-am reusit sa deslusesc?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salut fetelor!

Buna patanie mamaNati si Alincic ,ce inventivi sunt barbatii

MamaNati lasa ca o sa slabesti dupa ce nasti ,acum principalul sa fie bebita sanatoasa.

Imi pare bine sa aud ca in Moldova se organizeaza concerte de binefacere pentru acesti copilasi .

Rodica La multi ani pentru tatal tau .Bafta la facut bagaje .

Cornelia ti-a scazut vederea din cauza graviditatii?Ati aflat sexul copilului sau inca nu ?
Cit priveste articolul,nu stiu prea multe despre chestia cu energiile dar pot spune ca gravidutele se enerveaza usor si sunt mai sensibile din cauza hormonilor .Si daca le face fericite sa-si taie parul ,sa-l vopseasca sau sa umble in mini fuste ,parerea mea e ca s-o faca in voie .Perioada de graviditate e si asa foarte grea nu vad de ce sa-ti refuzi micile placeri .Asta e parerea mea dar am prietene care si-au crescut parul pina la fund din superstitii .

Violeta cum rezultatele cu Electra ?

Noi am fost ieri la zoo,ne-am simtit foarte bine .Am hranit si o girafa cu mancare .Desi era innourat iarasi m-am intors cu umerii arsi de soare .

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Multumesc de urari de sanatate la toate. Parca sunt mai bine, speram asa sa continuam.

Noi maine mergem la prima sedinta de masaj si kinetoterapie. Am mari emotii, pentru ca stiu cat de mult plange Amelia cand o atinge cineva strain. Dar nu avem cum sa evitam, speram sa ii treaca frica dupa cateva sedinte.
Cat ma bucur ca v-ati intalnit. Iaka fetele astea din Bucuresti, de cate ori am facut apel, nu au raspuns nici una la ideea mea de a ne mai intalni si noi aici. mda, mda...

Alina(alincic), de fiecare data cand citesc, incerc sa imi inchipui cum ar fi, unul sa se trezeasca, altul sa planga, si al treilea sa vrea sa manance. Pai cred ca as innebuni. Bine ca ai ajutoare acolo.

Rodica, succes la impachetat. Imi inchipui cat esti de ingrijorata cand te gandesti ca pleci si lasi totul, nestiind ce te asteapta acolo. Dar o sa fie bine cu siguranta.

Cornelia, sper sa iti iasa toate analizele bine. Imi pare rau ca iti scade vederea.

Lucia, nu stiu cum ai putut sa gandesti tu despre manutele tale ca nu sunt bune de facut prajituri, cand ele scot asa minunatii. Ultimul tort arata superb.
Dar trebuie sa recunosc ca si eu m-am facut mai gospodina datorita Nataliei. Pai pana sa o cunosc pe ea nici tava de copt nu aveam.
Amelia bineinteles ca vorbeste de zor. Si imi spune cuvinte pe care eu nici nu credeam ca le stie. De ex azi mi-a zis:"pune ticoul?" cand eu nici nu as fi crezut ca ea stie ce e ala tricou. Dar cum si eu vorbesc mereu cu ea si comentez tot ce fac, probabil a retinut.

Alina(davina), si eu ma gandeam ca Lucia, ce as fi facut, daca pateam ca tine cu Deanna. Pai eu cred ca o dezbracam si o lasam asa pana acasa daca eram cu masina. Nu stiu.

Nati, mereu te invidiez( in sens pozitiv) ca mergi la bazin. Mai ales acuma cand vin caldurile. Pupici la burtica miscatoare.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Vad ca tot mai multe fete pleaca peste hotare... Astfel ne vom putea intilni mai mult virtual...
Eu am pus pozele in albumul nostru, al clubului.
Nu sunt prea multe caci ne-am pus pe vorba si am uitat de foto.
Intilnirea a fost super. Chiar am primit placere din intilnire. Nu ne puteam desparti, chiar daca ne chemau sotii pe unele caci asa-i cu copilasii .
Sper ca ne vom intilni cit de curind posibil, si de asemenea as fi vrut sa fie prezenta si Rodica.
Rodica din cite inteleg plecati cu traiul in alta tara. E temporar sau e pe o perioada mai indelungata cu stabilirea cu traiul?
Davina da patanie, va tineti numai de peripetii. Pe cind veniti in MD?
Natalia cum s-a comportat flacaul la cresa? Eu va citesc insa nu reusesc sa va scriu. Dar promit ca voi intra mai des. Ce sa-i faci daca e bine acasa si mai ales ai cu cine vorbi permanent si stii cum, ma stradui sa-mi iau pentru un an intreg discutiiile cu cei dragi.

Fetelor va pup pe toate si ma duc la somnel caci mi se incleie ochii

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Vad ca tot mai multe fete pleaca peste hotare... Astfel ne vom putea intilni mai mult virtual...
Eu am pus pozele in albumul nostru, al clubului.
Nu sunt prea multe caci ne-am pus pe vorba si am uitat de foto.
Intilnirea a fost super. Chiar am primit placere din intilnire. Nu ne puteam desparti, chiar daca ne chemau sotii pe unele caci asa-i cu copilasii .
Sper ca ne vom intilni cit de curind posibil, si de asemenea as fi vrut sa fie prezenta si Rodica.
Rodica din cite inteleg plecati cu traiul in alta tara. E temporar sau e pe o perioada mai indelungata cu stabilirea cu traiul?
Davina da patanie, va tineti numai de peripetii. Pe cind veniti in MD?
Natalia cum s-a comportat flacaul la cresa? Eu va citesc insa nu reusesc sa va scriu. Dar promit ca voi intra mai des. Ce sa-i faci daca e bine acasa si mai ales ai cu cine vorbi permanent si stii cum, ma stradui sa-mi iau pentru un an intreg discutiiile cu cei dragi.

Fetelor va pup pe toate si ma duc la somnel caci mi se incleie ochii

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput