Clubul moldovencelor de peste Prut (29)
Raspunsuri - Pagina 9
Balbina spune:
Nata, pozele sint in contul comun, impreuna cu cele de la intilnirea precedenta, daca nu mai ai userul si parola, zi-mi si ti le trimit pe PM.
Cornelia, copiii de la gradinita intr-adevar stau mai mult afara, pentru ca sint mai maricei si se pot imbraca/incalta singuri, pe cind cei de la cresa trebuie ajutati. De aceea scot copiii numai cind e destul de cald, ca sa le schimbe doar incaltamintea. Ca pina ii schimbi pe toti de haine (la circa 20 de copii ziua sint 2 asistente, dar seara e numai 1), trece cam mult timp.
Asa de frumos povestesti despre florile si plantele tale, incit o sa ma autoinvit la tine in vizita cind vin in Moldova sa ti le admir si eu.
Violeta, tot uit sa-ti zic o chestie: atunci cind slabesti prin efort fizic (aerobic, fitness), numarul de kilograme nu are relevanta. Nu are rost sa te cintaresti, ci sa-ti masori dimensiunile (talie, solduri), intrucit prin activitate fizica se fac muschi, care sint mai grei decit grasimea. De aceea pe cintar pot sa vezi aceeasi cifra, pe cind hainele vor fi simtitor mai largi. Stiu asta de la un antrenor de fitness si am remarcat pe mine ca e adevarat. Mult succes in continuare la aerobic.
Alincic, am zis ca sint bucuroasa de cunostinta, pentru ca te-am vazut in poze Sau m-ai vazut si tu pe mine in celalalt album?
Haioasa fetita prietenei tale.
------------------
Numai bine,
Natalia
MamaElei spune:
Clauf100, te rog mult spune unde e catelusa ta, ca la pag 10 nu o gasesc si nu am posibilitate sa caut...
Fetelor, mersi mult pt aprecierea pozelor si eu ma uitam si ma miram ce mult a crescut Paula. Ma uit acum la ea si mi se pare micuta, dar pe pozele alea, bebelus...
Cornelia, si socrii mei au casa cu gradina si asa frumos e totul, inflorit si apoi si legumele culese din gradina... o poveste...
Ei au luat simbata asta o catelusa si Paula e foarte incintata, o cheama Uma, au ales impreuna numele ca sa-l poata pronunta Paula. Voi nu aveti?
Noi plecam definitiv (spunem acum) din tara. Si imi tot aduc aminte cum se plingea Aliona (Gazea) ca lasa toate aici, asa fac si eu, ca imi place totul in casa mea, mai ales camera Paulei... IAr acolo nu stiu unde vom sta si tot asa...
A venit mama, sa mai descurcam din lucruri, acum e afara cu Paula, iar eu in loc sa lucrez stau si scriu romane...
Oki, hai, mai vorbim...
Rodica si PAULA (02.09.04)
LiliaToma spune:
Am fost ieri si azi la masaj si gimnastica.
Bineinteles ca Amelia a plans mult si tare. La masaj se pare ca ii place mai mult ca reuseam sa o linistesc mai repede. In plus acasa, a stat si nu a zis nimic cand i-am facut si eu( ni s-a spus sa incercam sa repetam inca o data ce i se face acolo).
Speram sa ii treaca cu timpul.
Cornelia, cand povestesti de flori mi se face dor de curtea parintilor mei, de parinti. Si mama mea obisnuieste sa isi puna multe flori. Si chiar daca eu nu am rabdare sa le ingrijesc, imi place sa le admir.
Am vazut si eu pozele de la intalnire si mi-am adus aminte cu nostalgie de intalnirea cand am fost si eu. Sper sa mai prin vreo una.
Violeta, si eu zic ca daca prinzi forme frumoase, e un plus foarte mare chiar daca la kg stationezi. Succes la interviu si examen!
Nati, eu stiu ca in sarcina e frecventa putina anemie. Sunt sigura ca acuma cand vine vara si o sa fie multe fructe( adevarate nu din import), o sa iti revii.
Tania( Oxi) tinem pumnii stransi. Asteptam poze cu nerabdare.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
clauf1000 spune:
MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...
MamaElei spune:
Clauf100, votat! Esti tare dulce!!!
Lilia, tin pumnii sa fie bine si sa nu mai plinga, dar sa stii ca la virsta asta nu au chef sa stea, noi ultima data i-am facut masaj la Paula, cind avea 1 an si fugea, nu vroia sa stea neam, plingea denuma. O distra sarmana tanti cum putea, dar ea nu vroia si pace...
Am vazut si eu pozele de la intilnire, toate fetele arata foarte bine, in special Cornelia, te prinde foarte bine culoarea roz si graviditatea!!!
Din pacate eu nu am reusit sa ajung la intilneala, nu-mi trecuse raceala...
Rodica si PAULA (02.09.04)
clauf1000 spune:
pentru mama elei shi pentru tothi ceoi care ma voteaza...shi chiar shi pentru cei care nu ma plac..
Balbina spune:
clauf1000, esti si tu moldoveanca de peste Prut?
Vad ca esti in acelasi timp si din Iasi, Cluj, Salaj, Arad, Piatra Neamt, Suceava, Rahova...
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
da eu asa si nu am inteles care e numele drautei catseluse ca sa o pot vota
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
clauf1000 spune:
DA la toate intrebarile..numele cathelushei este BOXI2 si este la pag 11 la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html shi va pupica muuult daca o votathi zilnic