Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Nico - si eu citisem aceeasi poveste dar am citit ca de la 2 luni medicul poate face o schema individualizata pt fiecare copil.
Una e profilaxia...care se aplica tuturor si altul cred ca e tratamentul... daca se constata ceva... cum zic ei ca al meu are coastele prea evazate. Oricum treba asta cu Vit.D e atat de controversata incat ma apuca durerea de cap si nu mai stiu frate dupa cine sa ma iau.

Calciu imi da in asociere cu vit D. Dar cica daca nu asimileaza vit. D nu se fixeaza nici calciul.
Dumnezeu stie...atatea parere impartite....

Despre fluor am intrebat si eu daca sa ii dau dar pediatra a zis ca nu e f bine testata treaba asta si ca nu imi recomanda.
De asemenea mama are o colega care i-a dat copilului Zymafluor si care la 2 anisori avea dintii "mancati"... cica de la dozele de Zymafluor... oricum nu va luati dupa chestia asta... ca vedeti bine ca fiecare medic are parerea lui si fiecare copil are rectiile lui.
Corpul uman cred ca este o permanenta necunoscuta...si tot ce se aplica sunt mai mult incercari... asta e concluzia mea. Mai bine in epoca de piatra cand mancau oamenii scoarta de copac si radacini de plante ca nu mai aveau atatea probleme cu atatea medicamente si siropuri

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gio..de atunci sunt cu fimea in brate..a papt...acum a adormit..o pun in patut..si trec la calcat...azi chiar m-am destrabalt..
Proiect..cucu...
Mai am 4 ore.Calc rapid toalele ei..iesim putin afara..si duap ma apuc si de proiect..tre sa-mi limpezesc putin mintea..ca acu' nu iese nimi...

Teoretic..mai stau in zona..cu masa de calcat in fata..un ochi la fimea..si unul la voi.....iar la rufe...ce-o iesi...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Liliana...parerea mea este sa te duci si la Culcer...daca poti la spital..dar sun-o inainte....
Si incearca sa nu te mai panichezi...
Eu am renuntat sa ma duc la 100 de doctori...ca fiecare iti zice altceva..ma tin de tipa noastra...si cind mi se pare ceva suspect..Ana Culcer..atit...Si pina acum..nu mi-a zis nimic diferit de dr mea...
Cit despre Nicolas...parerea mea e sa lasi copilul in pace..chiar ma uitam la poze..asta nu e copil cu coaste evazate mai..fii serioasa....
Asa..despre Zymafluor..nici dr mea nu mi l-a recomandat...cu aceeasi teorie..ca nu e inca f testat...Acu' cine mai stie???
Lili..mare dreptate ai cu epoca de piatra...
Imi zicea maica-mea cum a nascut bunica acasa...si ce tratamente aplica la copiii ei..care traiesc toti si au virste de 60-80 de ani...
Asa ca....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico I l-am dat cu lingurita ca se formeaza o pasta ca si grisul cu lapte. Si i-am facut un pic acum (asa zice si pe cutie sa incepi cu o lg cereale+ 4 lapte) si sa cresti apoi. Culmea e ca dupa ce le-a papat mi-a ras si 120 ml lapte. Iar azi dimineata a mai mancat si 180 ml cereale cu mere (sau piure de mere, tot nu-mi dau seama ce e exact). Dar mi-a placut ca le-a mancat frumos, nu a dat deloc pe el si era vesel, radea cu terciul ala in gura.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

GIO - cat e centrul de activitate de la Chicco?
Eu vreau sa ii iau neaparat ca poate asa o sa traga de alea sa se si intoarca pe bune..ca el se impinge dar nu si-a luat inca avant sa faca tumbe.

Silvi spune-ne ce mai face tiz-ul si daca simti ca trebuie sa afli si tu o alta parere de la alt medic...fa-o ca oricum va fi alta decat cea a doctorului pe care l-ai consultat pana acum.

ANA deci nu vrei sa ne spui nici ce face tatal tau nici de unde ai luat salteluta.

Nicole- ce am pierdut... cum a facut Ana ce? ca eu sunt

Mergi la inceput

ce fulga sunt.... cerealeleee. Bravo Tibi!

Nicol eu nu am vrut la 100 de doctori doar la un al doilea.... dar ti-am zis ca marti clarific eu problema..vad eu cine a gresit.
Lasa ca o sa fac o poza cu el dezbracat cand i se vad coastele alea de mi le critica madamele.

Fug ca s-a trezit papanasul si sa ii bag piureul la blender!
Reviiin!

Mergi la inceput

Lili..esti mortalaaaaaaa...Hai ia un ..
Era vorba de cereale...orez de la Nestle...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Patura am luat-o de la Miniblu si costa 2 mil , centrul de activitate de la Chicco (ala clown) costa 1,3-1,5 milioane depinde de unde-l iei.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Tocmai am probat o fusta..ca voaim sa-mi pun o fusta..m-am saturat de minunatii blugi..
Si am intrat...din parti............
Offf...balsoaie sunt...Am incercat sa o bag si pe cap..ca poate am solduletele mari..zic eu..ok ..a intrat...dar cine incheie fermoarul?????
Da..tre' sa-mi cumpar...
C'est la vie......

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Crisu, uite aici, la actiunea zymafluorului http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=40&fl=1
Intr-adevar sint discutii dar nu ca ar dauna in vreun fel ci ca n-ar avea efectul scontat. Noua ne-a recomandat medicul stomatolog sa luam inca din perioada sarcinii (atunci incepe sa se formeze dentina copiilor), dar n-am fost prea convinsa daca medicul ginecolog nu mi-a spus nimic. Acum insa ii dau Ilincai.
Stomatoloagei mele, care e o tipa tinara, parintii, stomatologi si ei, i-au dat Zymafluor si are niste dinti superbi.
Acuma eu nu stiu ce sa zic. Singurele probleme se pot ivi in zonele in care apa este suficient de fluorurata (vezi SUA, si ce dinti au!), incit nu mai e necesara administrarea de Zymafluor. In Romania insa e necesara, apa nefiind fluorurata.
Daca ai dubii, intreaba medicul sau mai documenteaza-te pe Internet.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput