Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana eu nu ma refer la clasicul centru de activitate, ala Clown. asta e o bara de care atarna niste chestii, si are si pt. picioruse sa iminga cu ele. se poate lua si jos bara aia si se poate apasa pe toate butoanele, etc.
Costa 2.200.000 lei.este de la 3 la 18 luni. eu zic ca mai bine mergi la unul din mag. lor sa vezi si tu. Mi s-a parut super interesant sta pe spate si trage de alea, ajuta muschii gatului si impinge cu piciorusele. pe burta daca il pui poate apasa pe toate butoanele alea.
Nu stiu daca m-ai inteles.
Nico eu am terminat de calcat. Piciul doarme, acum merg sa mananc si eu ca mi s-a incalzit ciorbitza.

Apropo de fluor. deci nu e bun??? ca si mie mi-a recomandat stomatoloaga mea, cica dupa 3 luni pot sa-i dau.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cat despre tata.... E bine, se plimba, se misca, nu-l doare operatia. Problema e de la cap. Face atacuri de panica. Pe langa astea de la anesteziile alea are ficatul, bila si toate cele sunt date peste cap si nu suporta nici un miros. Ieri ne explica: Fetelor nici mirosul vostru nu-l suport. . Mama e la el, l-a convins sa mance branza de vaci, dar se pare ca tata a facut mai urat ca Tiberiu la gris. Deci in principiu tata este bine, cu capul sta mai prost, dar asta e.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 46

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Pofta buna,Gio..
Am bagat si eu o tura..de calcat..mi s-a trezit si copila..se zbenguie in patut..si se cearta cu zdranganelele...iar eu sunt la ora de muzica..cutiuta muzicala..unde nu stiu versuri..bag..la greu...
Ana..ma bucur ca tatal tau e ok..cit despre cap..uita-te la noi..mai tinerele si suntem duse..asa ca...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MARIO Si RESTUL BEBELACILOR-LA MULTZIS ANI SI CAT MAI MULTE LUNI CU SANATATE SI NOROC!
GAgc, v-am cititin timp ce m-ammuls, e ultiam intrare azi, si vroiam sa va tzuc si sa va doresc weekend frumos, mai intru din ro sa va spuncuma decurs marea aventura pe avion cu bebe de 4 luni-si s ava zic ca si Emam se intoarce de pe burta pe spate, cand are chef insa si legat de zymafluor ala aici nu exista si nu se vorbeste de asa ceva,deci eu sunt in ceatza.
Fug s a incerc sa mai dorm vreo ora doua, ca aici e 6am si apoi sa termin valizele si sa ii fac biberoanele pt drum, pe linga holstein meu care inca mai produce cam 550-600 pe zi, problema e sa pap eterorista laptic.
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput