Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Postnatal, cel putin in Romania, profilaxia consta in administrarea de vitamina D egal cu necesarul zilnic de 400-800UI/zi, indiferent de tipul alimentatiei pana la 2 ani. Asta inseamna 1-2 picaturi de vigantol (400-800UI) sau 1-2 pastilute de vigantolleten (500- UI) pe zi. Alta metoda consta in administrarea de doze depozit de vitamina D intramuscular, cate 200.000U la nastere, si apoi repetat tot la aproximativ 2 luni. Dupa 6 luni se poate administra vitamina D si pe cale orala. Calciul se administreaza doar la prematuri sau copii care primesc sub 400ml lapte pe zi.
ASA CA lILIANA..E OK CU INJECTIILE LA 2 LUNI...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Noi luam de la nastere cite 3 picaturi de Vigantol pe zi; plus o pastiluta de Zymafluor pentru dintisori (asta ne-a fost recomandata si de stomatolog). Primele 4 luni am luat, la indicatia lui madam Culcer, si siropel calciu Pharco, desi nu am nascut prematur si lapte bem la greu.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Fii-miu a mancat acum 10 min pt. prima oara cereale de orez de la nestle si i-au placut la nebunie. Cred ca o sa-i placa si Dariei.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Tina, multumin pentru sfaturile cu diversificarea, eu am citi si carticica cu diversificarea de pe DC si m-am cam zapacit de cap pentru sunt unele aspecte care se contrazic, respectiv la varsta la care sa introduci banana, sa faci supica, etc. Mai multi medici, mai multe pareri. Ca sa nu mai zic de sucul de portocala despre care sunt zeci de pareri.
Irinel , foarte bine procedezi, asa fac si eu, sanatateau lui bebe e cea mai importanta, as merge la 10 medici daca ar fi cazul. Iti ziceam de dr. Condor in eventualitatea in care mai vrei o parere si esti cumva prin Cluj.
Crisu, multumesc pentru informatii, vad ca beti suculet nu gluma, f bine. O sa incep maine cu mar si o sa crsc progresiv pana la 40 ml, apoi le combin mar + morcov. Eu porto nu-i dau pana pe la 7-8 luni, si tata si am am avut probleme cu stomacul, poate genetic este o sensibilitate si vreau sa nu-i fortez stomacelul cu sucuri acide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irinel Si noi la fel. Vigantol 3 pic pe zi de la nastere si doar in primele 3 luni i-am dat si calciul de la Pharco.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

http://www.stirimedicale.ro/stiri.php?cat=14&id=1924

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

ANA..SUPER...CUM I LE-AI PUS?
TIE SI UNUL LUI TIBI...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Teolinda, pupicei lui Nicolas, bine ca nu are probleme mari dragutul de el, va tinem pumnii si cu celalate investigatii.
Monica voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico ai terminat de calcat? sau te-ai last pagubasa?
eu mai am putin, dar al meu pici a inceput sa se plictiseasca si acum e la mine in brate.imi roade mana!!!
Liliana bine ca nu e bacteria aia. e nasol cu atatea pareri ca nu stii cdupa cine sa te iei.
Marco se plictiseste in bouncer. eu vreau centru gym de la Chicco, pt. maini si picioare.a aparut in revista Superbebe. maine cred ca merg sa-l iau.
Crisu si eu ii fac masaj cum face Irinel si Teolinda.
Tina multumim de schema.

imi adorm copilul si la calcat.

acum m-am uitat in gura la Marco... si daca vad eu bine ne iasa un dintisor.jos in partea dreapta.
dar inca nu sunt 100%convinsa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Irinel Zymafluor cu ce ajuta la dintisori mai exact?

Mergi la inceput