Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
tina23 spune:
Fetelor cred ca am trecut examenul. Mai am sa invat sa pun pozele la semnatura. anuka nu are nimic doar sta in leagan si ma cearta si vad ca nici in ala nu are stare incearca sa se rasucesca. Schema asta a invatat-o de cateva zile si incatata de ea si a mai invatat sa stea cu piciorele sus pe carucior si bineinteles afara mergem cu ele sus.
va pupam
nicoleta raducu spune:
Tina..multumim....
Ieri am vorbit si eu cu dr mea de diversificare..si mi-a dat o schema similara..mai putin banana..pe care mi-a zis sa i-o bag dupa 8-9 luni...
Si eu voi trece mai tirziu la diversificare...
Cereale am sa-i bag de la 4 luni...dar simple de orez..fara gluten...
Nu ma grabesc..ca va aavea tot timpul sa pape de toate...
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
teolinda spune:
Hello gagici!
Multumesc tuturor pt incurajari si
. Sunt sigura ca papanasul este bine dar abia marti la 10:30 o sa merg la echocardiografie la Dr. Dumbrava de la Budimex. Acum vreau sa vad pe care doctora o prind cu "matza-n sac"
.
Nico - sa stii ca nu Ctineasca de la Elias mi-a zis de suflu...ci alta neonatoloaga care l-a vazut abia ieri. Ctineasca l-a vazut la nastere dar nu a zis nimic si nici pediatra care imi vine lunar acasa. Cat despre calciu in luna mai... merci.. deja i l-am dat la recomandarea pediatrei
.
Pai in stilul asta chiar ca ma
.
Ingrid si mie mi s-a parut mult vigantol dar am citit prospectul si pt tratamentulrahitismului scrie ca de 3 ori pe zi cate 5 picaturi... ceea ce cam ajunge la cele 14 pe care mi le-a recomandat neonatoloaga ieri.
I-am zis de injectii, ca eu i-am aplicat o injectie de 200.000 ui in aprilie si ca pediatra a zis sa ii fac urmatoarea in iunie, si neonatoloaga a zis ca sa se faca tratament cu injectiii trebuie una la o sapt. jumate nu una pe luna... si cand colo eu i-am facut una la 2 luni
. Chiar ca ajung la nebuni in stilul asta.
Avand in vedere neonatoloaga mi-a recomandat pt tratament intre 5000- 10000ui pe zi( adica 7 si respectiv 14 picaturi) evident ca daca calculez cele 200.000 pe care le are o injectie cam la o sapt jumate ar trebui intepat.
Cica injectie odata pe luna e de prevenire nu de tratament
.
Despre infectia urinara... partial am scapat... nu avem Klebsiella si nici Proteus ci o flora frecventa pt care cica ar trebui sa luam ceva antibiotic. Astept sa mi se dea toate valorile exacte din sumarul de urina si sa le sun pe doctorese sa vad care ce imi zice... apoi sa vedeti dilema.. eu dupa cine ma iau
.
La multi ani sarbatoritilor zilei si in special lui fratelo Mario!
si cadou de la noi o
!
Cred ca o sa iau si eu un centru de activitate ca papanasul e nervos tare pe carusel pt ca nu ajunge sa il smotoceasca. In leagan il pun dar vrea sa stea in fund... se ridica de-acolo si se da cu capul de toate barele
din scaunul de masa se ridica si "musca" din tavita
deci nu e in siguranta cu ele si trebuie sa stau cu ochii pe el permanent.Asadar AnaS - da-ne si noua pontul cu salteluta daca nu te superi.Spune-ne ce mai face tatal tau. 
Va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna. Mai citesc din urma, mai atent si revin!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinel2005 spune:
Tina, mie asa mi-a zis doctorita ieri cind am patit si noi pocinogul, ca au caputul ca o mingiuta de cauciuc; ca fontanela neinchisa pana la 1 an asa functioneza, ca un amortizor.
lui Anuka.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
teolinda spune:
Stiam eu ca am uitat ceva
. IRINEL mama prin ce ai trecut si tu . Uff.. bine ca e OK Ilincuta.Uff si gazele astea. Fa-i si tu mai des presiune pe burtica cu piciorusele si strange-o de burtica sa vezi cum le da afara repejor.
Daca intru in ceatza cu doctoritele astea ale mele , apelez si eu la contactele pt D-na Dr. Culcer macar sa am si o a treia parere sa
.
Tina multumim de schema
.
Simo - lasa nu-i problema ca a cazut odata demult un avion la Balotesti, bine ca aveti unde sa mergeti la aer. Noi ne-am cam mutat definitiv dar avem o problema pe care trebuie sa o rezolvam.. incalzirea la iarna
. La voi sunt toate utilitatile dar zici ca deocamdata nu va permite bugetul... la noi nu sunt utilitati
.. defapt nu vreau decat niste amarate de gaze..(nu d-alea de la copii
).
Poate ne lamureste cineva si pe mine si pe Crisu ce se intampla acum ca am dat calciu in luna mai la bebei... ca pe doctorii astia o sa-i 

LILIANA
si
Crisu23 spune:
Fetelor cum se procedeaza cu acea presiune pe burtica pt eliminarea gazelor? Va intreb pt ca eu nu i-am facut niciodata.
irinel2005 spune:
Crisu, din cite mi-a aratat doctorita, e un fel de masaj mai lent si mai apasat, in sensul acelor de ceasornic.
irinel2005 spune:
Si nu misti mina pe burtica, ci rotesti fara sa misti mina din locul in care ai pus-o pe pielicica. Nu stiu daca m-am facut inteleasa 
teolinda spune:
Crisu - si eu ii fac masaj in sensul acelor de ceasornic si il strang de burtica, sub coaste dupa care il apas cu genunchii pe burtica si ies gazele imediat.
LILIANA
si