Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am ascultat stirile de la ora 17,00
o fetita de 7 ani desfigurata de cainii vagabonzi!!!
incredibil!
nu pot sa cred.mutilata pe viata.Are aceeasi varsta ca si Maia mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Vad ca pe-aci se pune de o tura la padure sa urlaaaaaaaaam.Asa ca ma bag a patra pe listuta.Si daca ne intalnim cu ursul... nu sti, ma mai gandesc.

Vad ca iar va chefuiti si va sarbatoriti pe-aci.LA MULTI ANI si de la mine sarbatoritelor .

Alina tu cand mai ai timp frate si de praji?sau iti rasfeti colegu'...Vrei sa-l impresionezi...Ce face?Cum se simte?

Flavia ma oftici cu iesitul tau in oras...cand vrei.Oooof...da-mi si mie socrii tai o perioada...Platesc bine.

Adita m-ai innebunit. 27 de ani si 3 bebei?Bravo tie, mamica eroina.Si voua celor care mai sunteti pe aici cu 3 sau cu 2 bebei.Sunt de-a dreptul cazuta in admiratie si vad ca nu va vaietati.

Io nu am nimic deosebit in program azi.astept ca de obicei sa se trezeasca maimutza sa o intindem afara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce impresionat! ce coleg! fac pt alexa ca n-am de gind sa-i dau timpeniile astora din comert. mai vezi copii care la 2 ani maninca chipsuri
si m-a si incurajat cami

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

salutare, si bine ai venit Adita,...cu trei ingerasi... Eu iti spun aceasta urare mai tarziu ca nu am dat pe aici de trei zile, dar am citit din urma.
Flavia, am ras cu musafirii tai nasi...prima data si eu am picat in plasa!
Miha, Flavia, multumesc ca ati intrebat de mine.
Acum sunt iar sunt in priza cu Andrei ca a luat raceala de la mine. Ma termina copilul asta cu mancatul, nu mananca nimica, nu stiu ce are, ca nici dintii aia nu ii mai dau odata!
Pupici la toti...
Gegea, unde mai esti, ca nici pe tine nu te vad pe aici, sau ma insel?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu tot la bucatarie sunt,ma chinui sa fac foile pentru tortul cu trufe si nu-mi ies.Nu mi se intampla des,dar acum chiar imi vine sa injur ca un birjar.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Miha, sper sa iti iese tortul...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75

[font=Comic Sans MS][purple]
Vad ca pe-aci se pune de o tura la padure sa urlaaaaaaaaam.Asa ca ma bag a patra pe listuta.Si daca ne intalnim cu ursul... nu sti, ma mai gandesc.

Vreau si eu in padure, ca prea urlu la barbat in ultimul timp, de saracul se sperie numai cit intra pe usha.
Apropo, dar ce crezi ca daca ne intilnim cu ursul se opreste in loc, o ia la sanatoasa saracul.

Cuscra, sa-tzi iasa tortul. Adica pentru miine il fac, nu ?!

Cami baga-ma in seama, de unde sa iau pozele cu aricii aia mishto, ca vreau poza cu poza cum sint facutzi si pe culinarele alea nu-i gasii

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

lamuriti-ma si pe mine, va rog, de unde luati voi retetele la atatea bunatati, ca n-am timp sa caut in urma

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

adita,retetele alea de bunatati le-am facut noi.Pozele cu papa de la mami_casnice sunt facute de noi casnicutele.
Ce reteta te intereseaza?la ce te referi ca spunem tot

Mergi la inceput

Danelutza,ma ucizi
am scris de 100 de ori cum se fac aricii
treci pe privata sa-ti explic pana nu te iau la

Mergi la inceput