Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

La multi ani Stela!
La multi ani mami de Dana!

danelutza,vecinico,pai nu zisesi sa trimit fetele si pe la tineßuite asa reusesc sa merg si la munca!.mai,o sa lucrez numai la sfarsit de saptamana si atunci e sotul acasa...nu stiu,o sa incercam sa vedem daca reusim,daca nu se poate si e prea obositor pt noi si prea mult stres pt fete o lasam balta!in orice caz io tre sa-mi gasesc ceva de facut cateva ore pe saptamana..ca de nu o iau razna!cateva ore numai pt mine,habar n-am ce sa fac...poate ma duc in mijlocul padurii si urlu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

symaco,cand mergi in padure sa urli sa ma iei si pe mine
urlam amandoua:auuuuuuuuauuuuuauuuuuuu... sa ne revenim nu de altceva

Andreea
(sunt mamica),bravo pt. arici.Aproape perfecti.A doua oara o sa-ti iasa super bine.Inainte sa-i bagi la cuptor sa-i dai cu pensula cu lapte(nu ou) Si cand faci tzepii tine foarfeca putin inclinata si "ciupeste" din coca ceva mai mult(adica intra cu botul foarfecii ceva mai adanc in coca ca sa se formeze tzepii aia de arici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am aparut cu toate ca nu intreaba nimeni de mine:)
La Multi Ani Stela!!!
dana banana, La Multi Ani! mamei tale. sa fie sanatoasa si fericita! din partea mea
adita bine ai venit si din partea mea! inca o mamica de 3ori:)
mmiha, ti-am trimis banutii azi de la o agentie BRD din pitesti. i-a pus colegu' in jur de ora 12.00. vb pe mess.
bey sa nu va mirati ca ma deocheati. iar fac praji. luni am facut tigru' care s-a halit rapid, azi fac praji 20 cu capsune.
ma duc sa o verific, vin inapoi.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

iar nu merge TasTaturaaaaaaa

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Am ajuns acasa, Alina au intrat banutii acum o asteptam si pe Bianca!

mmiha

Mergi la inceput

cami,te iau...sa speriem animalele padurii!cine stie cu cate alte mamici ne-om intalni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

corina, cami, io zic sa faceti rezervare. sa nu aveti vreo surpriza :)))))

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,Corina,
gata pretenele,suntem 3 pe lista.asteptam casnicutele "disperate" sa se inscrie
Dar daca dam de urs in padure ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mei, acu vaz si eu cum e sa ai mult de recuperat:)
Si ca sa-mi duc sinceritatea pana la capat va spun ca n-am apucat sa citesc ce ati scris, da recuperez:)
M-am plimbat cu denizel prin orash sa vada cel putin jumate din Cluj:), v-am "barfit" de bine si abia asteptam sa ne intalnim toate la Moeciu.
Acu fug ca-mi plange piticania la usa, revin si-mi fac si temele

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

si mie imi era rusine sa va zic ca ma apuca crizele de urlat in ultimul timp,ca sunt obosita si imi atarna cearcanele pana la buric.ca dau din ras in plans..si ca imi vine tot mai des pofta de-o pipa!si...ar mai fi!
ma bucur ca mai simte si altcineva nevoia sa urle...

Mergi la inceput