Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

am venit acum din parc.au inflorit liliacii si era un miros.nu as mai fi plecat de acolo.
va pup si revin mai tarziu.mi-e foameeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aparut si eu, ma pregatesc sa scriu un mesaj lung si personalizat, am tinut doar sa va anuntz

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

uite si eu pe aici

si eu vin la padure si daca ne intalnim cu ursu se sperie de noi cand ne vede asa de multe.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Salutare fete!
Multumesc pentru urarile adresate mamei mele!
Cami ,le-ai spart pe fete la bucatarie cu retetale tale. Si pe mine,normal!
f
Fetele ,eu cami ,Alina ,si Miha am dat bani pt Moeciu.Care mai vreti sa mergeti ,ca e ultima strigare?
Daca nu veniti nu-i nimic ,va punem poze.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pupici de la denizel o fata asa de faina si finutza, mi-ar parea rau ca nu o cunoasteti:) Ea vine la Moeciu duminica cel mai probabil, dar e bine si asa:)

adita mamica eroina, te mai asteptam pe aici chiar daca nu reusesti sa tii pasul cu noi:)
Inca un asistent social pe lista casnicelor, dupa mine si adinell :) In ce proiecte ai lucrat?

Miha mersi de reteta, notat si tinut cont, o sa merg si eu la farmacie sa intreb ce si cum.
Vazui poze cu Robert si colegii de joaca (am vazut bine? Ca eram pe fuga:) Tu ce faina si tinerica esti:)
[blue]La multi ani pt maine de 1 an jumate[/blue In 25 urmam noi:)

andreea_tx cand termini cu dentistul? Mai poti?:)

Corina mie in fiecare zi mi se ineaca corabiile, norok ca dimineatza le gasesc repede:)

sfarsitoarea vaz ca va chefuiti, distractie placuta si cu gasca romanilor si sa vedem si noi tortul, ne mai clatim si noi ochii:) Sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare

Stela nu mai intri pe DC? Te asteptam si aici

Dana banana la multi ani pt mama ta, sa o aveti cat mai mult langa voi

mmiha pupici ca ai adunat banii si pt telefoanele date si pt toata munca depusa. De ce ai avut pauza 3 luni, daca nu-s prea indiscreta?:)

Lucia era tare faza sa intrebi, era chiar super:) Iti dai seama saracii nashi, trebuie sa-i iau cu mine indiferent de unde vin

Dana_ch deci vi la Moeciu?:) Da, ma revansez ca m-a lasat azi sa fiu prima:)

Bianca hai la apel, ca acusi se apropie intalnirea, intreaba fetele de tine:)

Mihaela bafta cu mutatul Amaliei, noi am mutat-o demult si nici n-am simtit schimbarea, nici noi nici ea:) De fapt da, eu am simtit dintr-o data liniste in camera, ca ma trezeam la fiecare miscare de-a ei:)
Si eu care ma gandeam ca ai inceput serviciul si nu vrei sa ne spui:)

Adriana vezi ca am intrebat de tine? Stiam ca tu nu lipsesti nemotivata, si oricum anunti:) Sanatate pt Andrei, las ca trece raceala ca vine caldura

andora repara-ti mama tastatura aia ca ma pun cu pe ea:)

Cami, Alina, Corina, Georgi, Danelutza, Dana_ch ma inscriu si eu pt concursul de urlat, da mie nu-mi tre padure ca daca ma apuca urlu si in casa
Ce nu face omu' sa se mai descarce

Cami nu mai asculta stirile alea, eu nu le suport, numa ma enervez

Geani uite chiar acuma caut in Pagini Aurii nr de tel de la cabinet, sper sa il gasesc, daca nu sun maine la informatii, fac eu ceva nu te las asa in pana:)

Georgi ti trimit pe socrii mei gratis, sunt la promotie o luna de zile, serios
Mai zicea si Danelutza ca ii ia, da acuma tace mac
Ha, ce zici?:)

Svetlana ai eu am vazut azi multe flori, am fost cu denizel in gradina botanica si n-am mai fi plecat de acolo:)

Hai ca mi-am facut temele, oare aveti rabdare sa cititi?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

fla ce mesaj lung ma duc sa-l citesc

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele.
Io acum am ajuns si nu as mai fi intrat in casa.E asa cald, nici o adiere de vant si miroase a iarba (ca au tuns astia tufisurile).Si abia astept sa infloreasca teii pt ca strada mea e plina de tei...

Pai vad ca ne inmultim pe lista cu urlatul la urs .Cand mergem?Cand veniti de la munte? Chiar mey, va doresc sa aveti parte de vreme buna si sa va distrati frumos.

Adinella vezi cum faci cu Andreiu .Numa' de la blugii aia ti se trage.

Fetelor, ma ia foamea cand va citesc pe voi.Atatea bunatati faceti?Care va faceti mila de mine cu reteta de praji aia 20?Ca atat o laudati...Vreu si io ...

Va pupezez si mai revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

georgiana uite aici praji 20 ca si eu am facut-o:

"Douazeci"
Asadar, intr-un vas punetzi: 20 linguri de faina, 20 linguri de zahar, un pliculetz de zahar vaniliat, un varf de linguritza bicarbonat de sodiu stins cu o linguritza de otzet. Amestecatzi bine pudrele apoi incepetzi si adaugatzi: 20 linguri lapte, 20 linguri ulei si vreo 3-4 oua intregi. Amestecatzi bine pana se omogenizeaza totul. (Personal, eu fac tot felul de experientze. La aceata compozitzie, o data am adaugat ciocolata rasa, altadata coaja de lamaie sau portocala rasa. Ultima data am pus o lingura de ness cafe. A intarit putzin compozitzia dar nu a fost rea)
Dupa ce atzi obtzinut o pasta omogenizata, pregatitzi o tava (ori o ungetzi cu ulei si o tapetatzi cu faina, ori folositzi hartie pergament)in care sa o turnatzi. Deasupra putetzi pune orice fructe doritzi. Eu o fac cu mere si cu prune. Atentzie! Daca folositzi fructe zemoase sau din compot lasatzi-le sa se scurga bine, altfel vetzi avea o prajitura "apoasa" in interior... Cam asta e! Pofta Buna

eu am facut-o cu cirese din compot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia ii iau mami pe socri, sa se ocupe de Isa, ca la bucatarie am inceput sa ma bag eu... Iote Cami ma bate, daca nu fac arici. Asha ca ma duc sa caut retzeta, nu sa-i fac la noapte, doar s-o salvez ca dupa... n-o mai gasesc. Si ca sa ma laud, am facut azi chec tigru, n-am poze, dar... m-am luat de soatza ca am facut la cuptorul mic electric, nu la cel de la aragaz, care-i tot electric si defect, si s_a cam pirpilit la fund. Dar tot mumos si gustos a ieshit, deja mai e un sfert, in ritmul asta ma dau la bicicleta din camera, sa scada burta.
Aaa, mi-am adus aminte , iote-asha daca imbatrinesti mai uiti. Fetele amatoare de urlete in padure, va invit la mine la urlat, padurea-i in spatele casei, urcam o tzira pe munte, urlam si dupa... ne intoarcem

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Flavia, ma terminasi cu mesajul tau ai o memorie de invidiat!
Georgy, crezi ca blugii is de vina? :) Na, ca nu ii mai port, dar imi garantezi ca nu mai ma racesc?

Copiai reteta cu 20, maine cred ca o incerc... oare o sa imi iese???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput