Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
pitic imi place de tine, nu te lasi! Mai uita-te o data la semnul albumului si ca la tine e un lacatel (album privat) si trebuie sa-l schimbi in glob (album public). Altfel nu merge. Eu l-am vazut pe Tudor, e un ochios nevoie mare, o sa faca ravagii printre fete cand va fi mare! Sa-ti traiasca!
Lordra si Catutza felicitari ptr progrese! Mai, mai, crestem mari
Noki am intarziat cu raspunsul pe mess, cred ca ai fugit la vaccin. Bafta multa!
Ps:cum ai facut branza de vaci? Din lapte?
I s-a recomandat cuiva branzica din comert ptr bb?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Fetele eu am facut o propunere. Eu care nu am masina...imi e greu sa ma deplasez cu mijloace de transport in comun asa ca...am propus ceva mai aproape de mine. Daca e prea departe pt voi....astept alte propuneri si....vedem!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
buna dragele mele,
nu am avut timp sa citesc din urma dar o voi face azi,pt ca dupa cum arata vremea nu cred ca vom sta prea mult afara
despre noi numai bine,mancam bine,mai putin legumele pe care nu le vrem sub nici o forma,iar la masa de supica papam 170 de zeama iar dupa 20 min mai cere si papa iar 130 de lapte,cam mult 300 ml ,dar plange daca nu-i dau
acum 2 zile am stat si noi in fundic singurica,in carut afara
luni am avut un nou episod din serialul"NU STAU FARA MAMI',cand eu am plecat in cora si am lasat-o cu bunica si a tinut-o numai in plans si nu a vrut sa manance
citeam mai in urma despre intalnire si propunea lavi TINERETULUI,O SA CITESC SA VAD DACA A-TI STABILIT CEVA,daca nu ce ziceti de maine in tineretului la ora 13 ca tot anunta astia 28 grade??????????????
mancam branzica amestecata cu mar copt
Ela si Oana-Daria
ioana_77 spune:
Hello!
Sunt suuuuuuper incantata de bebe-mobil - ca sa o citez pe Noki. Se misca singur, nu alta!!!! Am pus-o pe Maria in el si asa am coborat patru etaje. Nu stiu cum e la urcat (ca ne-a adus tati), dar nu are termen de comparatie cu babycare. Intr-adevar nu are asa de mult spatiu - cum spunea Lavi, dar e extra.
Maria nu mai are ciupercutza!!!
Cred ca am destule motive sa ma imbat!
Moaaaama, si am vazut ieri scaunul de la Miniblue, mi-au curs ochii dupa el. Numai ca l-am vazut la 3.500.000 lei, Joy zicea ca era mai ieftin in Bucuresti. Aaaa, dar eu l-am vazut la Sensi blue, ca nu avem inca magazin Miniblue.
Noki, super camera lui Sarah!!! Ma bate si pe mine un gand sa fac ceva pt Maria. Ce dimensiune are camera? Dar io as mai vrea un bb la anul, parca as mai sta putin la capitolul mobila sa vedem cum decurg lucrurile.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
felicia74 spune:
Cuscra, eu nu cred ca vin ptr ca e in cursul saptamanii si parcul e departe rau de mine.
Nici in Tineretului nu vin maine ca ma duc la dr.
Imi e mai usor in weekend.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
am comis-o,vad ca deja aveti un loc de intalnire scuze ca am aparut si eu asa cu propunerea mea,vai de capul meu ca ametita mai sunt ,trebuia mai intai sa citesc si apoi sa scriu,scuze dordia
ma duc sa citesc,casa nu mai scriu prostii
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
Hello,
Eu la mega intalnirea DC nu ma duc pt ca nu particip pe la discutiile de la generale, etc, asa ca nu ma stiu mai cu nimeni care combate puternic pe acolo. Eu vreau sa ma intalnesc cu voi, ca stim atatea una despre alta si ne leaga niste lucruri.
Si Herastrau in perioada asta no thanks, e arhiplin.
------------------------------------------------------
Cu intalnirea asta, ideea nu e sa stam la o terasa, sa mancam/bem ceva, sa apucam sa stam la un pahar de vorba si noi ???
Cu gratarul la iarba verde nu-i rea ideea ca principiu dar daca nici in oras la o terasa nu ne putem organiza, cum ne organizam in afara, care ce aduce, cine are gratare, etc. Ne apuca Anul nou, si gerul Bobotezii!
Deci votati: in we cu sotii/in timpul saptamanii numai noi?
Mai incolo vine si Ina in tara si as vrea sa ne vedem si cu ea!
Apropo, Ina a mai pus niste poze in contul comun, inclusiv de la botez. A mai crescut Rachel!!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lavi02 spune:
Sa va zic restrictiile mele:
-in timpul saptamanii numai pana in ora 16; undeva accesibil cu metroul
-in we in principiu da, we viitor nu-i sigur ca pot; oriunde
lavi02 spune:
Lordra si Ela felicitari pt statul in fundic!!! Lordra, tu ai veni la intalnire?
Felicitari pt achizitii celor ce si-au luat ceva nou acum!
madau spune:
Saluti!!!!
Acuma am doar o intrebare ca-s in criza de timp, tre sa vina doctoritza si inca n-am facut curat. Mai tarziu intru si va mai zic una alta. Deci intrebare intrebatoare: branzica de vaci ptr bebe o fac si o servesc imediat, sau cum? Adica o pot face de dimineata si sa i-o dau la pranz, sau daca fac mai mult unde o tin, in frigider? Sper ca ati inteles ceva, ca-s tare pe fuga si n-am timp nici sa gandesc
Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA