Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Noki, superrrrrrrrrrr camera micutei Sarah! Cred ca e tare incantata
Felicitari pentru primul dintzisor!
Doamne, ce va invidiez cand va aud vorbind de intalneala ... Vreau !
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 17 -18 IRIS, AMALIA, LIAM, STEFAN !
Mai, Stefanel, cum aniversezi tu? Printr-o cazatura?! ca sa treaca !!!!!!!
Va pupicim !
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Miha, cu Smecta ai incercat?
La noi a functionat
Cum se administreaza smecta? Ca pana la urma creca la medicam ajungem ca vad ca nu prea merge cu alimenta
MIHA SI IULIA BUBULINA
silvia_d spune:
Juma'de plic,dizolvat in 50 ml apa fiarta si racita,sau in ceai de menta;poti sa-i faci si formula-n ceai de menta!
Si nu uita de Electrolyte de la humana:pentru fiecare scaun moale,tre'sa bea 50 ml de electrolye=un plic,dizolvat in 250 ml apa!
Mai poti sa-i faci formula si-n mucilag de orez-diluat cu ceai de menta...
Noki_Lara spune:
Am revenit dupa portia de enervare de dimineatza: Titi nemancand fructele cu branza de vaci! O s-o iau razna pe aratura cu fitzele astea la mancare!
Patutul lui Saraly e taaare destept: se scoate masa de infasat si ramane pat de tineret: 1.90x90 cm. Asa a fost gandit. Iar salteaua e intreaga, de aceeasi dimensiune. Acuma, ca e bb, si probabil pana pe la 3-4 ani patutul e in formatul 1.40x90 cm. Apoi cand creste se scoate partea de incercuire cu gratii si masa de infasat si ramane pat de tineret! Destept, nu? Asta ca sa nu mai dau alti bani cand creste!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
Juma'de plic,dizolvat in 50 ml apa fiarta si racita,sau in ceai de menta;poti sa-i faci si formula-n ceai de menta!
Si nu uita de Electrolyte de la humana:pentru fiecare scaun moale,tre'sa bea 50 ml de electrolye=un plic,dizolvat in 250 ml apa!
Mai poti sa-i faci formula si-n mucilag de orez-diluat cu ceai de menta...
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
SARUMANA incercam si asa se vedem... dar unde gasesc io' electrolyte-ul asta in Deva? Farmaciile oare au? ca in supermarketurile de la noi nu exista deloc Humana.
MIHA SI IULIA BUBULINA
felicia74 spune:
Noki spre deosebire de datile trecute, noi nu am facut acum febra deoarece am schimbat vaccinul (si dr). Ca sa nu mai ia antipolio oral (facea diaree de la el) am cumparat tetraxim.
Dienutza despre "marea intalnire" se discuta la "evenimentele comunitatii".
Xandra La multi ani ptr Vladutz!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
lordra spune:
N-am citit din urma asha ca nu pot raspunde (in caz ca mi s-a pusa vreo intrebare). Am intrat doar ca sa ma laud: Dara sta in fund nesprijinita. Yeeeeeeeees!
Gata, ma car acum sa-i fac suculetze. Intru mai incolo sa citesc ce-ati mai scris.
Va pupez!